查看完整版本: [-- [TVB儿童台][太阳勇者][15-24集][粤语] --]

蓝调粤语 -> 粤语动漫-BT下载 -> [TVB儿童台][太阳勇者][15-24集][粤语] [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

hyw1984 2008-12-03 13:54
[TVB儿童台][太阳勇者][15-24集][粤语]

hyw1984 2008-12-03 14:51
DOWN咗吾该顶顶帖~~~~~~

abc5137 2008-12-03 14:55
已經有! iSP}kM}  
都要支持先!!!

asdfghjkzxc 2008-12-03 16:59
是我DOWN咗幽助,制作BT文件,之前发布1-14集比人骂,所以我唔在这里发布!

hyw1984 2008-12-03 18:51
Quote:
引用第3楼asdfghjkzxc2008-12-03 16:59发表的: =5;t B  
是我DOWN咗幽助,制作BT文件,之前发布1-14集比人骂,所以我唔在这里发布!
(O$il  
{ePtZyo0  
你之前发既根本就体吾到,最后呢个1-14集先体得到,梗比人闹啦!

asdfghjkzxc 2008-12-03 19:31
之前1-4集是第一次制作BT文件,我自己唔记得验证过得唔得?sorry...................

asdfghjkzxc 2008-12-03 19:41
老兄帮手做种!

hyw1984 2008-12-03 19:55
Quote:
引用第5楼asdfghjkzxc2008-12-03 19:31发表的: zRMz8 IC.  
之前1-4集是第一次制作BT文件,我自己唔记得验证过得唔得?sorry...................
Oz4vV_a&'  
K!,9 qH  
晕~~~~~~~算啦,既然你后面发既1-14集都体得翻,我谂大家都会原谅你既,哈哈

hyw1984 2008-12-03 19:56
Quote:
引用第6楼asdfghjkzxc2008-12-03 19:41发表的: < V*/1{  
老兄帮手做种!
&u!MI  
P=aYwmC  
点帮手做种阿?呢个种系去第度DOWN既我,转过来乍我

asdfghjkzxc 2008-12-03 20:21
我注册佐漫漫长路发佐极影BT发布论坛!

hyw1984 2008-12-03 20:32
Quote:
引用第9楼asdfghjkzxc2008-12-03 20:21发表的: UX'q64F!  
我注册佐漫漫长路发佐极影BT发布论坛!
`MHixQ;j  
?kK3%uJy&  
哦,我就系响极影BT度DOWN既,既然出电影文件无问题你可以发翻来呢度阿

asdfghjkzxc 2008-12-03 20:53
由于我近排出差忙,没有时间DOWN来制BT文件,你可以去粤漫社的分享物流所里面有太阳勇者更新呵!粤漫社:bbs.dreamxt.com

hyw1984 2008-12-03 21:28
Quote:
引用第11楼asdfghjkzxc2008-12-03 20:53发表的: ,9M2'6=  
由于我近排出差忙,没有时间DOWN来制BT文件,你可以去粤漫社的分享物流所里面有太阳勇者更新呵!粤漫社:bbs.dreamxt.com
!+z&] S3s  
p"6ydXn%  
哦,甘就得,thx~~~~~~~~~~

jasonwushow 2008-12-04 00:47
不错的片~!

willard2k4 2008-12-04 17:48
waiting for it thx for sharing

julianwugdbt 2008-12-04 17:48
希望今次可以体到

lduijkcat 2008-12-09 21:12
多谢楼主....

查看完整版本: [-- [TVB儿童台][太阳勇者][15-24集][粤语] --] [-- top --]