查看完整版本: [-- 世上為什麽存在這種廢物 --]

蓝调粤语 -> 恋爱方程式 -> 世上為什麽存在這種廢物 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

Kelvin...^_^... 2008-10-29 11:17
一個大男人年過五十都唔生性, _LC*_LT_  
q mFbq<&  
一日都黑東游西蕩,沒一份工做得長。 Y)5O %@Rl  
la-:"gKC  
就算有錢都即刻拿去賭,完全沒有責任感。 Y3&,U  
[Tbnfst  
大話連篇,拒會晤會有報應啊? ,&S0/j  
Qr3!6  
如果世上真係有神架話,請求你開眼。 w->Y92q]  
-wV2 79^b  
就算話我黑心,我都唔會後悔。

xjb 2008-10-29 11:25
拉去人道毁灭

芝麻糊 2008-10-29 12:06
一样米养百样人,真系乜嘢人都有啊,睇开d啦,距都差唔多埋单啦,你仲奢望距可以点啊

gy77gy77 2008-10-30 05:28
take it easy dear big ball brother

荷b仔 2008-11-30 20:23
吾养距咯

king2001 2008-12-01 00:17
我认识过一个人都系咁样的,不过家下生性了,可能生性了吧,因为拒家下总算揾返份工做了!

无话废物唔废物噶,可能佢觉得系啱呢,佢无犯法你一样吹佢唔涨噶

yupiming 2008-12-03 00:29
50几岁人仲有无做啃老族呢?

shadow1122 2008-12-17 12:18
无计。。。

nike024105 2008-12-26 00:32
点醒距咯 U);OR  
Y5HfN[u^7  
赌真系无咩用 +W6Hva.  
mKV'jm0  
害自己又害屋企

·(、尜Μn` 2008-12-26 02:20
果個喺樓G你邊個?!

查看完整版本: [-- 世上為什麽存在這種廢物 --] [-- top --]