查看完整版本: [-- 迷惘的我 --]

蓝调粤语 -> 恋爱方程式 -> 迷惘的我 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

cruelbaby 2009-05-10 17:39
突然好迷惘阿。唔知自己应该点做啊?我琴晚专程等到早上6点先打电话畀佢。虽然我地两个已经分佐手,但一直都有联络。我知道佢好挂住我。之前成日都话想打电话畀我,可惜佢要开档。琴晚我好攰,但我知佢同我的时间唔啱而且又挂住我,所以我就等到早上6点先打电话畀佢。 xIa8Ac  
我都觉得自己好傻啊。 pu6@X7W"  
佢一听到我把声,佢好开心。佢开心到好似以前佄叫我做老婆。其实当时我係听到嘎,但我扮听唔到。因为我都好想佢叫多声。佢都怕自己误会阿,所以就连忙话老细。我就问佢点解阿,佢话佢欠我钱,我係佢的大二窿。我同佢都哈哈大笑,因为大家都唔想去拆穿大家。 6{TUs>~  
佢话佢好挂住我。我都係佄同佢讲。我叫佢认真啲自己去开间店来做,佢欠我的钱唔好还住,如果有需要的话,我可以再借畀佢。佢就话因为一直以来都想过来英国,所以就冇钱。 QNgfvy  
我竟然顺口开河话我可以翻去揾佢。其实佢都知道如果我真係佄做的话,我可能会后悔。佢依然话‘呢个世界冇后悔药食伽’。 Xg1QF^  
我唔知应该点做啊。觉得自己对佢好执着阿

Kelvin...^_^... 2009-05-10 19:27
甘你快D番去啦。

Mc.大醜醜 2009-05-11 09:10
q.VYPkEib  
IB/3=4n^|  
好聚好散..

gy77gy77 2009-05-13 00:43
小心比人握 不過睇得出妳心甘情願 *h!fqT%9  
0jf6 z-4  
冇理由比我哩d路人 破壞佢 係妳心入面嘅形象 DK)W ,z|  
但係衰野此終需要有人肯講 "6$V1B0KW  
識於微時...點解會有錢銀瓜割 感情用錢嚟維繫嗎 hfaU-IPcFX  
妳打本比我做生意丫 我叫妳老冇 都得呀

cruelbaby 2009-05-13 18:13
Quote:
引用第3楼gy77gy772009-05-12 04:43 PM发表的: MzJCiX^  
小心比人握 不過睇得出妳心甘情願 (^d7K:-'  
QJGGce  
冇理由比我哩d路人 破壞佢 係妳心入面嘅形象 l_vGp  
但係衰野此終需要有人肯講 r ]DiB:.  
識於微時...點解會有錢銀瓜割 感情用錢嚟維繫嗎 jT{T#_   
.......
,,'jyqD  
21uK&nVf^l  
哈哈~~~我冇再借钱畀佢,而且佢都冇问过拉

gy77gy77 2009-05-14 01:04
Quote:
引用第4楼cruelbaby2009-05-13 10:13发表的: B$4*U"tk  
Ot t6y  
^\\3bW9}H  
哈哈~~~我冇再借钱畀佢,而且佢都冇问过拉
_R4}\3}!  
Ys"wG B>  
我唔係話佢握妳 )g0lI  
咁樣寫 想妳小心d姐

cruelbaby 2009-05-14 16:27
Quote:
引用第5楼gy77gy772009-05-13 05:04 PM发表的: jjs/6sSRk  
gq+SM  i=  
t un}rdb  
我唔係話佢握妳 bjZJP\6  
咁樣寫 想妳小心d姐
F^i3e31*t  
tcD7OC:" 6  
我知道你为我好,知道你都係唔想人地呃我呢个傻妹。我冇话乜,只係想话声多谢咋

查看完整版本: [-- 迷惘的我 --] [-- top --]