查看完整版本: [-- 劳碌开始喇! --]

蓝调粤语 -> 恋爱方程式 -> 劳碌开始喇! [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

byron8517188 2008-12-22 00:25
东至过后,又系一个星期开始喇! \nl(tU#j  
  听日又要返工,又要晨咁早起身,······又要捱快餐!

byron8517188 2008-12-21 23:29
又系一个没月光嘅夜晚````回想``过去```爱情真系与我没缘``定系我真系晤识去爱一个人,有阵时听我丫妹讲D也```我都觉得岩囉,我嗳嘅人却晤嗳我``嗳祢嘅人往往晤系祢所嗳,世上就系有咁多晤公平嘅也。这个世上“只有错,没有对”```以前经历嘅每段感情,自问``我真系每次都有付出,点解每次都系分手下场,系大家都咁贪玩,定系经晤过时间嘅考验,渐渐觉嘚厌倦`````其实爱一个`人晤难,对距好都晤难````BUT,想一起永远真系好难,分佐手,忘记距,`````更加难上加难```

bennypower 2008-12-21 23:38
樓主係未找到適合你的人,既然不適合你自己的,冇咗就由距,你日子還很長冇必要為D過去式自責,要知道兩個人分手未必全部都係你嘅錯.可能其實根本就唔係你自己嘅問題.只要你自己認為對呢段戀愛已經全部付出,其他嘢根本冇必要理會~

荷b仔 2008-12-22 00:48
甘又点?生活还是要继续!!!!

荷b仔 2008-12-22 00:50
到你结佐婚之后就吾会有甘噶想法

Kelvin...^_^... 2008-12-22 12:51
你寫到好困難阿, 真係困難。

小加菲 2008-12-22 13:07
爱无话对与错,系二个人肯为对方付出几多! RCfeIHL  
gm5%X'XL  
缘分游戏,系你既就系你,唔系你既强求唔到! "{@[06|1  
~I N g9|  
随缘啦!祝你好运

rdrddr 2008-12-22 17:37
原黎有人同我一样!哈哈!祝你同我都好运啦!!!

yhgj 2008-12-22 22:38
我连续2日日半后再连续2日夜班每次12小时仲惨啦

gy77gy77 2008-12-23 03:26
努力啦

德记 2008-12-23 09:51
我冬至都无假放,都要做野。唉

查看完整版本: [-- 劳碌开始喇! --] [-- top --]