查看完整版本: [-- 指为心动 --]

蓝调粤语 -> 恋爱方程式 -> 指为心动 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

<<  1   2   3   4   5  >>  Pages: ( 5 total )

山风流水 2009-09-22 09:42
又一次有感而发

gy77gy77 2009-09-22 09:47
Quote:
引用第149楼芝麻糊2009-09-22 00:20发表的: "b+3 &i|  
2009.9.22   据说听日开始转凉啦 tg m{gR  
7UEy L }N  
今晚将只禁色听完一次又一次,有d心痛既感觉 brhJ&|QDE  
hzf}_1  
窗边雨水拼命地侵扰安睡 (*^E7 [w  
.......
J4R  
qLktMp_  
邊個唱架...啲詞幾有意思喎 *b7 ^s,?  
搵嚟聽下先

山风流水 2009-09-22 09:56
Quote:
引用第151楼gy77gy772009-09-22 01:47发表的: ^/RM;`h0  
!C)>  
R/KWl^oNj  
邊個唱架...啲詞幾有意思喎 =_~'G^`tu  
搵嚟聽下先
eC1c`@C:  
cB{;Nh6"  
C (Ba r#  
0a;F X0S&  
达哥同明哥

荷b仔 2009-09-23 10:11
禁色~禁色~~禁色吧~!!

芝麻糊 2009-09-23 17:48
Quote:
引用第153楼荷b仔2009-09-23 02:11发表的: @RG3*3(  
SEn8t"n  
<PA$hTYM  
死嘢啊,搞咩啊你

gy77gy77 2009-09-23 21:46
Quote:
引用第153楼荷b仔2009-09-23 02:11发表的: R5YtCw]i=  
5Szo5  
)pj \b[  
禁左好多年了

山风流水 2009-09-24 09:02
Quote:
引用第154楼芝麻糊2009-09-23 09:48发表的: 2FtEt+A+'  
W;j)ux7jMY  
pc(9(. |  
死嘢啊,搞咩啊你
A7}|VV  
2yg'?tpj  
"e?#c<p7  
]?5@ObG  
有益身心呀

芝麻糊 2009-09-25 16:41
2009.9.25 +mel0ZStS  
 )"Yah  
人日久生厌太合理 ]-]@=qYu  
难道我会皱着眉 Jrrk$0H^~  
为了这小事 Xrs~ove1V  
而躲于街口等你 ? 9M+fi  
若为着大家欢喜 ojI"<Q~g  
就爽快定个日期 {+59 YO  
其实你不外要别离 Nr7.BDA  
沉重打击我你未配 'Z%aBCM  
如若要永别我未怕奉陪 ^,r;/c9A8  
但你请知会 [<yUq zm  
谁家的心肝宝贝 {nWtNyJpS  
现在在底下约会  Z~:lfCK`  
她可以公开的碰杯 Rf$6}F  
留下我天黑了也不灰 (9QRg;   
一早知我乞你憎 jWjK-q@Y  
迟早给我伤口里补一针 sm <kb@g  
提早出生天好得很 AZP >\Dq  
横竖你我并没有仇恨 x}24?mP  
始终一天不再憎 ZjID<5#  
麻木到说及你像过路人 k3eN;3#&  
提及你接吻 2]KPW*V  
如子弹穿过我的心 :D7 !6}%  
直到我慢慢回想 ijSYQ  
当初怎会喜爱这一个人 LA3,e (e  
方知道你曾经也是人 c_=zd6 b$S  
其实早知你会后悔 Z@Z`8M@Q,  
陪着我有嫌你亦当做陪 .=<pU k 3G  
但你这么大 6@36 1f[  
时光应这么分配 ^@cX0_  
浪漫极没有下回 at nbM:t  
竟拖我参加公开舞会 I!@` _Q9N  
其实我早预了再会 yr DYw T  
其实知这个既是你 m$j;FKz+|  
磨练到我亦太习惯别离 z{_Vn(Kg   
没有空闪避 TuR?r`P%  
何必苦脸又愁眉 Y& %0 eI!  
若预备被你飞 5.;$9 ~d  
早一秒缩手不会死 ]zAg6*-/B  
难道我不知你 ;0{*V5A  
隐术极流利 cSWVHr  
而我早知要做你的情人 )^xmy6k  
需礼让待人,不易做人

