查看完整版本: [-- 呢度永遠都係我的感情港灣~~~~ --]

蓝调粤语 -> 恋爱方程式 -> 呢度永遠都係我的感情港灣~~~~ [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

bennypower 2009-06-07 04:59
心若倦...淚也幹...這份深情難舍難了 rh HX0+  
6rF[eb  
曾經擁有天荒地老,已不見你暮暮與朝朝 WojZ[j>  
O>lF{yO0`  
這一份情永遠難了...願來生還能再度擁抱 P`cEu6:  
(zCas}YAKI  
愛一個人...如何廝守到老...怎樣面對一切我不知道 mc~d4<$`!  
218ZUg -a  
回憶過去痛苦的相思忘不了...為何你還來撥動我心跳 yf2U-s  
& d[&8V5S  
愛你怎麼能了今夜的你應該明瞭...緣難了...情難了...
u&9|9+"N  
i/NY86A  
紅酒的催化~當你覺得最美最甜蜜的時候或許就係到咗近乎玩完嘅邊緣...當你發現其實自己係度勉強緊自己去接受一個人的時候,曾經的努力只不過係一種逝去的煙幕。結果只表明..假如你正在勉強,你畀任何人都辛苦。 cRDjpc]  
5E+l5M*(  
阿拉覺得呢個係天下間最好笑的笑話,天下間最大笑話并唔係情侶間出現的第三者或伴侶的背叛,最殘酷最悲哀嘅莫過於難敵于自己嘅內心,特別係知道自己仲去傻傻咁去努力維繫的時候,此刻你的心畀背叛更難受...要認識問題的真諦要付出相當大的代價。 ;.'2ZNt2  
v% VCFJ  
不要跟自己作對,應該話唔好同自己內心果個自己作對。因為呢個自己永遠都畀外面呢個自己睇事情更加清楚。等一個人的時候係最幸福,而失去一個人的時候你會最痛苦。你不是失去一個人,而係永永遠遠失去咗一個心~一個值得自己等的心。 LK)0g4{  
/E@LnKe  
港灣...係畀某些人去逃避嘅地方~我愛藍調,因為呢度冇人真正認識我,也冇人真正知道我內心究竟係點樣,我愛這種私隱~唔好嘗試去瞭解,需要的只係情緒的發洩,無論傷疤如何深,終有一日都會癒合。你覺得自己在感情路上進化緊嗎?

gy77gy77 2009-06-07 05:23
唔通大力仔比女飛

Mc.大儍儍 2009-06-07 06:09
超假 E}qW'  

junjun_sisi 2009-06-07 08:18
有d深奥wor~~~好似悲悲地咁,不过无迷~

Kelvin...^_^... 2009-06-07 12:39
我愛藍調,因為呢度冇人真正認識我,也冇人真正知道我內心究竟係點樣,我愛這種私隱 ?b,4mDptE  
NUN~T (  
5I`_S Oa!  
因爲這樣所以我也是愛上藍調。 '?gF9:  
qpt},yn)C  

cruelbaby 2009-06-07 18:01
Quote:
引用第4楼Kelvin...^_^...2009-06-07 04:39 AM发表的: /s~(? =qYH  
我愛藍調,因為呢度冇人真正認識我,也冇人真正知道我內心究竟係點樣,我愛這種私隱 &m PR[{  
;#/Uo8  
L\cb Y6b  
因爲這樣所以我也是愛上藍調。 !_ P-?u  
Jc=~BT_G  
.......
~9We)FvU4  
同感,所以先可以喺度乜都可以讲一餐,因为现实冇人知阿

新鮮豬手 2009-06-08 20:18
遊游蕩蕩,周圍貢。。。。。。

edwin_1030 2009-06-09 23:43
顶!刚刚失恋~越看越伤心

查看完整版本: [-- 呢度永遠都係我的感情港灣~~~~ --] [-- top --]