查看完整版本: [-- 敢爱敢言 --]

蓝调粤语 -> 恋爱方程式 -> 敢爱敢言 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

cruelbaby 2009-04-21 17:20
我相信呢个世上好少人敢爱敢言,可能好多人睇佐我篇嘢后会话我做女仔一啲矜持都冇,好cheap. 我反而觉得就算我失败佐,起码我自己尝试去做过,我一世都唔会因为果样嘢而遗憾。 #WJ*)$A@&  
我记得每次我见到个我钟意或者我对对方有好感的时候,我都会暗示。例如我会话揾日一齐出街玩咯,又或者会成日打电话同佢倾计。有时我都会发啲好无聊的短信,例如‘猪啊,你仲未起身乜?再唔起身就变成猪,佄你就冇人要伽~~’ J7qTE8W=  
我係一个好动贪玩但係身体比较虚弱的人,成日都要食补品,所以成日都得到好多男士的怜惜 1 + Ue m  
钟意一个人就应该同佢讲。担心拒绝的最后方法就係上网倾的时候讲。起码人地请你食lemon(唔记得点打呢个中文),人地都唔知道你的表情啊,又唔使佄瘀。我第一个男朋友就係佄同我表白嘎。佢上网同我玩msn。佢要复习考试要落网的时候,突然同我讲‘佢钟意我’,跟住就再话‘好似一个知己朋友’。当然佢係停顿一阵先发后面呢个。当时因为我都钟意佢,我就直接同佢讲我钟意佢,后来我地就喺埋一齐~~ >q0%yh-  
不过你地呢男的就千祈唔好直接揽住锡个女仔,因为小心打死你地阿~~无情力唔係你地想象到嘎~~哈哈

Kelvin...^_^... 2009-04-21 17:26
哈,好搞笑窩。 k/.a yLq  

傻哥 2009-04-21 20:12
敢爱敢言!虽败犹荣!屡败屡战!全家光荣

wsjkl219 2009-04-22 05:33
想稳个好似你个D甘既女仔好难, 因为依家个D都好鬼死扮野,有时都觉得想呕先,, %tT=q^%5  
:2E?|}`7\  
  扮晒鱼虾蟹。。。。...

Mc.大醜醜 2009-04-22 07:26
lemon 柠檬?

Mc.大儍儍 2009-04-22 08:17
有没试过3P呀? prCr"y` M  

cruelbaby 2009-04-22 19:43
Quote:
引用第3楼wsjkl2192009-04-21 09:33 PM发表的: !1fAW! 8  
想稳个好似你个D甘既女仔好难, 因为依家个D都好鬼死扮野,有时都觉得想呕先,, P#N@W_""YD  
P=PVOt@ b  
  扮晒鱼虾蟹。。。。...
*|^}=ioj*  
不过当你真係揾到个类似我佄的女仔,你就会问点解会揾到个佄好动的人伽,所以你都係要考虑下阿。话唔定唔係一件好事啊~~哈哈

cruelbaby 2009-04-22 20:14
Quote:
引用第2楼傻哥2009-04-21 12:12 PM发表的: iqTGh*k  
敢爱敢言!虽败犹荣!屡败屡战!全家光荣
Yo a|. 2f  
关全家乜事啊??

傻哥 2009-04-23 05:30
Quote:
引用第7楼cruelbaby2009-04-22 12:14发表的: BIeeu@p  
d|RDx;r l8  
关全家乜事啊??
,G%?}TfC)  
-:NFF'  
|"o/GUI~  
当兵都唔关屋企事噶啦!咪又系全家光荣

cruelbaby 2009-04-24 16:41
Quote:
引用第8楼傻哥2009-04-22 09:30 PM发表的: aFtL_# U  
-naoM  
<[w>Mbqj_  
n1 kh8,  
当兵都唔关屋企事噶啦!咪又系全家光荣
9&7$oI$!J  
傻哥,我都冇当兵阿~~~

stephy 2009-04-24 17:02
伊家好少好女仔嘎啦,个个都是大牌。。个个都好中意扮也。,,个个都好需要人地安慰。。

cruelbaby 2009-04-24 18:04
Quote:
引用第10楼stephy2009-04-24 09:02 AM发表的: ITf, )?|]Y  
伊家好少好女仔嘎啦,个个都是大牌。。个个都好中意扮也。,,个个都好需要人地安慰。。
HA W57N  
可能係阿,我唔知道阿,因为我冇女性朋友.我由细到大都冇女人缘,不过就好有男人缘.我有10个男性朋友都冇1个女性朋友阿

gy77gy77 2009-04-26 01:15
Quote:
引用第5楼mc.大儍儍2009-04-22 00:17发表的: }!n90 9 L  
有没试过3P呀? [S#QGB19  

>UDb:N[  
Wi3S t`$  
左手右手加自己呀

荷b仔 2009-04-26 09:19
Quote:
引用第5楼mc.大儍儍2009-04-22 00:17发表的: R}VEq gq  
有没试过3P呀? F3 z:|sTqc  

*&A/0]w  
我未试过啊

查看完整版本: [-- 敢爱敢言 --] [-- top --]