查看完整版本: [-- 请各位帮手霖霖佢 --]

蓝调粤语 -> 恋爱方程式 -> 请各位帮手霖霖佢 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

絕版bw 2009-08-20 10:24
有个女仔同我都识佐好耐噶啦。。 Lv ,Ls  
不过我地好少正面接触。。 dmD ':1  
个人就比较钟意佢既。。 r@(hRl1k'  
所以成日都同佢上网倾计。我觉得我地成日系网上倾计无乜进展啊。。。 "^ cn9AG{  
所以我想打电话同佢倾喇嘛。。不过打过几次佢都唔接喔。。就系要同我系网上倾。。 cB7=4:U  
我又想约佢。。不过我自己又好少出街既人。。唔知约去边好。。唔该出两条Q黎使使。。

Mc.大儍儍 2009-08-20 11:18
约去7天连锁倾心事 7/Mhz{o;W  

xjb 2009-08-20 19:45
呢种情况,都几难搞!

彩雲追月 2009-08-20 20:03
行街,食饭,睇戏,三部曲。

xjb 2009-08-20 21:25
Quote:
引用第3楼彩雲追月2009-08-20 12:03发表的: Og<UW^VR  
行街,食饭,睇戏,三部曲。
Gw Z(3  
mdIa`OZr  
行街,食饭,睇戏,上床,四部曲 9@z" ~H  
Amvl/bO  

gy77gy77 2009-08-20 22:56
行街前性行為>>行街>>行街後性行為 J;7O`5J  
饭前性行為>>食饭>>饭後性行為 38eeRo  
睇戏前性行為>>睇戏>>睇戏後又嚟性行為 giz#(61j^  
飛髮內容-狗部曲 [P746b_\e  

gy77gy77 2009-08-20 23:03
其實要睇下有咩...共同興趣行事!! 9;u&,R  
上網傾計咪流意下佢... 4q\bnt  
鍾意邊啲歌星/明星/球星 o Kfm=TbY  
鍾意唱咩歌/睇咩戲/睇唔睇波 )R'~{;z }  
r .b!3CoQ  
可以用佢最鍾意做嘅野計劃行情...先唱K>>影下貼紙相>>睇戲>>飲野or食野>>最後夜啲就落吧睇波>>睇完就送佢返屋企**最好就送佢返自己屋企啦

絕版bw 2009-08-21 00:38
Quote:
引用第6楼gy77gy772009-08-20 15:03发表的: I ;Sm<P7*  
其實要睇下有咩...共同興趣行事!! gK8{=A0c  
上網傾計咪流意下佢... /&#Gh?z  
鍾意邊啲歌星/明星/球星 Xn 1V1sr  
鍾意唱咩歌/睇咩戲/睇唔睇波 <r'l5|er  
9I;d>%  
.......
i#Y[I" '  
i7/I8y  
LJ Aqk2k   
af<R.  
嗯嗯。。thank you。。尽量啦

絕版bw 2009-08-21 00:39
Quote:
引用第1楼Mc.大儍儍2009-08-20 03:18发表的: R"9^FQ13  
约去7天连锁倾心事 3S~Gi,  

1webk;IM  
%&RF;qa2xu  
AUm"^-@x#>  
e bSG|F  
都几好。。。

絕版bw 2009-08-21 00:41
aeQvIob@  
我手仔都未拖过只。。果D咩大胆行为。。都系免啦。。

山风流水 2009-08-21 04:14
以上全部教坏细路 QxSJLi7t  
F~`Yh6v  
F3XB};  
电话都唔听 vU:FDkx*nn  
&Hb;; Ic(  
你地都系神交啦 N:j,9p0,  
#mI{D\UR  
OT*C7=  

新鮮豬手 2009-08-21 09:24
好难揾到食啵

农村小孩子 2009-08-21 21:28
原来距中意网恋,我都中意,哈哈,介绍来识下

♂风♂ 2009-08-22 00:44
...直接约出黎 我个阵都系甘   苦等40分钟..终于见到人地 MX@t[{Gg9  
之后如果仲有feel就继续约 据肯出黎就表示好有机啦

累斗累 2009-08-22 01:55
我现在都同你有同样问题 LH=gNFgzt  
k`l={f8C  
P=.yXirm?  
但是就系有个粉肠在沟距 )w?DB@Tx  
|[)k5nUQ|  
个女重要系喜欢条粉肠 a.n;ika]-  
ae1?8man  
我问题比你严重 lO (MF  
f<14-R=  
所以祝你成功

Kelvin...^_^... 2009-08-22 19:24
top model, 直接帶回家不就行了嗎?

絕版bw 2009-08-23 10:34
多谢晒咁多位。。 Frn<~  
不过事情已经解决佐啦。。 ^tMb"WO  
人地唔苏我。。 50s1o{xwc  
就系咁先啦。。。唉。。

xjb 2009-08-23 18:34
Quote:
引用第16楼絕版bw2009-08-23 02:34发表的: GI se|[p  
多谢晒咁多位。。 ww}4   
不过事情已经解决佐啦。。 Dias!$g  
人地唔苏我。。 m 4 k:uk7N  
就系咁先啦。。。唉。。
= 9Ow!(!@  
/ 5!0wxN  
Wbq0K6X  
点解5苏你?你知道原因吗?

q241798 2009-08-30 09:27
┏━━━━━━━━━━━━━━━━━┓ _%@dlT?  
┃◤╬┅┅╬ ゞ傻傻愛妳_傷暸自己ゞ◥┃ qa\e`LD%Y  
┃ ┇真的┇ ゞ苦苦等妳_害暸自己ゞ ┃ {\WRW}iO  
┃◣↑↑↑玫↑↑↑瑰↑↑↑刺↑↑↑◢┃ ]c9\[Kdq}H  
┗━━━━━━━━━━━━━━━━━┛

查看完整版本: [-- 请各位帮手霖霖佢 --] [-- top --]