gy77gy77 2009-09-25 21:16
粗口妹又有啲野囉

芝麻糊 2009-09-25 22:30
Quote:
引用第158楼gy77gy772009-09-25 13:16发表的: S}yb~uc,  
粗口妹又有啲野囉
b&&'b )  
wEqCuhZ  
)f|6=x4  
呢D系旧嘢黎既姐~

gy77gy77 2009-09-25 22:37
Quote:
引用第159楼芝麻糊2009-09-25 14:30发表的: ^4i3#}  
\`&fr+x  
g Q^]/X  
h<q``hn>  
呢D系旧嘢黎既姐~
~KvCb3~X  
K>~l6  
嘜咁鬼多舊野架 CQHlSV W  
咁有新野未呀

芝麻糊 2009-09-25 22:52
Quote:
引用第160楼gy77gy772009-09-25 14:37发表的:  (w fZ!  
L|Iq#QX|  
&,xM;8b  
嘜咁鬼多舊野架 vhW '2<(  
咁有新野未呀
fq'Of wT  
J %t1T]y~  
未啊,你有冇乜嘢好介绍啊?

gy77gy77 2009-09-25 23:00
Quote:
引用第161楼芝麻糊2009-09-25 14:52发表的: 2I  
L.'N'-BV  
$Z4p $o dk  
未啊,你有冇乜嘢好介绍啊?
i`X{pEKP+  
B(5g&+{Lq~  
怕羞仔一只 idq= US  
睇啱銀碼勃個電話 622).N4  
就係妳架喇

芝麻糊 2009-09-25 23:53
Quote:
引用第162楼gy77gy772009-09-25 15:00发表的: %A Fy{l  
f]EHDcC3X  
`^/Q"zH  
怕羞仔一只 B4?P "|  
睇啱銀碼勃個電話 S/4k fsN  
就係妳架喇
5BZ5Gl3  
qr */}F6  
Wd7*sa3T  
超,要俾钱既

gy77gy77 2009-09-26 01:14
Quote:
引用第163楼芝麻糊2009-09-25 15:53发表的: ? DPL7  
^%nAx| 4xQ  
`c icjA@~  
q&vr;f B2  
超,要俾钱既
fu`oDi  
o{qbbJBC  
平野冇好丫馬 5o,82 Kti  
重要啃左粗口妹喎 @!S5FOXipZ  
妳估咁義架

山风流水 2009-09-26 05:40
Quote:
引用第164楼gy77gy772009-09-25 17:14发表的: <v\|@@X  
/+rHy7(\  
js{ RaR=  
平野冇好丫馬 Nz m 7E]  
重要啃左粗口妹喎 *+ b[v7  
妳估咁義架
+2vcUy  
]8RcZn  
?vXy7y&4  
"G< ^@v9  
捱下义气啦

芝麻糊 2009-09-27 23:58
2009.9.27 | 2mEowAd  
{9z EnVfg  
    好快就十月份啦,仲有大概四个月,又讲过年啦。今晚突然间想提前做吓呢个总结添。 6 ,!]x>B  
NK#f Gz*,(  
  今年发生左好多好多嘢,真系好多啊,多到我都数唔晒。有好,有唔好既,总既黎讲,系好多过唔好既,只系唔好既嘢比较刻骨姐。或者未到骨既,痛到入肉咁姐。 \=.iM?T  
!a  /  
  呢种痛楚系我自从梁生之后接二连三咁发生既。系痛到咬住自己只手,都系个心痛,手出晒血印都唔觉得痛。总之今年既桃花好多,特别系烂桃花,而劫就有两个。希望新既一年快d到,咁我就可以摆脱今年咁唔好既运程啦

山风流水 2009-09-28 00:02
烂桃花、都系花

花無缺和尚 2009-09-28 11:36
去年今日此門中 )#1@@\< ^T  
;lP)  
人面桃花相映紅 %zWtPxAf  
-gzk,ymp  
人面不知何处去 .7oz  
]]Wa.P~]O  
桃花依舊笑春風 #SO9e.yhI  
`S%p D.g,2  
I&4|T<j  
Nl1&na)K}  
!.9N J2'8  
gzeG5p  
>I+O@  
hEDj"`Px  
PQ1\b-I  
桃花岛,桃花源,桃花树飘桃花香; a 6[bF  
m+CvU?)gJ  
桃花池,桃花汤,桃花镜前桃花妆; S/8xo@vct]  
m,'u_yK  
桃花女,桃花春,桃花庄里桃花爱; sq*sbdE  
lE /"  
桃风吹,桃絮扬,桃花泪断桃花肠; ! }U&%2<69  
]  OR ]  
桃花缘,桃花怨,桃花情葬桃花墓。

