查看完整版本: [-- 指为心动 --]

蓝调粤语 -> 恋爱方程式 -> 指为心动 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

<<   1   2   3   4   5  >>  Pages: ( 5 total )

芝麻糊 2009-07-01 08:24
2009.7.1 h-2E 9Z  
9aF..  
      前日,我将自己系情感区既所有帖都删晒。唔知道点解,或者睇返自己既心路历程,自己都觉得心酸。 !dbA (  
80s~ae;  
  今晚,系堂会,饮左d酒,高高地添,未饮之前鬼咁眼训,饮左之后好精神,而家又开始眼训啦,都系去冲凉训教算啦

龍④爺 2009-07-01 09:06
酒能乱性.酒入愁肠愁更愁. ^:ngHue8~  
' q S!n  
只要你捻D开心既事.个人就会兴奋起来噶啦.舒服好多咖.

gy77gy77 2009-07-01 09:14
終於搵番粗口妹本日記

龍④爺 2009-07-01 09:26
Quote:
引用第2楼gy77gy772009-07-01 01:14发表的: 6I![5j  
終於搵番粗口妹本日記
t[,\TM^h}0  
d^^>3L!h  
粗口日记....

芝麻糊 2009-07-02 01:30
今日有人问我,点解要删晒d帖,连日记都删埋。 \vQ (  
x#j_}L!V;  
我同距讲,因为我要将过去既嘢全部截晒,连电话号码我都改埋,冇错,今日开始我用新既电话号码,咁样就应该乜嘢都系新架啦,新既日记啦,新既电话号码啦,新既一个月,新既一日,新既心情,新既自己,当然唔少得搵个新既目标啦~~

芝麻糊 2009-07-02 04:30
最美一幕,还未闭幕,最宽的路,在尘世远方 !iqz 4E  
8!Kfe  
最好知已,永在身旁,听我讲,我从不说慌 ,1L^#?Q~  
,Z"sh*  
我想相聚,随便再聚,我想欢乐,便随意去追 j<?4N*S  
iJeT+}  
我想相信,我做得对,想到人极疲累 8+F2 !IM  
HjD= .Q  
我自信有日如愿,仲便天高地厚,亦被我逆转 GssoT<Y)Z  
8/v_uEG  
假使一生会没了没完,总有人会如愿 !<ucwWY,  
v)EJ|2`  
j)Gr@F>  
我想相聚,随便再聚,我想欢乐,便随意去追 C?k4<B7V  
(@9}FHJzi  
我想相信,我做得对,想到人极疲累 \g/E4U .+  
0nAS4Az  
我自信有日如愿,仲便天高地厚,仍被我逆转 n2~rrQ \/p  
l[Oxf|  
假使一生会没了没完,总有日会如愿 5T`39[Fya  
0c) 19Ig  
当结局,未揭穿

gy77gy77 2009-07-02 04:58
Quote:
引用第4楼芝麻糊2009-07-01 17:30发表的: @VFg XN  
今日有人问我,点解要删晒d帖,连日记都删埋。 zi'?FM[f)  
"]% L{a P  
我同距讲,因为我要将过去既嘢全部截晒,连电话号码我都改埋,冇错,今日开始我用新既电话号码,咁样就应该乜嘢都系新架啦,新既日记啦,新既电话号码啦,新既一个月,新既一日,新既心情,新既自己,当然唔少得搵个新既目标啦~~
1L ow[i  
m6}"g[nN  
陰9公囉...本日記變左水帖

gy77gy77 2009-07-02 04:59
Quote:
引用第5楼芝麻糊2009-07-01 20:30发表的: 99x]DY  
最美一幕,还未闭幕,最宽的路,在尘世远方 7)YU ;  
^?,/_3  
最好知已,永在身旁,听我讲,我从不说慌 ;J<kG@  
KMv|;yXYj4  
我想相聚,随便再聚,我想欢乐,便随意去追 /<5/gV 1Q  
.......
wTLHg2'y^  
,}<v:!  
哩只好聽喎 lVt gg?  
粗口妹妳唱歌好唔好聽架

芝麻糊 2009-07-02 21:58
Quote:
引用第7楼gy77gy772009-07-01 20:59发表的: Yq.Omr!  
[email protected]P<:h  
R8a xdV9(  
哩只好聽喎 NLj0\Pz|B  
粗口妹妳唱歌好唔好聽架
c~cYNW:  
-y~JNDS1]  
ks! G \<I  
只歌好听,我唱唔好听

