查看完整版本: [-- 拖住女朋友只手无感觉 --]

蓝调粤语 -> 恋爱方程式 -> 拖住女朋友只手无感觉 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

3133280aa 2008-12-22 18:06
约左个女同学公园倾计,之后拖住距只手向距表白,当我拖住距只手后,完全无心跳加速咯感觉,小小都无。 其实,我都5知道系米一时冲动同距表白,我怕以后同距KISS无都无感觉就死啦。   各位帮帮忙,我地应5应该发展落去....

芝麻糊 2008-12-22 20:22
你既问题留返等benny黎回答,距有心得啊

Mc.大儍儍 2008-12-22 20:24
拖住左手像右手.. ,LMme}FFeb  

Kelvin...^_^... 2008-12-22 20:38
我都唔知講咩好,十分困難回答。

bennypower 2008-12-22 21:37
咁似我嘅遭遇既?我同樓主你一樣,當初乜感覺都冇,連遐想都冇,不過呢家好咗D.不過每個人都唔同,樓主你自己經歷下落,發覺唔對頭就襯早結束

yhgj 2008-12-22 22:31
拖拖下就惯架啦

gy77gy77 2008-12-23 03:28
借我拖下可以嗎

德记 2008-12-23 10:00
系公园倾计无啦啦拖手。好唔符合正规。因为你都无霖过会拖手、你应该霖紧更深一层咖野。 I|LS_m  
你要系一个有准备之下拖佢只手,应该更有感觉。

傻哥 2008-12-23 16:04
啥叫心动

3133280aa 2008-12-23 19:09
Quote:
引用第4楼bennypower2008-12-22 21:37发表的: UMX+h])#N  
咁似我嘅遭遇既?我同樓主你一樣,當初乜感覺都冇,連遐想都冇,不過呢家好咗D.不過每個人都唔同,樓主你自己經歷下落,發覺唔對頭就襯早結束
Mb9q<4  
我D朋友个个都话一开始无感觉,我觉得呢咯应该系正常反应..可能叫爱得5够深

bennypower 2008-12-24 01:59
Quote:
引用第9楼3133280aa2008-12-23 19:09发表的: |l? ALP_ g  
U-? ^B*<  
我D朋友个个都话一开始无感觉,我觉得呢咯应该系正常反应..可能叫爱得5够深
I/> IB   
$Us@fJr  
開始的時候點講都唔叫愛~沖其量叫"喜歡"

3133280aa 2008-12-24 16:35
好才我都无话爱距 哈哈

fengjing121 2008-12-24 23:59
#,PAM.rH  
唔应该,, 6nfkZvn  
应该揾個另自己心动的,,

荷b仔 2008-12-25 00:57
点解吾打埋野战

3133280aa 2008-12-25 12:57
开始先几日,甘快林住打野战....

3133280aa 2008-12-25 12:59
Quote:
引用第12楼fengjing1212008-12-24 23:59发表的: XH *tChf<  
Z :9VxZ  
唔应该,, i-FUAR  
应该揾個另自己心动的,,
HV9SdJOf  
但系....我应该系钟意D靓女多D....我系米好抵死呢

Mc.大醜醜 2008-12-25 15:58
u,akEvH~a  
?R]y}6 P$  
甘咩快D KI咗距囖```

winnercream 2008-12-25 16:30
以前有人同我讲过~~ ]Z-oUO Z<k  
感情係可以培养的~ 0GYEt  
我做到了~最后分手了~~我好唔甘心~~ !:<UgbiVv  
楼主你一定都做得到~~ M&ij[%i  
但係唔好好似我咁~~~~

3133280aa 2008-12-25 17:09
Quote:
引用第17楼winnercream2008-12-25 16:30发表的: Uo}&-$B  
以前有人同我讲过~~ dn\F!  
感情係可以培养的~  ;Z q~w  
我做到了~最后分手了~~我好唔甘心~~ mrC+J*  
楼主你一定都做得到~~ ^A[`NYK  
但係唔好好似我咁~~~~
你点啊,我想知道,我都系相信感情可以培养架

3133280aa 2008-12-25 17:10
Quote:
引用第6楼gy77gy772008-12-23 03:28发表的: R-Q1YHUQM  
借我拖下可以嗎
!e'0jf-~  
甘想拖..自己稳翻个

〖阿良¤囝〗 2008-12-25 21:47
系我我就冇..想当年个女仔..突然之间强吻我..我一d感觉都冇.....

nike024105 2008-12-26 00:12
甘就可能真系你一时冲动咯 m6r )Z5}f  
7_40_kwJi  
不防可以试下发展下~~ :pDY  
)6>|bmpU  
无FEEL先讲清楚 @qPyrgy  
! F <] T  
又或者称E架感情吾深早讲清楚咯

3133280aa 2008-12-26 13:07
Quote:
引用第20楼〖阿良¤囝〗2008-12-25 21:47发表的: e[QxFg0E  
系我我就冇..想当年个女仔..突然之间强吻我..我一d感觉都冇.....
6%kJDY.  
吻你边度? 距都强吻我个面..就只有小小咯感觉,不过咯晚成3点先训得着教..第一次

3133280aa 2008-12-26 13:10
Quote:
引用第21楼nike0241052008-12-26 00:12发表的: hDljY!P>p  
甘就可能真系你一时冲动咯 I/H V;g:#  
2 {e dW+  
不防可以试下发展下~~ #*$_S@  
nuSN)}b<Q  
无FEEL先讲清楚 JOrELrMx  
.......
,g/ _eROJ  
多谢你D意见,不过我女朋友真系对我超好,又识煮饭,系屋K又做家务...而我面对住甘好咯女仔又想沟个靓女,我真系好抵死....

琳γ^ō^γ琳 2008-12-26 21:58
啫系其實我覺得你系米穩人做替代品啊...人有我有咁吖...

3133280aa 2008-12-27 16:10
代替品都代替住先,难得拍一次拖,咩都要试试

winnercream 2008-12-29 13:38
Quote:
引用第18楼3133280aa25-12-2008 17:09发表的: mRhd/|g*  
你点啊,我想知道,我都系相信感情可以培养架
)MWUS;O<  
我未最后分手收场咯~~ oX'0o 'c  
呵呵~~ y o\N[h7  
最后未好后悔咯~~ fJN*s  
家下好想同翻渠一齐都唔得噜~~

tonnyleung 2009-01-28 23:57
我觉得感情应该慢慢培养既!

查看完整版本: [-- 拖住女朋友只手无感觉 --] [-- top --]