查看完整版本: [-- 《愛得太遲》 --]

蓝调粤语 -> 恋爱方程式 -> 《愛得太遲》 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

kennywind 2009-07-19 07:45
唉~~暗戀咗個女仔一排,終於等到佢單身了,組織咗一段時間打算近期表白了,點知道佢又拍拖了,唉......點解我永遠遲一步.....

gy77gy77 2009-07-19 08:17
Quote:
引用第0楼kennywind2009-07-18 23:45发表的: ".Lwq_  
唉~~暗戀咗個女仔一排,終於等到佢單身了,組織咗一段時間打算近期表白了,點知道佢又拍拖了,唉......點解我永遠遲一步.....
>s3H_X3F  
G&i<&.i  
k@HV wK'y  
有些心意不可等某個日子

山风流水 2009-07-19 22:32
执输行头惨过败家 Q a(>$.h  
{.vU;  
3@'3U?Hin  

02127309 2009-07-20 01:11
犹豫不决系你的致命伤

彩雲追月 2009-07-20 02:16
最心痛是,爱得太迟。莫谓言之不预。

xjb 2009-07-20 18:14
Quote:
引用第1楼gy77gy772009-07-19 00:17发表的: I)@b#V=  
xiv1y4(%  
# tN#_<W  
g=8}G$su{%  
有些心意不可等某個日子
UZsn14xSA  
/, G-1E  
``l7|b jJ  
最可怕是,爱需要及时,只差一秒,心声都已变历史

xjb 2009-07-20 18:19
如果次次都要等距分手先去追距就迟啦,我觉得就算距依家拍梗拖又如何?一样照追!如果距同条仔关系好既话,打风都打5甩啦,如果距地关系5好,迟早都散啦!所以我觉得只要系自己中意既人,系有足够胆量之下,就应该主动去追求!

kennywind 2009-07-21 21:00
人地拍緊拖,我叉只腳埋去~唔系幾好哇.....

xjb 2009-07-22 00:40
Quote:
引用第7楼kennywind2009-07-21 13:00发表的: R?,Oh*  
人地拍緊拖,我叉只腳埋去~唔系幾好哇.....
?Q`u\G3.m  
|2oCEb1  
甘你想5想追求属于你自己既幸福啊?既然你觉得叉只脚埋去5好既话,甘你就5好中意果个女仔啦!

kennywind 2009-07-22 04:00
如果而家介入,衰咗的話以后好難做的,只有唱翻首《祝君好》扮下偉大啦~“宁愿没拥抱共你可到老,任由你来去自如在我心底仍爱慕,如若碰到他比我好,只望停在远处祝君安好,虽不可亲口细诉”

xjb 2009-07-22 04:09
Quote:
引用第9楼kennywind2009-07-21 20:00发表的: =D1%-ym  
如果而家介入,衰咗的話以后好難做的,只有唱翻首《祝君好》扮下偉大啦~“宁愿没拥抱共你可到老,任由你来去自如在我心底仍爱慕,如若碰到他比我好,只望停在远处祝君安好,虽不可亲口细诉”
3bMQ[G  
D_n(T ')  
*^]lFuX\&E  
爱情边有得甘谦让嘎?你一定要去争取,全力去马啦!我撑你!5好系度扮伟大啦!

abccba-2000 2009-08-09 08:01
正所谓,错失太易,爱得太迟。

timecop 2009-08-18 21:54
Quote:
引用第11楼abccba-20002009-08-09 00:01发表的: y.pwj~ s  
正所谓,错失太易,爱得太迟。
U6 4WTS@  
绝对同感,我自己都试过同LZ一样,可惜等到E+足足3年 h x _,>\@  
错失太易 UK{6Rh ;  
爱得太迟 1Wz -Z  
我怎想到 Stw%OP@?  
她忍不到那日子 .BaU}-5  
盲目地发奋 /FP;Hsw%  
忙忙忙从来未知 U$-;^=;  
幸福会掠过 -d|Q|zF^x  
再也没法说中意 > 4c7r~\k  
爱一个字 YlF<S49loC  
也需要及时 tC 4:cX  
只差一秒 nE4?oq  
心声都已变历史 9|;"+jlt  
为何未放肆 ]Wn^m+  
见我爱见的相知 ~E]ct F  
要抱要吻要怎么也好 0`{3|g  
不要相信一切有下次 dZMOgZ.!yr  

查看完整版本: [-- 《愛得太遲》 --] [-- top --]