查看完整版本: [-- 老婆生日快乐啊喵~~ --]

蓝调粤语 -> 恋爱方程式 -> 老婆生日快乐啊喵~~ [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

hinotori 2009-07-01 10:34
生日快乐啊 fIwV\,s  
又到你生日啦,可惜我唔系你身边啊。 \,7}mdQSv  
其实唔紧要噶,我就系身心里面噶咋。 ykX/9y+-s  
好想亲口同你讲声生日快乐啊。 Y5FbU  
可惜我都系做唔到啊。 *?Kr*]dnLl  
我知道我唔可以自私咁要你返黎,要你唔理其他也。 f1_<G  
我都知道一个系度噶感觉。 %ve:hym*  
我可能咩都做唔到不过你见到帖的时候我一定仲系度同你祈祷。 h}cy D7Wn  
希望你可以得到安宁,希望你可以开心。希望你可以快乐。 , eZ1uBI?  
我都自私咁希望你会快D返黎我身边。 =<X?sj5  
希望上帝听到我噶祷告啦。 H+ 0$tHi  
我知道我地仲要一齐度过几时个岁月,我记得指环噶意义。 0 rXx RQ  
我记得我地噶约定。 J~1r{5 V4{  
(Xq)py9  
老婆我爱你啊喵~~老婆生日快乐啊喵~~~chu喵~ .D: Z{|.1  
我系度啊喵~~~我会努力噶啦喵~~我要你以后有安逸噶生活我会努力左也噶喵~ 43Qtj$F  
我要你成为世界上最幸福噶人喵~~ .72S oT  
就当我黎个承诺系你今年噶生日礼物啦喵~~ 7~GB;1n  
CHU喵~

gy77gy77 2009-07-01 10:36
喵喵嫂 生日快樂

hinotori 2009-07-01 10:38
7哥仔你好快手啵喵~~

honeylee1987 2009-07-01 17:30
真是肉麻噶姐 t2V0 lyeL  
M#4QQ} F.  
Sje wuIi1  
            喵喵嫂 Z1h ]  
                      生日快乐啊!

龍④爺 2009-07-01 19:23
喵喵嫂.生日快乐啊! D!oc>K$B  

hinotori 2009-07-01 19:58
我代我老婆仔同你地讲声多谢啊喵~ Qf| U0  
不过我老婆仲未翻啊喵~~~~ O0:)X)b  
应该仲系杜忙紧啊喵~~ Maqf[ Vky  
希望佢可以快D完成自己D事啦喵~~

心褂褂ing. 2009-07-04 21:38
喵仔..你老婆系边一个啊.?

龍④爺 2009-07-05 06:48
Quote:
引用第6楼心褂褂ing.2009-07-04 13:38发表的: bC^(U`y32  
喵仔..你老婆系边一个啊.?
{ Rear 2  
Ka|eFprS  
他签名就有个:小微微老公仔。估计就是小微微啦。

beautiful 2009-07-16 19:55
唔系你老婆嘅我睇左都感觉温馨。

查看完整版本: [-- 老婆生日快乐啊喵~~ --] [-- top --]