幸福瞬間 2009-07-03 01:23
Quote:
引用第8楼芝麻糊2009-07-02 01:58 PM发表的: p%n }a%%I  
")TI,a`  
 B} :[~R'  
#<)u%)`  
只歌好听,我唱唔好听
rZ^DiFR  
b afYjF< 3  
咩歌嚟架~

芝麻糊 2009-07-03 01:27
Quote:
引用第9楼幸福瞬間2009-07-02 17:23发表的: ?g!py[CrE  
m'Wz0b^BO  
)wAqaG_d  
咩歌嚟架~
b" p,~{  
%c [by  
~v2_vEu}JX  
系林忆莲既“愿”啊 8K{ TRPy  
好旧架啦

gy77gy77 2009-07-03 04:37
Quote:
引用第8楼芝麻糊2009-07-02 13:58发表的: P#6y  
\6*3&p  
+ 6O5hZ  
Qu!Lc:oM?  
只歌好听,我唱唔好听
>lRX+?  
UT+B*?,h  
睇得出睇得出睇得出

gy77gy77 2009-07-03 04:42
Quote:
引用第10楼芝麻糊2009-07-02 17:27发表的: lQY?!oj&q  
jCxw|tmgq  
#"=_GA^.{  
h]&8hl_'m  
系林忆莲既“愿”啊 | x/,  
好旧架啦
9PIm/10pP^  
A2!7a}*1(  
哩手好聽d >#<o7]  
#O* ytZ  
至少還有你 L@XhgQ  
曲:Davy Chan 詞:林夕 唱:林憶蓮 _m#M^<0n  
x<4-Q6'{S  
我怕來不及 我要抱著你 \|RP-8  
直到感覺你的皺紋 有了歲月的痕跡 G ,An8GR%&  
直到肯定你是真的 直到失去力氣 !0{":4 \  
為了你 我願意 w-pdpbHV  
*動也不能動 也要看著你 QD-#sU]  
直到感覺你的髮線(皺紋) 有了白雪的痕跡 x/ lW=EQ  
直到視線變得模糊 直到不能呼吸 _py%L+&{  
讓我們 形影不離* L]I)E` s  
#如果 全世界我也可以放棄 f =B)jYI  
至少還有你 值得我去珍惜 dUyit-  
而你在這裡 就是生命的奇跡 :%~+&q S  
也許 全世界我也可以忘記 =rFgOdj  
就是不願意 失去你的消息 "WV]| TS"]  
你掌心的痣 我總記得在那裡# 615, P/  
Repeat*# |9$K'+'  
我們好不容易 我們身不由己 )<nr;n  
我怕時間太快 不夠將你看仔細 ]W -l1  
我怕時間太慢 日夜擔心失去你 u|z B\zd  
恨不得一夜之間白頭 永不分離 |t5K!?{i  
Repeat* dq?{?~3  
在那裡

gy77gy77 2009-07-03 04:46
重有一手 -$yNJ5F`  
:80!-F*\  
夢醒時分 c4E=qgP  
作詞:李宗盛 作曲:李宗盛 編曲:李正帆 R s_bM@  
l6IpyIex  
你說你愛了不該愛的人 你的心中滿是傷痕 f^\qDvPur  
你說你犯了不該犯的錯 心中滿是悔恨 7vax[,a I  
{B8W>>E  
你說你嚐盡了生活的苦 找不到可以相信的人 cPZD#";f  
你說你感到萬分沮喪 甚至開始懷疑人生 H48`z'o  
~OO&%\$k  
早知道傷心總是難免的 你又何苦一往情深 ^dj avJ  
因為愛情總是難捨難分 何必在意那一點點溫存 R`sU5:n  
要知道傷心總是難免的 在每一個夢醒時分 2A'!kd$2  
有些事情你現在不必問 有些人你永遠不必等

芝麻糊 2009-07-03 07:37
樓上既你做咩啊? ('BFy>@  
d#6'dKV$  
卡拉ok啊?

gy77gy77 2009-07-03 08:04
Quote:
引用第14楼芝麻糊2009-07-02 23:37发表的: SUwSZ@l^ |  
樓上既你做咩啊? 6 B>1"h%Wf  
@y?<Kv}s  
卡拉ok啊?
=>Ss:SGjT  
/ cM<  
塗鴉粗口妹本日記... *;b.x"  
已經成為零狗年最受歡迎嘅on-Nine game

