查看完整版本: [-- 玩弄感情 --]

蓝调粤语 -> 恋爱方程式 -> 玩弄感情 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

cruelbaby 2009-04-18 18:44
呢个世纪的男女绝大部分的人都唔将感情放在眼内。永远都有个信念就係合着来,唔合就散;从来都唔会解决问题。我承认我曾经都係佄的人。成日上网识朋友,不过都只係网恋,唔见面,就算见面都唔会上床或者拍拖果种。我以前成日都打电话沟呢个沟果个,但係唔会用真感情。只係想利用佢地打发下时间。可能人越大,钱的重要性就越重啊。我而家唔会乱打电话畀人,有乜心事都只会打畀值得我相信的人(起码唔会乱佄讲我的嘢出去,更唔会乱佄加盐加醋)。 tle K (^  
记得我同我男朋友都係斗气佄喺埋一齐。以前我同佢同村的疏堂表弟一齐。果时佢表弟话佢係一个钟意玩女人的男人,叫我唔好同佢联络。的确表哥係个钟意玩女人的人。以前喺中国喺disco做dj,所以晚晚都识到女仔。而且佢本身都几靓仔,晚晚都有唔同的女仔沟佢或者同佢上床。可能我天生係种任性而且钟意挑战难度的人。表弟越叫我唔好联络佢表哥,我就偏要联络。我当时只不过係想玩下表哥,等个表弟紧张下我。点知道最后我同表弟分手,同表哥喺埋一齐。好在个表哥之后成为我男朋友对我好好。有次我饮醉佐,其实都唔係醉,只不过係成晚冇训,觉得好眼訓。我同佢去佐酒店,因为佢唔敢带我翻我屋企,又唔想带我翻佢屋企。怕坏佐我的声誉。当晚佢只係坐喺酒店沙发度訓,而我就喺张床訓。佢爱我,但冇搞我。我真係好大命啊~~~所以我好珍惜呢段感情。可惜呢段感情只係维持到呢刻。4年几前我移民到英国,一段5年分隔异地的感情就结束啦  

gy77gy77 2009-04-18 23:35
95搭8

〖阿良¤囝〗 2009-04-19 00:51
Quote:
引用第1楼gy77gy772009-04-18 15:35发表的: =S +:qk  
95搭8
-e\kIK %  
/bk} J:QRg  
#Og_q$})f  
J>v>6OC6i  
十分赞成

Mc.大醜醜 2009-04-19 04:07
IrM3Uh  
@L7rE)AU.  
我睇得不知所云?.

241798 2009-04-19 04:38
5知讲乜

mark83616 2009-04-21 11:49
好彩无睇

荷b仔 2009-04-26 09:56
吾知UP乜

查看完整版本: [-- 玩弄感情 --] [-- top --]