查看完整版本: [-- 点解次次都及电话 我有无错呢 --]

蓝调粤语 -> 恋爱方程式 -> 点解次次都及电话 我有无错呢 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

ghlguo 2009-03-25 14:40
今日距打电话比我 我又刚刚想打电话比距 Vj[hT~{f  
1$)}EL   
但系就距打先  "SA*  
0WSOA[R%[b  
甘我就同距讲啦 qs>&Xn  
v|R#[vtFd  
甘距就问 点解你晤打比我先啊 {_R{gpj'  
Y~k,AJ{ ^  
甘我就讲笑甘讲 不如 你及距 我再打比你丫 %z6_,|%  
7nPjeh  
未讲完就及咯 之后 就 打晤同咯 `Jj q5:\&  
T,9pd;k  
唉 究竟我有无错呢 我都晤知

芝麻糊 2009-03-25 21:26
我睇唔明啊,所以俾唔到意见你,或者你讲清楚d先啦

Kelvin...^_^... 2009-03-26 07:03
芝麻糊反應遲鈍,千期吾好怪佢。 _Y$v=!fY&  
%e_){28 n  
我覺得佢好激氣,所以関機。

κ.в.⒉∞⒍ 2009-03-26 09:48
我唔明白你点解唔先打电话俾佢呢,主动往往都会好过被动的,你们谈恋爱多久了,如果这么快就让女方出现关机这种现象可是不太好的兆头,想办法氹返佢啦~!真的爱一个人,还有很多野要做的,适时的关心与问候,少不了,追她的时候点对佢,追到之后亦都要一样,到底自己做咗有几多,自己知啦~!少做的要变多,没做的要补~!如果不是蛮不讲理的,一定要迁就,用温和,包容,体谅去爱一个人,佢会败在你手里的

gy77gy77 2009-03-26 18:51
咁小氣

芝麻糊 2009-03-26 19:49
Quote:
引用第2楼Kelvin...^_^...2009-03-26 07:03发表的: r4iT 9 D  
芝麻糊反應遲鈍,千期吾好怪佢。 k9c`[M  
$. sTb  
我覺得佢好激氣,所以関機。
FY]Et= p  
L:jv%;DM  
Yi19VU|/  
我系未搞清楚究竟系点既一回事啊,话我迟钝??!! Bu{%mm(  
n:Dr< q .  
寿星公吊颈啊你?

Kelvin...^_^... 2009-03-27 10:39
寿星公???第一次聼。

芝麻糊 2009-03-27 17:52
Quote:
引用第6楼Kelvin...^_^...2009-03-27 10:39发表的: +Lo,*  
寿星公???第一次聼。
HLh]*tQG  
P{,=a]x,mz  
QR$m i1Vv\  
寿星公吊颈都唔明啊? j'UW gwB  
!{ORFd  
即系话嫌命长罗

查看完整版本: [-- 点解次次都及电话 我有无错呢 --] [-- top --]