查看完整版本: [-- 如果你系我你会点做? --]

蓝调粤语 -> 恋爱方程式 -> 如果你系我你会点做? [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

3133280aa 2009-05-11 03:44
如果你女朋友葛前男友仲死缠住你女朋友,你会点做? 句仲挑拨我地,发信息过黎话已经同我女朋友训过(我绝对相信句5会甘葛),仲话一直都5会放弃,经常发信息,打电话骚扰我女朋友,如果系你,你会点做

Mc.大醜醜 2009-05-11 09:08
0_0... fnX`Q[b4\A  
22 M1j5  
训过好出奇咩..都话咗系前男友囖..都系之前嘅事喇`` ah0`KxO]  
usK*s$ns  
你要做嘅咩五好理距囖..

tsm2000 2009-05-11 14:21
和他说告骚扰罪呗,再不能就卖个有黑名单的电话加他入去了。

leoleung 2009-05-12 06:57
我觉得做好你自己应做的野就得啦.你GF识拣的

3133280aa 2009-05-12 08:13
1楼葛,做人有翻d道德,我无要你回答,你使使甘讲我女朋友?如果你系我,我甘讲你女朋友你会点

3133280aa 2009-05-12 08:18
事情最后都系我女朋友解决左,我做葛只系同个男葛倾左阵电话,再警告下距,多谢你地葛回答,哈,都系我边d女仔好,5会乱同人训

gy77gy77 2009-05-13 00:33
最緊要你地感情冇問題...直接同條友講唔好死纏爛打!! F9E<K]7K  
如果佢地冇問題就唔會分開啦 '~[d=fwH  
同妳女友講你唔鍾意佢地保持聨絡...因為前男友擺明玩野/有企圖

zipi 2009-06-01 07:32
或者你~让比距咯~!

jiejielqiqi 2009-06-01 17:10
我觉得你觉对要相信你既GF,因为一段感情系建立系信赖上边嘎~

dee寅 2009-06-02 09:14
一個小朋友..

Mc.大醜醜 2009-06-02 15:49
Quote:
引用第4楼3133280aa2009-05-12 00:13发表的: 5JCG2jqx0  
1楼葛,做人有翻d道德,我无要你回答,你使使甘讲我女朋友?如果你系我,我甘讲你女朋友你会点
s(%oTKjt  
Z X(z;|l45  
I)cFG{~L  
我又无话咩,我只系话五出奇啫~~~ f3&[#%  
你要明白,五出奇嘅意思~~ wF,UE _  
36%nB*  
仲有~~之前嘅事你介意噶话,甘即系证明你五系真心爱距啫,

dee寅 2009-06-03 10:32
Quote:
引用第10楼Mc.大醜醜2009-06-02 07:49发表的: OjF_ %5  
N#7QzB9]  
^m"u3b4  
X*39c b(b  
我又无话咩,我只系话五出奇啫~~~ O-cbX/d  
你要明白,五出奇嘅意思~~ L%K\C  
.......
Xr2ou5zAn  
#H{<gjs]  
V7[zAq  
O<"}|nbmQ[  
講得好... B}:(za&  
當侷者係迷d架喇...

查看完整版本: [-- 如果你系我你会点做? --] [-- top --]