芝麻糊 2009-07-04 17:49
2009.7.4 Nb;xJSlox  
R+,eXjz"  
      记住,距唔要你,唔系你既损失,你冇左既不过系一个唔爱你既人,而距就失去左一个好爱距既人,距比你失去更多啊。 wi]ya\(*yl  
{nTQc2T?;  
  过返自己既日子啦,唔好再继续拉,求下你啦,唔想再见到而家既你,想点就点啦,唔好再委屈自己啦,好唔好啊? Uv|z c  
it V @U  
  终究相信,有d嘢既发生系整定既。有d人,你极力挽留,但系就点都留唔住。有d人,你想距扯,但系就点都赶唔走。 6M^P]l  
I{#&!h>]U  
  可唔可以咁呢?我想距唔好走既,点赶都唔走,我想距死开既,就唔该自动自己死开。 "BSSA%u?c  
mqxgrb7  
  唉,好眼训啊而家

gy77gy77 2009-07-05 05:33
Quote:
引用第16楼芝麻糊2009-07-04 09:49发表的: 1NJ,If]  
2009.7.4 i=67  
/O@'XWW  
      记住,距唔要你,唔系你既损失,你冇左既不过系一个唔爱你既人,而距就失去左一个好爱距既人,距比你失去更多啊。 W[B%,Km%]  
fu3~W  
  过返自己既日子啦,唔好再继续拉,求下你啦,唔想再见到而家既你,想点就点啦,唔好再委屈自己啦,好唔好啊? Gd^K,3:. T  
.......
7)iB6RB K  
P%HvL4R  
識咁諗咪好囉

龍④爺 2009-07-05 06:52
悟........ 7+^9"k7  
QUa_gYp0v  
人生就是一种体会。当你“悟”到既时候。你就可以睇开好多野了。 N~I 2~f  
pPr/r& r  
代替。 fa#xEWaFr  
]WZ_~8  
或者是但随便求其发展过一段新既感情咯。

芝麻糊 2009-07-05 06:57
Quote:
引用第18楼龍④爺2009-07-04 22:52发表的: 4 yLC  
悟........ WSA;p=_  
_"BYnPq@wb  
人生就是一种体会。当你“悟”到既时候。你就可以睇开好多野了。 fAx7_}k/ m  
aDJ\%  
代替。 c;\}R#  
.......
WH`E=p^x4  
ym*,X@Qg^  
jpND"`Q  
可以是但随便求其既,就唔会咁多感慨啦

gy77gy77 2009-07-05 07:15
Quote:
引用第19楼芝麻糊2009-07-04 22:57发表的: v0pyyUqS  
+h!OdWD9  
OyTEd5\3  
1.+w&Y5   
`o7m )T')  
y\}39Z(]  
七仔妳啱唔啱丫 有買襯手

龍④爺 2009-07-06 03:48
Quote:
引用第19楼芝麻糊2009-07-04 22:57发表的: Z1V%pg>]*  
9 C-!I,  
P\"|b\O1  
FScE3~R  
3$YgGum  
k M /cD`  
处于一个谷底困境..唯一可以做既就是向前冲.根本晤需要任何方向.任何目标. vfW  
_ZgIm3p0A  
人生在于尝试.后面既漫漫长路...你是一定要行出第一步既... .SdHFWx  
d1=kHU4_9  
到你行完第一步..你就知道自己第二步是点样行噶啦... y1DP`Ro  
#N`~. 96  
时间晤等人...把自己停留系一个空间.沉醉于梦中.没任何意思..

龍④爺 2009-07-06 03:51
Quote:
引用第20楼gy77gy772009-07-04 23:15发表的: eT??F  
\ Y[  
5B+>28G%  
七仔妳啱唔啱丫 有買襯手
l#8SlRji  
Qz*!jwg  
7仔都几好啊...捻捻咯... L4th 7#  
_*b1]<  
建议定一个爱情试用期咯...

芝麻糊 2009-07-10 16:43
2009.7.10 ^WDAW#f*<  
voRr9E*n  
        真系冇阴功罗~~ \RcB,?OK  
LM:|Kydp3  
2mVcT3  
    今日换左个袋,结果一分钱都冇唔止,连车卡都冇带啊

gy77gy77 2009-07-11 01:20
Quote:
引用第23楼芝麻糊2009-07-10 08:43发表的: Uf^zA/33  
2009.7.10 Jd _w:H.  
rM6^pzxe  
        真系冇阴功罗~~ a\an  
,: X+NQ  
8zew8I~s  
.......
TK.a6HJG  
=|IB=  
D`]Lm24_]  
咁典扇呀???粗口妹 sY__ak!>  
有冇伸只飛毛腿出嚟...折車呀