gy77gy77 2009-09-28 15:49
七仔好耐未見過桃花囉

芝麻糊 2009-09-30 22:14
誓言幻作烟云字 nXXyX[c4e  
费尽千般心思 wuI+$?  
情象火灼般热 hmQD-E{Ab  
怎烧一生一世 7R ;!  
延续不容易 Drc\$<9c@  
负情是你的名字 aabnlOVw  
错付千般相思 j$BM$q/c  
情象水向东逝去 )0YMi!&j`  
痴心枉倾注 AS~O*(po  
愿那天未曾遇 %*zgN[/w  
只盼相依 *SL v$A  
那管见尽遗憾世事 I@e{>}  
渐老芳华 Vc}m_ T]O  
爱火未减人面变异 1jO/"d.8n  
祈求在那天重遇 LC2t,!RRl&  
诉尽千般相思 L=?Yc*vg  
祈望不再辜负我 0Kq\ oMn  
痴心的关注 8nW#Q <s  
人被爱留住 QXniWJJ  
祈望不再辜负我 ]=7}Y%6  
痴心的关注 \f05(ld  
问哪天会重遇

gy77gy77 2009-10-01 00:02
終於等到禁忌慶喇 下期大作月冰完左就出版

山风流水 2009-10-01 02:40
净代大作

芝麻糊 2009-10-06 23:32
另一个契女啊,一个月左右,卡哇伊~~

山风流水 2009-10-07 00:15
自己整件啦

gy77gy77 2009-10-07 21:55
恭喜只粗口妹...做人老冇喇

芝麻糊 2009-10-16 17:10
墙边钟摆声盆边的水声 GFB(c  
邻家的欢声不想再听 :dc>\kUIv  
长街的车声微微的风声 ]%!:'#  
孤单中叫心窝难静 !"Jne'f  
门锁的响声离开关灯声 AQw1,tGV  
曾经多深刻只因有你 %A|9 =x*  
溜走的心声别了的温馨 KY~p>Jmh  
唤醒一晚的孤清 gG!L#J?  
那一天你的呼吸声徘徊生命 :?S1#d_  
那一天你狠心的影 ~xer ZQgc  
离去刹那没作一声 5hF iK K7  
今晚特别宁静空气特别平静 4"nb>tA  
前尘再细听不断辨认 %wzDBsX  
无穷泪儿在愚弄眼睛 <%Zg;]2H`  
今晚特别宁静天气特别平静 wM9HZraB<  
祈求你看见今夜寂静 wuR Q H]N  
人寥落时就如没背影你可高兴 .B_LQ;0:   
无声的星星无声的哭声 ;'~U5Po8  
无声的漆黑将心占领无声的追忆 W< _9*{|E;  
幻觉的倒影像杯苦酒加冰 '[Ap/:/UY  
c07'mgsU  
.jA'BF.  
呢只歌D词有几句写得几好,但系就唔多好听,或者可以讲有几句好听啦

gy77gy77 2009-10-17 18:44
Quote:
引用第176楼芝麻糊2009-10-16 17:10发表的: TwJiYXHw?  
墙边钟摆声盆边的水声 :Aj8u\3!@  
邻家的欢声不想再听 Jh`Pq,B:  
长街的车声微微的风声 W}{RJWr  
孤单中叫心窝难静 o b;]   
门锁的响声离开关灯声 g?&_5)&  
.......
jGy%O3/  
Mm7;'Zbg  
咩歌...嘜水唱

