查看完整版本: [-- 如果想要以下粤语卡通片搵我啦! - BT下载! --]

蓝调粤语 -> Anime-动漫讨论区 -> 如果想要以下粤语卡通片搵我啦! - BT下载! [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

hudawei 2009-02-09 22:53
龙珠一世01-80集(一刀版本),龙珠GT01-64集(一刀版本),漂灵001-109集,银魂01-49集,全职猎人01-70集(热气バサラ版本),魔动王全集! GSaU:A  
我会日日喺喥做种的,所以一定会畀大家下载完的(我QQ183631809方便交流),希望留低你想下载嘅动画片,第一楼嘅人优先(即系话你想要龙珠一世我就先做龙珠一世嘅种,因为大陆网速有限),记得最好用bitcoemt1.09版下载,净系想同大家分享自己喜欢嘅粤语动漫!

qyjie33 2009-02-09 23:23
多谢楼主的分享

djchenda 2009-02-09 23:29
樓主眞喺好有大無畏嘅精神啊! Uh'W d_?  
贊一個~其實你列個D粵語動漫我都買嗮碟! (Z8wMy&:  
多謝先啦,等第日搵啱邊出就叫你做種,呵呵~

lingdasha 2009-02-09 23:36
我想要龙珠嘅种子啊!

jianzai 2009-02-10 10:31
呵呵!好啊,lz精神值得赞扬哦,先谢谢啦! 1U ='"  
[5Zi\'~UH)  
^[v>B@p*{  
求:冰河世纪1的粤语和龙猫的粤语,期待哦

mietian 2009-02-11 01:09
楼主真系康慨 希望大家多多发扬楼主既分享精神

jaylao 2009-02-16 01:23
真系多谢LZ先,我好多动画都经过你先会下得到的,多谢晒先.

fuwuxuan 2009-02-16 11:06
先顶一下先,迟少少清空硬盘再下

爱的废墟 2009-02-16 11:13
我想要,,四驱太朗既动画啊(白话版)既,,多谢你先,楼主万岁 OOY drv,  
即四驱兄弟,第一套版兄,,有一个肥仔既,有部车,叫冲天炮既呢,,呵呵,希望楼主,仲记得啦

fuwuxuan 2009-02-16 11:44
依家仲有没人做种啊 ?S.LGc  
龙珠一世下唔到了

wymanlin 2009-02-26 00:24
我想問全職獵人1-70係咪全部都係粵語呀?? ~L.5;8a3Pe  
如果係就不勝感激呀~~

冬暖夏凉 2009-02-26 19:22
楼猪讲的我全套在硬盘,迟点换个1T的硬盘装动画,不刻碟~~~

jatchan 2009-02-28 11:22
我想要全职猎人粤语 <XzRRCYQ  
|xpOU*k  
;9qwB  
係边下啊

jatchan 2009-03-01 21:19
谢了``

winnercream 2009-03-18 15:00
楼主~~ $C8s  
有冇《红头巾chacha》嘅白话啊!?

aaa7784512 2009-03-21 04:55
楼主我爱你~~ B*fBb.Z  
c32"$g  
好耐无来啦~好开心~好温馨啊

79009193 2009-06-05 07:54
先顶一下先

彩雲追月 2009-07-06 17:28
楼主好好人,好少人愿意做种。

kee020 2009-12-10 21:17
有無無線配音嘅果套‘反斗小王子’啊唔該??

kanvin 2009-12-24 13:24
楼主好人啊, 可惜果D动画唔啱我

gumdan123 2010-01-11 19:30
这些动画都不太感兴趣。谢谢楼主

sd高达 2010-01-19 15:16
全职猎人01-70集(热气バサラ版本)

zjbsb 2010-01-23 00:43
我都想要龙珠啊。

jiefukof 2010-01-23 10:31
呵!~第一页仲睇到我的!~我想要高达W的白话版!~稳好耐都没!~

hudawei 2010-02-05 23:09
Quote:
引用第21楼sd高达2010-01-19 15:16发表的: I5g!c|#y  
全职猎人01-70集(热气バサラ版本)
{;hR FQ^b  
好的差不多壹年了,睇翻呢张贴,好的我帮你做种,你加我QQ183631809

我的仔仔 2010-02-10 17:18
lz精神值得赞扬,谢谢!

djhei 2010-02-15 01:31
= =有冇火影架

sd4415886 2010-03-26 21:54
有没有南国少年巴布华~呢部乜经典加搞笑

木ホ少 2010-04-06 23:21
LZ真好啊,我想要新铁金刚啊,请问有无啊

月华夜 2010-04-22 22:57
哇,没错。我为人人。人人为我

z135z135 2010-06-05 08:20
楼主精神值得赞扬, HE3x0H}o>  
%X(|Z4dL  
  如果有本港台噶大儒侠史艳文粤语版下或者睇就好咯

backcat 2010-06-19 22:09
lz 真是有tvb配音葛 《超级小黑咪》? 我真是好想要啊 如果有真是 感激不尽啊 可以回复我?

saihou1986 2015-11-06 12:26
想要:红头巾chacha(74集全),种子特务,美少女战士(5季全),婚纱小天使! "C]_pWk  
呢D好想睇啊!你睇下有无!

saihou1986 2015-11-06 15:24
想要:红头巾chacha(74集全),种子特务,美少女战士(5季全),婚纱小天使! vrXNa8,L  
呢D好想睇啊!你睇下有无!

茅山道士 2015-11-06 17:58
有冇通灵王粤语

small88 2015-11-06 18:43
头文字D,最好全部都有粤语~谢谢!!!

a72976 2015-11-06 18:54
圣石小子 高清粤语有吗?!

icbc2010 2015-11-06 18:55
攻壳机动队

icbc2010 2015-11-06 18:59
想找一部儿时动画 !* =+E%7  
3?yq*uE}  
不记得名字了 P\.1w>X  
k0-,qM#p;X  
好像讲的是一个王子复仇的,主角有一把剑会变得很大..................... = k>ygD_  
c`!8!R  
印象跟魔神英雄传同期的.........................

andywong0803 2015-11-09 11:58
楼主,请邮件我,654896128@qq.com互相交流下。我有龙珠全套

capcomlyx 2015-11-12 22:40
谢谢了!!!!!!!!!

藍芽檸檬 2015-11-24 14:41
我想要翡翠台粵語配音的 “新機動戰記”、“蜘蛛俠”(90年代的卡通片)、本港台的“時光茶煲”。你有嗎?

deviloszai 2016-02-03 03:13
楼主 有没有漂灵可下载

andychow88 2018-05-10 08:55
請問樓主[漂灵]還可以讓我們下載嗎?

iamkazabb 2018-08-09 17:30
想要漂灵001-109集, thank you呀 ,大大

gzviger 2019-02-02 01:10
边位有旧版噶《变形金刚》麻烦做个种 - 要粤语版喔 ~(d#T|ez  
有噶话麻烦楼主通知声啊 6R%N jEW:  
我好想要啊

duzhenyu 2019-02-04 22:15
楼主!有无扭计小霸王啊?

静静爱彬彬 2019-03-26 09:15
求黑子的篮球/幻影篮球王剧场版 梦幻对决 粤语版和咕噜咕噜魔法阵重制版粤语全集下载

tjken 2019-03-26 11:46
楼猪,我睇你个post十年了,别来无恙~~喂,做个龙珠嚟俾我个仔睇吖,唔该

查看完整版本: [-- 如果想要以下粤语卡通片搵我啦! - BT下载! --] [-- top --]