xjb 2009-07-11 09:00
Quote:
引用第5楼芝麻糊2009-07-01 20:30发表的: /3D!,V,  
最美一幕,还未闭幕,最宽的路,在尘世远方 WN9 <  
2 g"_ *[  
最好知已,永在身旁,听我讲,我从不说慌 0'!v-`.  
*z4n2"<l  
我想相聚,随便再聚,我想欢乐,便随意去追 7sECbbJT  
.......
yoTbIQ  
dj*%^cI  
=T5vu~[J/e  
eUvIO+av  
呢首歌我都劲中意

芝麻糊 2009-07-14 17:15
契女又有新相啦,今次系生活照 4?XX_=+F|  
iMRb` \KH  
7|3Qcn7P)@  
^_b+o  
" 6 /`  
vlCjh! x  
]T\K-;i  
>B$ZKE  
Saa # Mj`M  
\Ku=a{Ne  
!!&H'XEJV  
N#{d_v^H?d  
3 #R~>c2  
{\22C `9t  
I@P[}XS  
5;{d*L  
X0 &1ICZ  
jLC,<V*  
[0CoQ5:d?&  
v :]y#y  
benben,唔好睇艺术相啦,睇吓真实既距啦~

gy77gy77 2009-07-14 22:12
Quote:
引用第26楼芝麻糊2009-07-14 09:15发表的: `),7*gn*)  
契女又有新相啦,今次系生活照 AbUPJF"F  
e:{v.C0ez  
.......
XG ]yfux`  
d.tjLeY  
真係好可愛 g[Ah> 5  
好想滅下佢塊面 a`(6hL3IT  

bennypower 2009-07-15 04:32
我最喜欢第九张~等我保存距先~

芝麻糊 2009-07-15 04:38
Quote:
引用第28楼bennypower2009-07-14 20:32发表的: raY5 nc{  
我最喜欢第九张~等我保存距先~
s`xp6\$  
NuI9"I/  
'#xxjhF^  
艺术相黎既啵,你唔系话过睇女人系唔可以睇艺术相既咩

gy77gy77 2009-07-15 05:18
第三同第四張化妝得好好d穌根真嘅一樣 eS fT +UL  
成個Man哂

芝麻糊 2009-07-16 07:07
我以为我会哭 Xhtc0\0"(  
但是我没有 SSycQ4[{o  
我只是怔怔望着你的脚步 ZT4._|2   
给你我最后的祝福 rZ 9bz}K  
这何尝不是一种领悟 }$#e&&)n  
让我把自己看清楚 ?{%P9I  
虽然那共爱的痛苦 UevbLt1Y  
将日日夜夜 (G<"nnjK  
在我灵魂最深处 (~xFd^W9o  
我以为我会报复 pBiC  
但是我没有 k#R}^Q  
当我看到我深爱过的男人 x68J [; jm  
竟然像孩子一样无助 >T;"bc b  
这何尝不是一种领悟 &}32X-~y  
让你把自己看清楚 EAxg>}'1j  
被爱是奢侈的幸福 -VD[iH  
可惜你从来不在乎 En 8-Hc#NC  
啊!一段感情就此结束 LdI)  
啊!一颗心眼看要荒芜 Ttn=VX{ \  
我们的爱若是错误 uzG<(Q pu  
愿你我没有白白受苦 O^G/(  
若曾真心真意付出 nf +8OH7  
就应该满足 dG.s8r*?M  
啊!多么痛的领悟 OJ8W'"`L&  
你曾是我的全部 uljd)kLy4O  
只是我回首来时路的每一步 5fv eQI~!  
都走的好孤独 j/3827jw=  
啊!多么痛的领悟  LD: w wH  
你曾是我的全部 cZ \#074u/  
只愿你挣脱情的枷锁 <i^Bq=E<rJ  
爱的束缚任意追逐 5Ft bZ1L  
别再为爱受苦 YKf,vHau  
(music) 1lfkb1BM  
我以为我会报复 Z}f$ KWj  
但是我没有 @YdS_W  
当我看到我深爱过的男人 4LtFv)i  
竟然像孩子一样无助 oc?,8I[P5  
这何尝不是一种领悟 QUb#;L@okn  
让你把自己看清楚 5g&.P\c{  
被爱是奢侈的幸福 {2R b^K  
可惜你从来不在乎 E{^*^+c"h  
啊!一段感情就此结束 _zI9 5  
啊!一颗心眼看要荒芜 Me yQ`%  
我们的爱若是错误 )^ R]3!v  
愿你我没有白白受苦 $6XSW  
若曾真心真意付出 {# : js  
就应该满足 ~;aSX1   
啊!多么痛的领悟 R3d>|`) +  
你曾是我的全部 ]7O)iq%  
只是我回首来时路的每一步 `/f9 mn  
都走的好孤独 l?NRQTG  
啊!多么痛的领悟 b9)%,3-  
你曾是我的全部 M<r' j $g  
只愿你挣脱情的枷锁 699z@>$}  
爱的束缚任意追逐 Fo3[KW)8I  
啊!多么痛的领悟 {r`l  
你曾是我的全部 Q mOG2  
只是我回首来时路的每一步 @R9zLL6#7  
都走的好孤独 6b9Ddb*  
啊!多么痛的领悟 N)lzX X  
你曾是我的全部 oR5hMu;j+  
只愿你挣脱情的枷锁 :t?9$ dL  
爱的束缚任意追逐 M]!R}<]{  
别再为爱受苦 @z#;O2  
e-,U@_B  
!(*mcYA*W  
呢只歌,系呢个时间,可以话系我既心声