龍④爺 2009-10-18 20:54
原来呢度都有相睇。。。好得意既BB女。

芝麻糊 2009-10-26 00:04
2009.10.25 %:Mi6 sR|  
9n9Z  
    原来我成个月冇更新日记啦 R<(kiD\?]  
m03D+@F  
  我真系唔可以再甘样啦,感觉好腻囖,一d都唔干脆,向来做人处事说一不二,但系呢短时间硬系就唔可以干脆D,搞乜春啊? 9bu}@#4*  
$ .HZz  
  快d过年,快d过年啊,我唔想再逗留系今年啊,今年好黑人憎啊,快d过啊。

gy77gy77 2009-10-26 16:26
懶惰嘅粗口妹

芝麻糊 2009-10-28 23:33
不要再问往日情意  \EI<1B  
相逢已没有当时痴 b^s978qn#  
让我此刻改变 WX~: Y,l+u  
将情丝斩断 V Ioqn$  
不想再为你泪流满面 <9f;\+zA  
(男)可否再供你开始 J)o.@+Q}  
今天你令我悲我酸 :)JIKP%$\)  
没法赶走凄怨 : ;l9t o  
心有千般垂恋 /Uxp5 b h  
只想有日美梦重演 Y6W#u iqk  
(女)此际不再怨忆起更心酸 _L8|Z V./  
(男)只想这份缘让我共你的心再恋 SfTTB'9  
(女)抛开每日的心挂牵 2><=U7~  
冲出变幻爱海深渊 &<dC3o!  
业已归凡一切 iEx sGn]2  
心里爱恋已断几度爱恨一走×× 0+3_CS++r  
(男)恳请你在这刻留下 &,*G}6wa;&  
和着往事再改重拼 x)}.@\&%  
没法分开姻缘 /FJ.W<hw  
今生今世永聚 6&9}M Oc  
可知你内心可有酸 9N[( f-`  
music WR|n>i@m  
(女)此际不再怨忆起更心酸 7=3'PfS  
(男)只想这份缘让我共你的心再恋 b?^ CnMO  
让有天想见,相对街中两望 [k~}Fe) x  
彼此也没(mou)说话仍念 2 .p?gRO  
彼此再没(mou)说话仍念

芝麻糊 2009-11-01 21:50
Quote:
引用第180楼gy77gy772009-10-26 16:26发表的: r+RFDg/  
懶惰嘅粗口妹
D`4>Wh/H  
b}APD))*H!  
X;/5Niv32q  
我已经叫左叮叮当妹妹仔上黎同我一起搞卫生架啦,多个人有动力啊嘛

山风流水 2009-11-01 23:03
食朱古力就有份

芝麻糊 2009-11-01 23:11
Quote:
引用第183楼山风流水2009-11-01 23:03发表的: c0U=Hj@@  
食朱古力就有份
zz m[sX}  
Gnthz0\]{  
}!_ofe  
系?有咩 vT=?UTq  
aj`_* T"A  
多谢晒啵,几时送到上黎啊???

芝麻糊 2009-11-06 09:28
契女大个左啦

小加菲 2009-11-06 10:35
細佬梗係會大得快啦!你都傻既!

傻哥 2009-11-06 22:32
I can't live, if living is without you

芝麻糊 2009-11-06 22:44
Quote:
引用第187楼傻哥2009-11-06 22:32发表的: eqQ=HT7J  
I can't live, if living is without you
xH4Qv[k Q7  
Qq{>]5<  
粉肠,你搞咩啊? [XbNZ6  
o,gH *  
系咪发错地方啊?发个签名上黎做咩啊,我识英文架我同你讲

傻哥 2009-11-07 19:52
Quote:
引用第188楼芝麻糊2009-11-06 22:44发表的: w#!b #TNc  
Iw[7;B5v  
YwaWhBCIF  
粉肠,你搞咩啊? hM "6-60  
Q:^.Qs"IK  
系咪发错地方啊?发个签名上黎做咩啊,我识英文架我同你讲
M" vd /F V  
J e"~/+  
U'p-Ko#  
无,听到首歌几好听咪分享下歌词咯

芝麻糊 2009-11-10 23:26
2009.11.10 \e9rXh%  
Xkp?)x3~X  
MJ—This is it y8j6ttQv=t  
}l7@:ezZZ7  
精彩、震撼 -gB9476-  
N;S1s0FN  
睇完之后,我谂唔明白点解距放左甘多心机系呢场演唱会度,系开show之前离开。 mlix^P  
2(AuhZ>  
真系唔明白 *Xl,w2@  
sR;u#".  
} /*U~!t  

芝麻糊 2009-11-14 23:14
流鼻血啊

傻哥 2009-11-15 14:56
Quote:
引用第190楼芝麻糊2009-11-10 23:26发表的: (vFO'jtcB-  
2009.11.10 2EiE5@  
$X,dQ]M  
MJ—This is it 0 k G\9  
yT-qT_.  
精彩、震撼 Z(I=K BI  
.......
4'5|YGQj  
$.x,[R aN  
^Lv )){t  
佢都唔想走,得咩??

