查看完整版本: [-- 怎么可以爱的宽容点? --]

蓝调粤语 -> 恋爱方程式 -> 怎么可以爱的宽容点? [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

pig_0601 2009-03-25 18:53
我觉得自己太紧张他了...一点小事就会不开心..不知道怎么可以调节下自己的态度..虽然他一次也没有生气..但是我觉得这样下去..唉....朋友都说我紧张得太夸张了!

芝麻糊 2009-03-25 21:30
甘即系点啊? jb;hcraR  
Q1l' 7N  
其实两个人的确系需要空间既,太过紧张就会变得计算架啦,到时最辛苦既都系自己 R^e.s -  
OaZQ7BGq  
放松d啦

Mc.大儍儍 2009-03-25 23:17
我都系,有时觉得自己好痴线 XEZF{lP  

Kelvin...^_^... 2009-03-26 07:04
真的如此愛他?

pig_0601 2009-03-26 08:52
哩个问题比较复杂!连距都话服左我咯!

κ.в.⒉∞⒍ 2009-03-26 10:25
两个人相处最重要的是包容和信任,过分的紧逼只会让原本美好的事情变得很糟糕.

Kelvin...^_^... 2009-03-26 10:37
Quote:
引用第5楼κ.в.⒉∞⒍2009-03-25 18:25发表的: Oh\<VvZuN  
两个人相处最重要的是包容和信任,过分的紧逼只会让原本美好的事情变得很糟糕.
{3{"8-18  
Y]u+\y~  
t\j*}# S  
甘如果晤緊張對方呢?有時候扮到若無其事而心裏十分緊張對方?

gy77gy77 2009-03-26 18:53
識得咁諗...都好嘰!!! =+MPFhvg!  
take it easy

pig_0601 2009-03-26 19:23
扮到若無其事好难架..点扮呢?

steven0806 2009-03-26 21:48
甘要睇你有几紧张他?? }HePZ{PLM  
以前他都很紧张我。。可惜。。现在要她紧张我都难。。唉。。 c+nq] xOs'  

Kelvin...^_^... 2009-03-27 10:44
Quote:
引用第8楼pig_06012009-03-26 03:23发表的: fG(SNNl+D  
扮到若無其事好难架..点扮呢?
q,eVjt F  
zXxT%ZcCj  
 *m,k(/>  
毫不在乎而心裏非常緊張對方。 [ $n_6  
zEyN)  
每個人都有煩惱,希望你快快解決啦。

pig_0601 2009-03-27 12:48
如果我唔紧张距..距会唔会怕了?

芝麻糊 2009-03-27 17:52
Quote:
引用第10楼Kelvin...^_^...2009-03-27 10:44发表的: qd)/9*|Jl  
zZ323pq  
6WJ)by  
Z>Wg*sZy)  
毫不在乎而心裏非常緊張對方。 * 8_wYYH  
~C`^6UQr/?  
.......
$,}E   
lun\`f 5Q  
*P2S6z2  
恩,真系好难架

pig_0601 2009-03-28 10:57
距哩排要考试..琴日都无陪我..唔讲野一 两日甘系米唔好啊?

stephy 2009-03-31 07:53
包容好紧要,如果唔是咯话两个人都会好辛苦嘎

查看完整版本: [-- 怎么可以爱的宽容点? --] [-- top --]