查看完整版本: [-- 好攰,我諗...係時候休息下 --]

蓝调粤语 -> 恋爱方程式 -> 好攰,我諗...係時候休息下 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

道心仲魔 2009-07-23 06:16
好攰,博佐甘耐,我諗,系時候休息下…呼……… xjUtl  
入佐銀河做學徒咁耐,就係為佐琴晚嘅考試, [=_jYzD,j|  
4,0{7MLgK  
今日出佐結果,結果就係,我輸佐..... f4 Rf?w*  
G/mX q-  
我諗冇邊個中意輸,呢仲感覺吾好受, W"3ph6[eW  
*cnNuT  
系人都有好鬥心,即使從來冇諗過要爭什麽, 8h4'(yGQQW  
但係一出佐結果后,系人都想要贏, I)W`sBL  
lu6 (C  
而我, eNu7~3k}  
s|B3~Q]  
今日却輸得好徹底… Cs ifKHI  
aoa)BNs  
從來,我都吾覺得考試系公平……即使到佐E+.......张公布单仲大大只字写住 /[>sf[X\I9  
SC])?h-Fw  
“本公司本着公平公正出发。。。” UEVG0qF  
点公平啊。。。考试阵都分开考。。。到人地夜班嘅人考试个阵,都冇人睇嘅。。。 -[DOe?T  
D大老个个落晒班,剩低D同事係度,做乜都唔知啦。。。。。 o\)F}j&b#=  
c\V7i#u[d;  
或者係我太蠢,點解個個都考得好,以我居然排第4.....兩個名額,7個人分....... -\n@%$M]G  
E\2%E@0#  
本來,今晚已經夠慘啦,點知,個朋友過佐居然仲同我講,話唔鐘意調去呢個崗位, ]P2"[y  
9]wN Bd  
冇興趣,呵......聽到幾火,一方面係度證明自己冇野, 另一方面係度安慰你。。。 lo!+f"7ym\  
`I5wV/%ib  
原來,輸都唔算慘,慘嘅係輸佐俾人安慰.......... *C=>X193U  
A6iq[b]  
或者呢種算唔上係安慰,或者....係我諗得太多。。。。。。 G<^{&E+=  
rI-%be==  
qc~iQSI  
思緒有些混亂......自己講D乜都唔知。。。。。。。就係想上黎發泄下。。。。 J{&H+rd  

山风流水 2009-07-23 06:43
要有D风度 rIh l.5Y  
Q=T&  
休息、工作、再工作

新鮮豬手 2009-07-23 08:18
好好抖下。继续努力

gy77gy77 2009-07-23 09:19
生活就係咁了

彩雲追月 2009-07-23 17:43
希望,失望,再燃起希望。

查看完整版本: [-- 好攰,我諗...係時候休息下 --] [-- top --]