芝麻糊 2009-11-15 18:13
2009年11月15日 IictX"3lh  
,c,@WQ2:-  
  如果听日系世界末日,你有冇乜嘢要讲我听架?? PiN^/#D  
an2Yluc;  
  《2012》里面除左震撼既电脑效果之外,能够撼动我心既,都有几段架 <q&4Y+b  
  dh_c`{9  
    1. 杰克逊差d跌落断层,距个仔同戈登讲:我地边度都唔去,果个系我爸爸,我地要系度等距。 g OK   
\Oxyc}&  
    2.阿地质学家(唔记得左叫乜嘢名罗,外国人既名,冇几多个可以记得住)将世界即将末日既事透露左俾自己既爸爸听,系电话度互相道别既时候,眼泪水都差唔多要流出黎啦 &%`WXe-`R  
nJ}@9v F/  
    3.美国总统决定要留低系美国唔走,同d国民共同面对既果一幕同距俾电话距个女果个时候 &B\ sG=  
;;|.qgxc~  
    4.尤里为左两个仔可以见到第二日既太阳,距牺牲自己条命,即使自己冇明天 RPdFLC/  
K\FLA_J  
    当然,搞笑既地方都有既,两度:1.尤里个女人系入船舱之前比中指尤里 a}Z+"D  
                                            2.果部声控既宾利 H128T8?r[  
b|-S;cw  
    如果我地可以提早知道世界末日系几时,我地可以同自己既亲人道别,可以将好多之前唔敢讲既野,讲晒出黎,反正听日既太阳都唔知会唔会见到啦。话又讲返转头,点解一定要到世界末日之前果日先去讲?如果你唔知道边日先系末日?甘距咪永远都唔知道咯。 E>iN>  
*x:*Q \|  
    今日唔知听日事啊,唔好以为我地仲有大把时间,因为你永远唔知道自己究竟仲有几多时间架,有野就好去做啦,有话就好去讲啦,唔好留到最后果日啊,就算几好既网络都未必可以有信号架,网络塞车,都唔知几时先可以同你想搵既人通话。 mKsJ[)#.  
^yX>^1  
    唔好等,珍惜今日,珍惜眼前人,我地永远都唔知道自己仲有几多时间,要及时行乐,千其唔好做一d会令自己后悔既野

山风流水 2009-11-15 18:21
如果听日系世界末日 JwQ/A[b  
=~>g--^U  
你仲唔去嫁人

芝麻糊 2009-11-22 22:26
2009年11月22日 d ehK#8  
Xe&p.v  
    今日过得好糜烂啊,从早上十一点开始讲起,点解要从十一点开始?因为今日好叻,居然可以训到十一点,所以一切从十一点开始: 6Ey @)p..E  
; !A=YXB  
  十一点起身之后就洗头洗衫,睇富贵门。 @N ]]Cf>x  
6{quO# !  
  十二点半:大可以食左个牛肉肠同猪腰粥(D粥稀到可以打边炉) >Ptu-*  
cn Oh j  
  一点:沐足 wXtp(YwlH  
adPd}rt;  
  二点:揼骨 R.cR:fA  
k{H7+;_  
  五点:江燕路萨莉亚食饭 Cu!]-c{  
(vp#?-i  
  七点半:去左做“飞so” a7685Y  
[+_>g4M~%  
  九点半:返屋企 BOWBD@y  
pD('6C;  
  十点:换衫裤鞋袜,开电脑 9s1^hW2%Q  
D^gS.X^  
  十点半:写完呢篇野 T.jCF~%7F  
[r!f&R  
  今日过得非常糜烂,但系非常满足,一共消费系:149蚊

