查看完整版本: [-- 点样明白,点样表白 - 求助 --]

蓝调粤语 -> 恋爱方程式 -> 点样明白,点样表白 - 求助 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

最近识左个女仔,但系我唔知点样先可以知道距对我既感觉。点样同距表白好呢?唔好叫我直接讲啊。 要含蓄D既。 有乜办法啊?

芝麻糊 2009-02-16 20:51
乜系你啊? Y&Z.2>b  
bP&]!jZ  
含蓄呢家野我唔晓既啵,我D甘既人,话一就一,话二就二,直接讲出你心理面既感觉就系啦~ =MDys b&:  
,(^*+G.i  
撑你啊,俾心机

Mao毛毛Mao 2009-02-16 23:05
呢家哩好高深噶...只能意会不能言传...

jay_pen 2009-02-16 23:51
睇嚟都系要慢慢嚟先得。

花無缺和尚 2009-02-17 12:09
Quote:
引用第0楼匿名2009-02-16 16:31发表的: \ta?b!Y),?  
最近识左个女仔,但系我唔知点样先可以知道距对我既感觉。点样同距表白好呢?唔好叫我直接讲啊。 要含蓄D既。 有乜办法啊?
-r]W  
好簡單啫,你唔雖要講嘢,此時無聲勝有聲呀!行动最實際啦.........

Kelvin...^_^... 2009-02-17 12:42
兄弟,呢傢野我最近都有D煩惱,唔知點幫你。 #Ki[$bS~6  
Z=vU}S>r|v  
不過我當然會支持你。 aWF655Fs*  
?hy&  

herrymong 2009-02-28 17:53
想学下野~~

Mc.大儍儍 2009-02-28 18:57
爱就一个字 我只说一次... #!+:!_45  

44444444 2009-04-03 11:01
拖佢手啦兄弟

查看完整版本: [-- 点样明白,点样表白 - 求助 --] [-- top --]