芝麻糊 2009-07-16 14:54
学习helen既哇鬼精神 BXO(B'1)]  
《一》一 个中 心:一切以健康为中心。 &}nU#)IX  
《二》两个基本点:遇事潇洒一点,看世糊涂一点。 Qpndi$2H!  
《三》三 个忘 记:忘记年龄,忘记过去,忘记恩怨。 Ra'0 ^4t  
《四》四 个拥 有:无论你有多强多弱,一定要拥有真正爱你的人,拥有知心的朋友,拥有向上的事业,拥有温暖的住所。 A)2vjM9}K  
《五》五   个 要:要唱,要跳,要悄,要笑,要苗条。 5UVQ48aT  
《六》六 个不 能:不能饿了才吃,不能渴了才喝,不能困了才睡,不能累了才歇,不能病了才检查,不能老了再后悔。

芝麻糊 2009-07-17 16:40
阿边个既最新择偶条件: k.rP}76  
Z=sy~6m+v  
上联:有车有楼,有广州市户口 ;/N[tO?Q  
下联:人工高福利好,食饭食到倒 C.C)&&|X  
横批:奇货可居

花無缺和尚 2009-07-17 20:57
Quote:
引用第33楼芝麻糊2009-07-16 20:40发表的: }pbyC  
阿边个既最新择偶条件:  $Tfq9  
(?J6vK}S  
上联:有车有楼,有广州市户口 p/:)Z_  
下联:人工高福利好,食饭食到倒 S6B(g_D|  
横批:奇货可居
N6c']!aM@  
阿边个边个舊時开工口號 =   
;DL|%-%;$r  
上联:生意兴隆床板響 ?1x BhKq  
下联:财源广进褲頭鬆 f~jx2?W  
橫批:出入平安

山风流水 2009-07-18 10:13
衣车有部 阁楼一度 广州市纯正户口 U`,&Q ]  
/"- k ;jz  
人工唔高 福利几好 食饭食到呕 Un]`Gd]:  
aa_&WHXkt  
睇睇点先 lN,b@;  
/_rQ>PgSZW  
7$z")JB  
!w[<?+%%n  
:@wO' o  
/&$'v:VB  
Wcz{": [  

芝麻糊 2009-07-22 06:19
2009.7.21 rnIv|q6@  
+%>s\W+?]  
    唔制啊,我个野蛮契女唔认得我啦~~ .i"v([eQ  
?Gp~i]  
  过两日再去过,一定要同距玩到记住我为止

〖阿良¤囝〗 2009-07-22 07:04
唔该你..唔好成日痴痴地啦..你唔细噶啦

gy77gy77 2009-07-22 08:33
Quote:
引用第36楼芝麻糊2009-07-21 22:19发表的: ;J2U5Y NO  
2009.7.21 5dMIv<#T`  
"@gJ[BL#  
    唔制啊,我个野蛮契女唔认得我啦~~ 1i_~ZzX8  
q5BJsw  
  过两日再去过,一定要同距玩到记住我为止
-]Z!_[MlDF  
"]LNw=S  
妳契女第一句識講嘅說話係:巫婆

