查看完整版本: [-- 如果系在意我既感受,点解又要伤害我~ --]

蓝调粤语 -> 恋爱方程式 -> 如果系在意我既感受,点解又要伤害我~ [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

jiejielqiqi 2009-06-01 17:25
当日系K房一个拥抱,深深既一吻,我完全交出左我既心。我相信大家都可以感觉到对 D/wJF[_  
<s$Jj><  
方既心意。留低一个真诚既承诺,曾经相信呢段感情可以天荒地老,但系在我离开既几 vTC{  
_.I58r  
个月之后,陪伴你翻学放学,行街既人已经变左另一个。点解要隐瞒,中意一个人,系 $h5QLN  
Z=]ujlD  
希望对方可以过到开心幸福既日子,只要见到对方既笑容,就已经非常满足,即使对方 XQ8q)B=  
l9 &L$,=  
身旁已经系其他人。但系点解要隐瞒,5通真相真系甘难开口,或者你系怕我知道之后 Z tc\4  
& u6ydN1xe  
会伤心?其实,真系好伤。 真正伤到我既,5系你识左另外一个男籽,而系你隐瞒事 ;s+3 #Py  
wZ=@0al  
实既心。不过,我都系会祝福你,因为我系真的爱你~

Kelvin...^_^... 2009-06-01 19:40
我深表同情,你D女放棄吧。

芝麻糊 2009-06-01 21:43
唉,唔知讲乜嘢好啦

hinotori 2009-06-03 06:06
等喵喵送首歌仔比你听啦喵~~ 7Ust7%  

芝麻糊 2009-06-03 07:12
Quote:
引用第3楼hinotori2009-06-02 22:06发表的: ]MXeWS(  
等喵喵送首歌仔比你听啦喵~~ i''[ u  
J_^Ml)@iy  
o {bwWk7v6  
_A%8oY S  
赵完松?? ]Kb3'je  
A!Ls<D.  
唔系呱,你咁刺激距

gy77gy77 2009-06-03 07:56
睇開d啦...咁鍾意又會離開?!?!去讀書定做野呀?! wLf=a^c#  
唔去年唔得咩...k房攬一攬+深深既一吻...就係你架嗱?!?! LMmW3W`   
你地開始左未架...開始左都分格兩地呀?!? E#=slj @  
Vg)]F+E  
有冇諗過放棄你嘅學業or工作先?!?如果冇點要人放棄人地嘅機會呀?!重要同你交代?!? RRGCO+)*  
真係搞笑...如果你有你嘅生活...佢有佢嘅忙碌...你識左第二個又點呀???

dee寅 2009-06-03 10:30
施主....何必要唸得咁灰呢? lJloa'%v9  
感情就如遊戲...gameover咪入銀再嚟過囖... g&30@D"  
遊戲嘅過程先係最津津樂道架..

hinotori 2009-06-03 20:16
LZ一定系比人召完松啦喵~~

查看完整版本: [-- 如果系在意我既感受,点解又要伤害我~ --] [-- top --]