查看完整版本: [-- 各方车迷同仁俾D意见~~~唔该晒 --]

蓝调粤语 -> 车天车地 -> 各方车迷同仁俾D意见~~~唔该晒 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

kaiser630 2009-08-20 05:44
![!b^:f  
    谂住9月1去订车,10月1就可以自己驾游。但选左好耐都未定,好烦~~大家俾D意见我参考参考~~有D咩靓车可以介绍,预算15-17万左右,个人钟意四周围去。唔该晒。
;k%sKVP  
I^Jp )k*z  
wEc5{ b5M  
[attachment=381890]

shencool 2009-08-22 03:48
搵D省油底盘高嘅,最紧要保养平。。。。

moonwalk 2009-08-23 04:50
广本锋范 铃木新天语SX4两厢 起亚福瑞迪 凯越旅行版 东风标致307两厢

荷b仔 2009-08-23 15:32
成日周围去 不如预算多几万 日产奇骏 丰田RAV4 本田CRV i$ Zhk1  
马6就唔超你预算 广本2.0 天籁2.5都晤错

13902698159 2009-09-08 22:38
部车好师!!

rongbi 2009-09-25 11:52
我话!15-17万买部靓靓地既二手啦!

wildduck 2009-09-26 01:18
定个瑞鹰SUV咯.

don888 2009-10-12 17:19
Quote:
引用第5楼rongbi2009-09-25 11:52发表的: J 7S  
我话!15-17万买部靓靓地既二手啦!
nE,"3X"   
打死都吾好买2手 kRG-~' f%`  
]F-{)j  
买部新车起码2年3年吾洗整。买部2手整到你烦! 3EAu#c@q"  
^f>+5G  
我就系。。。。

nicholasy 2009-12-08 17:13
我记得我都好似有一部。

241798 2009-12-13 15:54
部车好型

查看完整版本: [-- 各方车迷同仁俾D意见~~~唔该晒 --] [-- top --]