芝麻糊 2009-07-27 04:21
2009.7.26 2 L%d,Ta>  
7\"-<z;kK  
    今晚终于齐人啦,J返左黎,带埋女朋友一起上黎我度。陪左我一个下午。晚黑同T一起食饭,今晚T带左个女仔一起出黎,以女朋友既身份介绍。讲真,我从来都冇谂过T会同一个咁既女仔拍拖。错愕既程度比当初J带而家呢个女朋友出现果时更甚。但系事实证明左J既女朋友系一个好女友。咁T既女朋友呢?睇上去就真系好住家,稍嫌住家左d添,既系比较地师奶,距同T一起,T应该会觉得好有安全感。T既女朋友究竟系咪真系咁好,大家都系拭目以待啦。 l'W?X '  
7Fq mT  
  五人行,我又落单。虽然记忆之中,我一直都系单身出席我地既聚会,从来冇带过任何男性朋友出现系我地既圈子。可能我一直都觉得身边既人,并未到可以带出黎俾距地识。虽然阿J成日都叫我带男朋友出去,等距地帮手鉴定吓。不过我始终都冇咁既勇气,惊个男人过唔到距地既眼呱。而且,我剩系想带一个人出黎咋~ go]d+lhFB  
";`ddN3  
  我真系相信自己只适合过单身既生活,多个人系身边,好唔习惯。又或者真系可以好似我理想中既婚姻生活咁啦:分房。各自有自己既空间,偶尔你系我房过一晚,或者我系你房过一晚,其他时间如果要行礼既,完事之后返自己房好好咁训。真系唔希望想训既时候有个人系旁边多个人。又或者系嘈完交之后仲要同距同床。分房好啊,起码可以避免离家出走既状况。唔知道有冇人陪我咁癫呢~ )3.udx  
Umv_{n`  
!#rZ eDmw  
7V4 iPx  
RT9fp(6*  
X-3L4@T:?  
早已知道爱情是难舍难离 T)3#U8sT  
早已知道爱一个人不该死心塌地 , ZD!Qb  
早已不再相信所谓天长地久的结局 vn .wM  
0+/L?J3  
所以我习惯了一个人的孤寂 #Jy+:|jJ  
所以我习惯在人来人去中保持清醒 D?}LKs[  
所以我习惯戴上面具 [dk|lkj@u\  
不再为谁付出真心 /Or76kE  
J%aW^+O  
但为何还是把你放在心里 3 cT  
为什么还是等着你的消息 Yl&eeM  
我怎能告诉自己说我一点都不在意 UldKlQ8  
IqfR`iAix  
你是如此的难以忘记 5`^"<wNI  
浮浮沉沉的在我心里 V3yO_Iqa  
你的笑容你的一动一举 &m'O :ZS2  
都是我所有的记忆 >7vSN<w~m  
-3wg9uZ &  
你是如此的难以忘记 &VR<'^>  
浮浮沉沉的在我心里 5ir ewh'R  
改变自己需要多少勇气 5;`([oX|_  
翻腾的心情该如何平静 U(3LeS;mr  
\Y>^L{  
早已知道爱情是难舍难离 S&_ZQLiQ$  
早已知道爱一个人不该死心塌地 6du " ^g  
早已不再相信所谓天长地久的结局 y|.wL=;  
Vn];vN  
但为何还是把你藏在心里 Cla Yy58v  
为什么还是等着你的消息 E4}MvV=  
我怎能告诉自己说我一点都不在意 &|9mM=^  
QdUl-(  
你是如此的难以忘记 O5_E"um  
浮浮沉沉的在我心里 m(B6FPjr  
你的笑容你的一动一举 ~>>o'H6  
都是我所有的记忆 Z'S>i*Ts  
jd]MC*%  
你是如此的难以忘记 WVy"MD  
浮浮沉沉的在我心里 RvDqo d  
改变自己需要多少勇气 -W! g>^.  
翻腾的心情该如何平静 pm5Yc@D  
$T;3*D90  
你是如此的难以忘记 1?7QS\`)fB  
浮浮沉沉的在我心里 `'0opoQRe  
你的笑容你的一动一举 f,t[`0 va  
都是我所有的记忆 Y8\Ms^rz  
0AR4/5 .  
你是如此的难以忘记 A javV  
浮浮沉沉的在我心里 G`6U t  
改变自己需要多少勇气 (>WV)  
翻腾的心情该如何平静 CdWGb [uI  
y"t5%Iv  
8y|(]5 'r  
今日无意中又再听返呢只歌~·非常有感觉

gy77gy77 2009-07-27 06:25
朝偉嘅歌仔嚟喎

傻哥 2009-07-29 17:41
Quote:
引用第4楼芝麻糊2009-07-01 17:30发表的: y)s/\l&  
今日有人问我,点解要删晒d帖,连日记都删埋。 Ls|;gewp  
;GH(A=}/Y  
T,WWQm  
t{?_]2vl  
WY*}|R2R  
原来唔系嘅,欠落个条街数依旧要找

