查看完整版本: [-- 悟知买咩生日礼物~~~~~ --]

蓝调粤语 -> 恋爱方程式 -> 悟知买咩生日礼物~~~~~ [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

最近有个女仔约我跟他单独庆祝生日 64R~ $km  
5年无见~悟知距中意D乜 EwX:^1f  
麻烦各位出点主意~~(我承认我有企图) |Jpi| '  
我做人比较实际,预计礼物在100蚊以内 aF]cEe  
ews{0  
先多谢大家 .:/[%q{k  
fDD^?/^  
有下文既话继续更新~~~

king2001 2008-12-05 00:16
水晶,最好是个心型的,仲要有红玫瑰同生日蛋糕!

花無缺和尚 2008-12-05 04:53
一舊水買得咩呢?諗諗先!

肥牛肉 2008-12-05 09:34
一斤燒肉,半隻燒鵝,孖蒸一支. :xsNn55b  
包佢难忘. nfS.0\z  

花無缺和尚 2008-12-05 11:31
Quote:
引用第3楼肥牛肉2008-12-05 09:34发表的: "%K[kA6  
一斤燒肉,半隻燒鵝,孖蒸一支. 9v(k<('_  
包佢难忘. S"Drg m.  
OLyl.#J  
深井烧鹅半隻都唔止一舊水啦............!

Kelvin...^_^... 2008-12-05 11:47
一舊水某咩用窩。

yhgj 2008-12-05 12:09
寒友D喔···又要有心思又要1旧水内-_-天气冻送手套啦完全满足你1旧水噶要求

花無缺和尚 2008-12-05 12:16
Quote:
引用第6楼yhgj2008-12-05 12:09发表的: Ae>:i7.V  
寒友D喔···又要有心思又要1旧水内-_-天气冻送手套啦完全满足你1旧水噶要求
)cYbE1=u8>  
講起套一舊水都够用咯!

錺_錺① 2008-12-05 14:38
Quote:
引用第7楼花無缺和尚2008-12-05 12:16发表的: Fle pM*  
d@>1m:p  
講起套一舊水都够用咯!
Vv3:x1S  
和尚GG```做咩讲手套都会讲到你甘兴合合架`?! `E-cf7%  
FmC [u  
难道此套非彼套?!

花無缺和尚 2008-12-05 15:15
Quote:
引用第8楼錺_錺①2008-12-05 14:38发表的: >^ zbDU1wT  
:V^|}C#  
和尚GG```做咩讲手套都会讲到你甘兴合合架`?! f/{*v4!  
QT7PCHP  
难道此套非彼套?!
N_| '`]D  
好衰架,講到人地合合兴添 IJv+si:k  
>!%F$ $  
我意思大家客套D一舊水咪够啦?芳仔 你諗到咩套呀?

錺_錺① 2008-12-05 15:27
Quote:
引用第9楼花無缺和尚2008-12-05 15:15发表的:  NH0uK  
E>Lgf&R#W  
好衰架,講到人地合合兴添 0t(js_  
J ` KyS  
我意思大家客套D一舊水咪够啦?芳仔 你諗到咩套呀?
c!dc` R  
家阵一旧水```真系食餐饭都危危扶吖`~~` l-<EG9m@  
}-H)jN^  
点黎客到套吖`~`

小栋栋 2008-12-05 16:07
你地好邪恶啊~~~~

gy77gy77 2008-12-05 17:19
送一舊水【www.canton8.com不良信息过滤】啦~唔中咪當做善事!! <~P!yLr  
其中一汪買你自己生日/佢嘅生日(即係見面當日啦)...剩番兩個號碼就自己諗掂佢啦!!

tsm2000 2008-12-05 18:42
送你给她吧。嘻嘻

荷b仔 2008-12-05 20:38
九江孖蒸 成箱都买到咯

哈呢噜呀 2008-12-06 09:03
宜家人民币升值..一舊水买唔到D稍微体面的礼物.. 5Dzf[V^]`  
個条女单独约伱陪佢过生日..条女肯定对伱有意思了啦!! UE/JV_/S;  
买生日礼物确实系件头痛的事情...

rdrddr 2008-12-06 21:09
买公仔?!

查看完整版本: [-- 悟知买咩生日礼物~~~~~ --] [-- top --]