查看完整版本: [-- 唉.. 真系搞5明 --]

蓝调粤语 -> 恋爱方程式 -> 唉.. 真系搞5明 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

唉..呢个巨蟹男. gp'n'K]  
真系都5知点讲好 Jf2:[ Mq  
我真系好5明渠林乜 OQX ek@~2  
G[yN*C  
当我地系第一堂课个时.. Iq": U  
我地除佐对对方笑吓or对望吓之外 CQY/q@7  
我地就会好像陌生人感.  A%M&{S'+|X  
但当我地平时上课落课感 $0iN43WSQ  
我地都会hug, 渠都会hold我,比个kiss我 ,v1-y ?kB  
d>4e9M "  
渠比我嘎感觉就系时泠时热 kqAQrg]n  
都5知渠系米真系中意我嘎

Kelvin...^_^... 2009-01-25 08:35
好明顯你想試拒啦。 ?#*  
6/mkJj+"  
体下有某人為你獻計...

芝麻糊 2009-01-25 08:49
如果你乜嘢都唔做既话,就更加唔知道距想点既啦啵,建议你旁敲侧击罗

混混馄饨 2009-01-25 16:58
巨蟹男好容易搞掂噶咋。。。。。 k~1 j/VHv  
唔使想咁多哇。。。。。 lbB.*oQ  
中有永远唔好想住同男人的兄弟来比。。比死人噶~

Mc.大醜醜 2009-01-25 18:45
W&+y(Z-t  
QN_)3lm  
痴情的巨蟹男就係度喇...

查看完整版本: [-- 唉.. 真系搞5明 --] [-- top --]