傻哥 2009-07-29 17:43
You Are Not Alone 永远相伴 (你不会孤单) r>z8DX @  
{K[+nX =#  
Another day has gone 又一日过往 YRC`2)_'  
I'm still all alone 我依然孤单 XZKOBq B]  
How could this be 怎会如此? G1| Tu"  
You're not here with me 你不在我的身边 $1Xg[>1g5  
You never said goodbye 你从不说再见 foL`{fA  
Someone tell me why 谁能告诉我因缘 @B&hR} 4  
Did you have to go 你真得走吗? F},JP'\X  
And leave my world so cold 我的世界一片凄凉 #jDO?Y Sa  
4SG[_:+!  
Everyday I sit and ask myself 每天坐下来问自己 9wtl|s%A %  
How did love slip away 爱情怎会远离 <D&75C#  
Something whispers in my ear and says 冥冥之中有人贴耳低语: v- {kPc=:#  
That you are not alone 你并不会孤单 gO$!_!@LM  
For I am here with you 我永伴你身旁 (8H^{2K~  
Though you're far away 不管你多远 '}!dRpx  
I am here to stay 我守候在天边 Aq";z.gi+  
F"0 tv$  
But you are not alone 你不会孤单 &VQwuO  
For I am here with you 我永伴你身旁 ja 9y  
Though we're far apart 不管天涯海角 /iukiWeW  
You're always in my heart 你在我心间 2t(E+^~  
But you are not alone 你不会孤单 cDAO5^  
]+@b=J2b  
'Lone, 'lone 孤单啊孤单 /ox}l<ha  
Why, 'lone 为什么 孤单 x&;{4F Nw  
bgEUG  
Just the other night 几天前的晚上 pD &\Z~5T  
I thought I heard you cry 我想我听到了你哭泣 W cqYpPv  
Asking me to come 呼唤我的到来 ~Q6ufTGhpM  
And hold you in my arms 紧拥你在怀间 hwC3['  
I can hear your prayers 我听到了你的祈愿 y<#y3M!\  
Your burdens I will bear 我愿肩承你的负担 T1e}WJbFE  
But first I need your hand 但先得执子之手 ?[T&y , ln  
Then forever can begin 方能偕老白头 ?;i6eg17<  
M)|} Vn;!  
Everyday I sit and ask myself 每天坐下来问自己 ap=M$9L'  
How did love slip away 爱情怎会远离 szKs9er&  
Something whispers in my ear and says 冥冥之中有人贴耳低语: yWX:`*GV  
That you are not alone 你并不会孤单 Llg[YBJ7>  
For I am here with you 我永伴你身旁 y#T":jpR  
Though you're far away 不管你多远 "}ZD-O`!  
I am here to stay 我守候在天边 xkqt(ng(  
4Ly!:GH3T  
But you are not alone 你不会孤单 fQe-v_K  
For I am here with you 我永伴你身旁 rV1JJ.I  
Though we're far apart 不管天涯海角 wddF5EcK0  
You're always in my heart 你在我心间 ' ;$2j~  
But you are not alone 你不会孤单 m >'o&Hj  
fx=aT  
Whisper three words 说出那三个字(我爱你) &&>OhH`  
and I'll come runnin' 我将飞奔而来 .CmwR$u&  
And girl you know that I'll be there 情人啊,我会常在你身边 FC)aR[  
I'll be there 常在你身边 cG ^ 'Qm  
'rz*mR8  
That you are not alone 你不会孤单 8"p>_K=  
For I am here with you 我永伴你身旁 M%6{A+(  
Though you're far away 不管你多远 ZT|E1[Q  
I am here to stay 我守候在天边 !O$EVl  
But you are not alone 你不会孤单 X,gXgxP\  
For I am here with you 我永伴你身旁 *S<>_R 8  
Though we're far apart 不管天涯海角 k^ID  
You're always in my heart 你在我心间 i12iB+q  
But you are not alone 你不会孤单 ;O.U-s  
P$w0.XZa  
That you are not alone 你不会孤单 JQ0KXS Nr  
For I am here with you 我永伴你身旁 <0Q`:'\.>  
Though you're far away 不管你多远 z3>}(+  
I am here to stay 我守候在天边 :%;K `w  
But you are not alone 你不会孤单 =f{r+'[;^  
For I am here with you 我永伴你身旁 7gPkg63  
Though we're far apart 不管天涯海角 #& Biu }4D  
You're always in my heart 你永远在我心中 18|H  
For you are not alone 因为你不会孤单

