查看完整版本: [-- 嚴重口誤.. --]

蓝调粤语 -> 粤笑粤爽 -> 嚴重口誤.. [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

心褂褂ing. 2008-12-10 16:15
好耐譕上過來喇..發個簡短噶笑話上來先..發生喺我身邊噶.大家覺得好笑就捧下場.唔好 B Mh 949;  
M0<gea\ =  
笑都譕鬧我嚇.. {~a=aOS  
^'=J'Q  
zE +)oQ,  
(!Q^.C_m  
先前我地去桂林玩..夜晚去逛陽朔.. B*A{@)_  
x68$?CD  
見到間KFC..因為西街D嘢都古典..好難得見到D喊Modern噶嘢.. qZlb?b"  
l6.z-Qw  
聰少同學好開心..勁大聲咁同我地講:   哩度有肯德基譕KFC嘅?... F4i c^F{K  
zq g4@" p  
D路人望住佢:....

宾宾囝囝 2008-12-10 17:30
其实距系想讲咩噶?!?! {?m;DY v  
iaO;i1K5U  
麦当劳?!?!

心褂褂ing. 2008-12-10 19:46
Quote:
引用第1楼宾宾囝囝2008-12-10 17:30发表的: ]X~;?>#:p  
其实距系想讲咩噶?!?! qR0V\OtgY~  
z52T"uW  
麦当劳?!?!
QA7SQ cd,  
f2Frb  
9frP`4<)  
喺啊...明显啦..哈哈

Mc.大醜醜 2009-01-30 04:05
M$ g%kqa  
e"(l  
口快快``讲错野..

boys 2009-02-03 23:21
呵呵,口快,所以口误了,类似的口误本人也口快讲过,被朋友笑到晕~~~

dedeng 2009-04-02 13:38
其实,我觉得吾系几好笑姐,不过要支持下!

查看完整版本: [-- 嚴重口誤.. --] [-- top --]