查看完整版本: [-- 一篇激死老师的作文(粤语) --]

蓝调粤语 -> 粤笑粤爽 -> 一篇激死老师的作文(粤语) [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

qqhawk 2009-08-08 07:44
积积复积积,唔识就唔识;测验够刺激,居然无题识;上堂听唔识,捣乱多款式;自修一样识,睬佢都生积;生系中国人,死系中国魂;要我学英文,梗系冇可能;英语唔合格,更显我性格;数学唔合格,老师负全责;语文唔合格,咁我冇办法;考试考得好,全靠隔离好;考试考唔好,隔离唔识做;日日返学愁更愁,老师讲野无厘头;我就听到似梦游,次次批评无理由;功课多到似报仇,做野做到似捞头;返学为左乜,日日被糟质;功课都系抄,一系就唔交;返学等放学,放学饮可乐;打钟各自飞,就咁又OK igPX#$0XU  
'5$b-x6F  

芝麻糊 2009-08-08 08:07
好耐架啦啵

gy77gy77 2009-08-08 08:13
睇過幾次了

wildduck 2009-08-08 08:25
睇过了啵。

ly_1005 2009-12-23 17:19
以前睇过咯!!不过林翻起都系读书果阵舒服D!!

bcbc2020 2010-01-31 10:26
早前看过已忘记了,颇搞笑,谢谢

gz020 2010-01-31 11:06
好似我啊,赞同

qwinsam 2010-01-31 13:23
態度問題

查看完整版本: [-- 一篇激死老师的作文(粤语) --] [-- top --]