芝麻糊 2009-08-10 10:13
2009.8.10 y"P$:l  
unP7("A0D  
    一切都进入一个新既里程,希望系好事唔系坏事啦 x?f3XEA_  
t7R;RF  
  好耐冇返黎写嘢啦,以前系因为乜嘢都要自己去撑,而家系有商有量,有个咁既拍档其实我觉得100%系好事,希望前面既路系一片光明架啦

gy77gy77 2009-08-10 13:04
Quote:
引用第43楼芝麻糊2009-08-10 02:13发表的: u:"mq.Q  
2009.8.10 OTa lR;:]r  
?JtFiw  
    一切都进入一个新既里程,希望系好事唔系坏事啦 <Gs)~T#'  
Z]"ktb;+[  
  好耐冇返黎写嘢啦,以前系因为乜嘢都要自己去撑,而家系有商有量,有个咁既拍档其实我觉得100%系好事,希望前面既路系一片光明架啦
[4sbOl5y Z  
TRX; m|   
做女仔唔好太剛強-用左廿9幾年時間...證實左自己可以照顧到自己/可以獨立生活咪得囉!!人大左有個人係身邊依靠下係好事...做人做野下下撑到痕!!!好難相處或者合作架...太過神性不可侵犯好易變老姑婆架 6g( 2O[n.  
2&06Db(  
見和尚兄都話妳係靚女...七仔真係好鬼好奇 [o\O^d  
[u/g =^+u  
睇妳個樣/寫嘅野再加上濃濃嘅小姐脾氣-應該暫時未有人要假如果咁好彩六十歲都重係狠狠咁痴住條糟隙不防考慮下我丫唔駛擔心我好似傻傻咁多情喎我出左名夠長..........................................情架

Quote:
引用第0楼芝麻糊2009-07-01 00:24发表的: C$ nT&06o  
2009.7.1 #![b9~%WTh  
0|P RCq  
      前日,我将自己系情感区既所有帖都删晒。唔知道点解,或者睇返自己既心路历程,自己都觉得心酸。 |cUlXg=  
UPUO8W)<Z6  
  今晚,系堂会,饮左d酒,高高地添,未饮之前鬼咁眼训,饮左之后好精神,而家又开始眼训啦,都系去冲凉训教算啦
{i`BDOaL  
“堂会”系咪“唐会”啊?

gy77gy77 2009-08-11 10:22
好神秘嘅45樓喔

芝麻糊 2009-08-11 16:58
Quote:
引用第45楼匿名2009-08-10 23:23发表的: L]9uY  
xSug-  
“堂会”系咪“唐会”啊?
N-4Ld C  
a[[u>oHyd  
堂会系卡拉OK,系海珠广场同天河都有 (]vHW+'  
fA2H8"r  
唐会系建设六马路,系club黎既 <Y9((QSM4  
fp|b@  
唐会贵好多~~

花無缺和尚 2009-08-11 19:50
Quote:
引用第44楼gy77gy772009-08-09 17:04发表的: BO5F6lyQ0P  
''s]6Jjw  
,H'O`oV!1E  
做女仔唔好太剛強-用左廿9幾年時間...證實左自己可以照顧到自己/可以獨立生活咪得囉!!人大左有個人係身邊依靠下係好事...做人做野下下撑到痕!!!好難相處或者合作架...太過神性不可侵犯好易變老姑婆架 o{(-jhR  
.^X IZ  
見和尚兄都話妳係靚女...七仔真係好鬼好奇 4Fgy<^94`  
.......
O\q|b#q}/  
7哥仔,比下面咪踩人去到甘盡好喔!

花無缺和尚 2009-08-11 19:52
Quote:
引用第43楼芝麻糊2009-08-09 14:13发表的: C6Ap  4  
2009.8.10 r%}wPN(?D  
L!|c: 8  
    一切都进入一个新既里程,希望系好事唔系坏事啦 2v0lWO~c7z  
5Y"JRWC  
l Ztq_* Fl  
係咪好事近呢?

查看完整版本: [-- 指为心动 --] [-- top --]