查看完整版本: [-- 点先可以知道个女仔对我咩感觉啊? --]

蓝调粤语 -> 恋爱方程式 -> 点先可以知道个女仔对我咩感觉啊? [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

lileevvv 2009-01-24 18:53
我商场有个靓女,我成日行过去吹水,不过就冇进展了,我想知点先可以试出距对我咩感觉啊? P 45Irir  
另外我先知有咩关于暗恋嘅歌啊讲下歌名给我等我唱给个女仔听都好啊!

bennypower 2009-01-24 19:48
男人應直接點。倘若女有心對於你的事會比較著緊

yhgj 2009-01-24 23:46
约出黎食完饭行街直接擒距!

Kelvin...^_^... 2009-01-25 01:13
Quote:
引用第2楼yhgj2009-01-24 07:46发表的: IJ5'n  
约出黎食完饭行街直接擒距!
.5>]DZn6  
>KQ/ c  
oR%cG"y  
果然夠直接,結果只有兩個: 16N |  
5GPrZY"  
第1,對方接受你。 [ Y{  
第2,恭喜你,坐日監先。

www1cs 2009-01-25 11:06
约出黎食完饭行街直接擒距! 5w~ 0Q  

混混馄饨 2009-01-25 17:05
介绍首正歌比你。。。《only you》得呢~? E|oOd<z  
中有你如果想去马就唔好吹水吹的无聊野。。人地当你搭讪。顺便稳你解闷噶杂。。。 {|0Y cL  
系就吹的大家有共同话题噶野。。引起距好奇心。。跟住就可以拿到距电话同QQ咯。。甘就OK左一部了。。再继续平时语言渗入。跟住借口话闷。。叫距出来。。距肯出你就成功左三分一了。。。发展到果部后你先再写贴了。呢家十画未有一撇~

lileevvv 2009-01-27 21:29
Quote:
引用第5楼混混馄饨2009-01-25 17:05发表的: "5ISKuL  
介绍首正歌比你。。。《only you》得呢~? ~Hd *Xl  
中有你如果想去马就唔好吹水吹的无聊野。。人地当你搭讪。顺便稳你解闷噶杂。。。 C2b<is=H:  
系就吹的大家有共同话题噶野。。引起距好奇心。。跟住就可以拿到距电话同QQ咯。。甘就OK左一部了。。再继续平时语言渗入。跟住借口话闷。。叫距出来。。距肯出你就成功左三分一了。。。发展到果部后你先再写贴了。呢家十画未有一撇~
"Q\b6 7Ch  
yW*,Llb5  
已经摞左Q同电话拉跟住点啊!吾敢约啊!!!!!!!!!

owenrjh 2009-01-27 22:35
你吹水,佢肯听?或者係同你一起吹?如果係尼两种情况,恭喜晒喔!!!如果唔仲意你,见到你次数多都烦啦!仲听(或同你)你吹水!唔惊俾人误会乜!!!! a6A~, 68/V  
PS:勇敢的上吧!!!哈哈!!!

jiejielqiqi 2009-01-28 01:09
只有信自己,才会成功~~

apollo800 2009-01-28 21:13
去马!支持你!

查看完整版本: [-- 点先可以知道个女仔对我咩感觉啊? --] [-- top --]