芝麻糊 2010-01-17 17:57
我想对你说 S F`(`h0e  
亲爱的.我们会幸福的 }m'n1tm;  
真心面对即将到来的一切吧 yO}5.  
害怕睡着 #IJe q0TVB  
害怕梦到你的微笑 oEX^U4/=  
我不知道 -QwH|   
时间为何总停在那一秒 KK6n"&TVa  
春天很好 |-;VnC&UY  
到处都听到鸟儿叫 [(gXjt-  
此刻我想你在该有多好 \EsT1aT  
<# RVA{  
勇敢就好 x FWhr#5,  
梦到你我应该微笑 Svb>s|D  
我想知道 #?V rt,n  
现在的你过得好不好 h[&"KA  
世界奇妙 Nk<^ Qv  
曾让你我找到依靠 !?v_.  
我想这一切都应该很骄傲 9?8PMh.  
6T4I,XrY_F  
我不想逃安静就好 r fzNw  
我知道你的味道抹也抹不掉 s*s~yH6  
不如放肆的笑 X6",Xr! {  
勇敢回头看曾经的美好 &!OEd ]  
我都知道成长就好 Xjkg7p,HD@  
这一切并不算糟糕 &w#!   
为何要忘掉 +[<YE  
不如用心去记牢 0ZM(heQ  
我没有烦恼 B\v+C!/f |  
我不想逃 15,JD  
}f]Y^>-Ux  
亲爱的.我想你 wD=]U@t`,  
不要把所有问题都自己扛 pF4Z4?W  
我们一起分担同甘共苦 M `^[Y2 c  
在未来的日子里风雨兼程 h%krA<G9  
让我们携手同心渡过 kQ lU.J>^  
相信我我们会很幸福的 '*`#xNu[  
勇敢就好 Z*q9vX  
梦到你我应该微笑 n{FjFlX2=  
我想知道 qh:Bc$S  
现在的你过得好不好 =o~GLbsER  
世界奇妙 #3QPcoxa  
曾让你我找到依靠 lQ-<T<g  
我想这一切都应该很骄傲 0Gc@AG{  
l2qvYNMw  
我不想逃安静就好 ) ](ls@*  
我知道你的味道抹也抹不掉  @Fb1D"!  
不如放肆的笑 t/\   
勇敢回头看曾经的美妙 P"8Ix  
我都知道成长就好 EUi 70h +  
这一切并不算糟糕 p 1'l D  
为何要忘掉 R7kkth  
不如用心去记牢 ;^5k_\  
我没有烦恼 <Gi%+I@szl  
我不想逃 A^>@6d $2  
我不想逃安静就好 f9W:-00QD  
我知道你的味道抹也抹不掉 G aV&y  
不如放肆的笑 )1uiY f&k  
勇敢回头看曾经的美妙 S^eem_C  
我都知道成长就好 z#^fS |  
这一切并不算糟糕 @kWL "yy,  
为何要忘掉 _^r};}-}  
不如用心去记牢 OT%E|) 6'  
我没有烦恼 wqb4w7%  
我不想逃 }OpUG  
我没有烦恼  X0VS a{  
我不想逃

芝麻糊 2010-01-17 18:09
2010.1.17 > S>*JP  
 USV DDqZ  
    星期日,唔想出街,但系又唔想一个人闷系屋企。我系QQ度搵左几个人,都系平时会陪我吹下水既,但系今日都吾得闲睬我。 Io1j%T#ZT  
%_ibe  
  今日算系心情唔好咩?又唔系啊,今日中午自己郁手煮饭煲汤,整左菜心炒牛肉,豆腐元茜鱼头汤,仲有猫抓草煲瘦肉。好耐冇煮过饭啦,觉得都冇乜点生疏啊,心情应该系好既。硬系乜嘢都提唔起兴趣。

芝麻糊 2010-01-19 00:49
20100118 dFm_"135  
X z J#)}f  
    我唔开心,我唔知道自己点解唔开心,我剩系知道我唔开心。唔开心啊,我好down啊,唔知点解啊,好想好好咁喊一场

芝麻糊 2010-01-25 16:38
2010.01.25 w+g29  
h2 ROQKL"B  
    天生酷爱天马行空既我,越黎越发觉自己想创左个心 jE\ G_>  
f#0HiE!  
  歌仔都有得唱啦:想得这么理想,注定有劫数破坏甜梦一场~ C!j3@EZ$  
x]{P.7IO'  
    唉,喊又喊左啦,唔开心又唔开心左啦,仲有乜嘢令我咁down呢,系咪真系调整唔到自己呢?抑或我根本就系度放纵,放任自己去沉溺?我越黎越唔了解我自己,好似一个陌生人咁,我会唔会精神分裂或者系性格分裂架? S&_0 3  
{821e&r  
  有d惊添。

查看完整版本: [-- 指为心动 --] [-- top --]