查看完整版本: [-- 好想大声讲!! --]

蓝调粤语 -> 恋爱方程式 -> 好想大声讲!! [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

rdrddr 2008-12-06 21:25
好想大声讲!Lisa!!!I love you!!!!!!

king2001 2008-12-06 22:10
你讲咪讲罗,有人拦紧你吖?

芝麻糊 2008-12-06 22:13
唔该啊楼主,睇版规啦,活动帖唔系个个都可以用架

rdrddr 2008-12-06 22:14
问题系我只可以系距听五到既地方讲!哎!而家D感觉真系【www.canton8.com不良信息过滤】阿!

rdrddr 2008-12-06 22:36
五好意思!下次五会选错拉!

傻哥 2008-12-06 23:46
Quote:
引用第3楼rdrddr2008-12-06 22:14发表的: GKUjtPu  
问题系我只可以系距听五到既地方讲!哎!而家D感觉真系【www.canton8.com不良信息过滤】阿!
hZo  f  
e`JWY9%  
l  LBzY`j  
又未必咁灰嘅,凡是总有转机嘅!

Mc.大儍儍 2008-12-07 00:16
我爱皇马... >@a7Zzl0H  

傻哥 2008-12-07 00:36
Quote:
引用第6楼mc.大儍儍2008-12-07 00:16发表的: x.Ny@l%]  
我爱皇马... bl10kI:F  

]j*uD317  
NCo!n$O1~  
|v#D}E  
傻傻最近有无目标啊

bennypower 2008-12-07 04:34
樓主係度講其實根本起唔到作用

gy77gy77 2008-12-07 06:34
試下講比佢聽啦~最緊要羅+鷹聽唔到姐

Kelvin...^_^... 2008-12-07 08:17
你係度講有Q用,係距面前講。 +nB0O/m'U  
H,7!"!?@N  

荷b仔 2008-12-08 01:12
跑到距面前大声讲 :>H{?  
讲完之后快快走佬

芝麻糊 2008-12-10 23:51
Quote:
引用第11楼荷b仔2008-12-08 01:12发表的: '*@=SM  
跑到距面前大声讲 7A$mZPKh  
讲完之后快快走佬
z_A\\  
}5 $le]  
^q%f~m,O<  
呢d系咪就叫唔胆匪类呢?

傻哥 2008-12-11 00:42
你行去佢面前同佢讲:“可唔可以比你嘅电话号码我?我想同你做个朋友!” #e@[{s7  
@$%.iQ7A;  
但系要注意以上两点,你对眼必须要望住佢对眼,表情要严肃,要比佢觉得你尊重紧佢! W(-son~I  
`JGW8 _  
如果唔得嘅你翻嚟搵我!!! 挪到电话咯,想讲乜都得拉!不过最紧要有D幽默感!

rdrddr 2008-12-11 14:21
Quote:
引用第13楼傻哥2008-12-11 00:42发表的: ]'hel#L;l  
你行去佢面前同佢讲:“可唔可以比你嘅电话号码我?我想同你做个朋友!” VOg'_#I  
k!WeE#"(  
但系要注意以上两点,你对眼必须要望住佢对眼,表情要严肃,要比佢觉得你尊重紧佢! i2[8^o`_  
zh(=kS `  
如果唔得嘅你翻嚟搵我!!! 挪到电话咯,想讲乜都得拉!不过最紧要有D幽默感!
I9#l2<DYlX  
%*gg6Q  
傻噶!我同距一早就识!不过我觉得无端端同人讲好怪鸡!

傻哥 2008-12-11 19:09
Quote:
引用第14楼rdrddr2008-12-11 14:21发表的: +-5YmN'  
+ kF%>F]  
']1a  
傻噶!我同距一早就识!不过我觉得无端端同人讲好怪鸡!
z  61Fq  
e$rPXRf  
_?I *:: I  
怪乜喈!系中意就讲咯!又唔使钱嘅!怕丑啊?

rdrddr 2008-12-12 14:41
Quote:
引用第15楼傻哥2008-12-11 19:09发表的: @,W5K$Ka=  
giesof  
(>lH=&%zj  
;Uy}(  
怪乜喈!系中意就讲咯!又唔使钱嘅!怕丑啊?
N!-P2)@  
都几怪下!识左成年无端端同人讲!更何况而加同人讲!人地肯定五受拉!烦死啦!

查看完整版本: [-- 好想大声讲!! --] [-- top --]