查看完整版本: [-- 放不低妳..但妳放低了我麼 --]

蓝调粤语 -> 恋爱方程式 -> 放不低妳..但妳放低了我麼 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

mr. 2009-03-03 02:35
今日又一次揾你..又一次问你我哋仲有冇机会.. {j[[E/8N!y  
你话我知之前想同翻我一齐..但係你同你男朋友e+好好..距好锡你.. LpJ\OI*v  
我问你点解之前唔同我讲..妳就冇复我喇..我冇再追问你了.我已经知道个答案喇.. D Y($  
l/`<iG%  
是你故意欺骗 V< 0gD?Kx  
怪在我太过心软 T{bM/?g  
你的真话就等于梦呓与谎言 'Zf_/ y  
无奈你说得太自然 x&tad+T  
令我听了也能热暖 e~c;wP~cO  
甜言蜜语原来又一次食言 H=z @!rJc.  
是你对我改变 eb2~$ ,$  
你别说世界转变 <O&L2E @~f  
解释得混乱 tt,MO)8 VD  
千丝万段 ox] LlRK  
太多纠缠 ~" B0P>7  
谁没兴致守这诺言 (1fE^KF@f  
但却对我再全心诈骗 Z:09 ] r1  
胡言乱语 gQgG_&xkC  
任你讲足半天 O82T|0uw  
为何永远放不低 U;:>vi3p  
为何错爱这一位 ]x?9lQ1&  
但求仍然维系 =U!'v X d  
不惜一切 ($' rV!}  
我为你执迷 R{5Qb?&wOp  
任情爱控制身体 T.GY  
任谁关心 g AC}  
仍未可把你代替 Z&@X4X"q  
是明知的 bT*MJ7VVm  
仍愿将心意白费 EYd`qk 3  
                          好喜欢哩首歌..
Q1IN @Db}y  
                                                                            我会等你!

Kelvin...^_^... 2009-03-03 07:19
你好傷心啊。 P@7>R7gS  
@nktD.  

mr. 2009-03-03 12:47
係丫..伤心又带点失望!

dee寅 2009-03-03 17:17
朋友,证明你有重生既机会喇. .|,LBc!  
好好把握单身既现状. h.\I tK{)  
为将来既幸福打下基础.

tsm2000 2009-03-03 18:20
放不低,那就生活得好点了

天地之门 2009-03-18 21:44
Sammi噶《放不低》。。。越听越有感觉。 <o(;~  
既然放唔低,就将个份感情埋藏起来咯。

Mc.大儍儍 2009-03-18 22:58
为何错爱这一位 'LYDJ~  

Mc.大醜醜 2009-03-19 03:45
mA(kq   
8SjCU+V  
Id=20og  
为何还喜欢我我这种无赖````````

Mc.大儍儍 2009-03-19 10:27
Quote:
引用第7楼Mc.大醜醜2009-03-19 03:45发表的: kepuh%KY[  
Zo=,!@q(  
Ab$E@H #  
UynGG@P@  
为何还喜欢我我这种无赖````````
A;U c&G  
根本没人喜欢你 好嘛? oiyvKMHz7  

yi^Ng^ 2009-03-19 12:44
由佢咯 BVal U  
俾心机稳钱紧要

Mc.大醜醜 2009-03-19 20:21
Quote:
引用第8楼mc.大儍儍2009-03-19 10:27发表的: KDN#CU  
NZGO8u  
根本没人喜欢你 好嘛? w hI4@#  

R&uPoY,f  
I(6%'s2  
#c|l|Xvq2  
讲你?

dzd041388 2009-03-21 03:31
错失左太多嘢 X "Eqhl<t  
爱情就系咁样 如果唔系就唔叫爱情了

tsj84336887 2010-08-26 23:08
同病相怜吧 大家情况一样 我同你噶最后决定都系一样 等距番黎自己身边

renwencdn 2010-09-02 19:42
郑秀文的放不低。。。。经典。。

coolwing520 2010-10-20 17:27
算啦,一个男人一声中会遇到好多女人,你要相信呢个唔会系你既终点

lvan709394 2010-11-29 18:20
有D嘢就好似刻系心咁,摸极都摸唔去。。男人之苦啊,无经历过点都唔会明概了。。如果真系可以话忘记就忘记。。当初就唔会爱得咁深。

chiuwing 2010-12-06 16:34
我覺得你應該要放低喇...有好多嘢番吾到轉頭...如果可以既你哋就吾會搞成咁...我都係過來人...忘記佢...過番D自己開心既生活啦...

jiejielqiqi 2010-12-07 01:29
天下何处无芳草,无左一个,当距吴识宝

shutlin 2011-03-10 11:30
都无乜嘢咁...大嗮去跳海... 游反上來 生活都系一樣咁過

lingdze66 2011-03-19 09:30
咁嘅 :$Cm]RZ  
睇哈先

金唯一 2011-04-10 16:18
冇辦法啊~~ 鬼叫人吔唔鈡意我哋~~~ 我曾經都系一度沉溺於 放不低 哩一只歌 <@7j37,R7V  
不過謝霆鋒版本嘅

傻哥 2011-04-15 14:47
失恋的时候听情歌同开咗煤气之后关窗系无乜分别!!!! $I5|rB/4?  
&Hw: 65O  
宜家好难讲得你明,你根本就处于一种行尸走肉嘅状态!!! 51}C`j|V3{  
2K~v`c*4  
时间可以证明你系有几愚蠢!!!!如果你自问无佢你就无办法生活的话,你可以去死了!!

dahlia628 2011-04-27 00:01
朋友时间可以冲淡你的伤感。。。。。。

ly_1005 2011-06-05 01:21
楼主,何必咁执着呢,外面嘅世界好靓,无必要留系呢个圈度困住啊,放手,对大家都好!

bojia 2011-07-19 10:19
旧的吾走,新的吾来啊

猫咪皇后 2011-09-21 15:59
噢! YWPkVvI  
KMT$/I{p,  
呢个就系叫做“强扭的瓜不甜”

查看完整版本: [-- 放不低妳..但妳放低了我麼 --] [-- top --]