查看完整版本: [-- 我觉得做人都系要现实D比较好 --]

蓝调粤语 -> 恋爱方程式 -> 我觉得做人都系要现实D比较好 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

累斗累 2009-09-17 18:22
最近真系发生佐好多野 &I%E8E  
FZIC |uz  
工作上出了问题 i0zrXaKV  
身边又有其他同事想卖佐我 ZOpKi:\  
又有某D人见我沉过黎采翻脚 '+3C2!  
hljKBx ~  
感情上 %wI)uJ2  
沟紧个女仔 ~qIr'?D  
又盐我悟够成熟,工作稳悟到钱 \Hf/8!q  
*u",-n  
OiS\tK?|GV  
呢几个日某D事激发佐我 @#$(Cs*{]  
.!Kqcz% A  
真系做人都系现实D比较好 )[|_q,  
出佐事边D人出黎帮我,陪我,关心我 cbs ;  
3:xKq4?  
|I29m`  
现在都系事业为重,女人放埋一边 nh"dPE7^  
y.6/x?Qc  
现在觉得心情如快了好多

芝麻糊 2009-09-17 19:23
一早应该咁做啦~~ PQl A(v+S  
qB_s<cpn>  
俾心机,你得既

Kelvin...^_^... 2009-09-17 19:34
怎麼了 妳累了 說好的 幸福呢 &AxtSIpucP  
我懂了 不說了 愛淡了 夢遠了 ~fD\=- S1  
開心與不開心一一細數著 妳再不捨 =\2gnk~  
那些愛過的感覺都太深刻 我都還記得

累斗累 2009-09-17 19:51
我开始觉得我系果种越战越勇 z@e(y@  
悟肯输果种 \Db`RvEmR  
6 M:?W"  
,\ 1X\  
现在越系多事黎烦我 d:>^]5cE&  
我就越系想去搞

蝦子餅 2009-09-17 20:07
活得開心咪得咯..... :](#W@ r  
qY%|Uo  
系你既始終都系你既.....

Kelvin...^_^... 2009-09-17 20:26
Quote:
引用第3楼累斗累2009-09-17 03:51发表的: p9G+la~;VM  
我开始觉得我系果种越战越勇 a(yWIgD\\  
悟肯输果种 99:.j=  
))dqC l  
I&i6-xp  
现在越系多事黎烦我 ;TDvk ]:  
.......
Kp7)my  
,f)+|?wz  
都是時間問題,慢慢就會消失。

gy77gy77 2009-09-17 21:59
女戰女敗 C%<Dq0j  
屢敗女戰

山风流水 2009-09-18 02:41
小小苦楚等于激励

彩雲追月 2009-09-18 03:25
边个可不为五斗米折腰。

noritor 2009-09-18 07:28
世上有好多好重要嘅嘢,睇你点睇啦。我啲朋友成日话我钟意发白日梦。两年几啦,我都仲系咁样。无它,追求“梦”想。冇白日梦,点有得追呢。坚持落去总会胜利。或者只系自己放手太早。无论点都好,目标确立咗就加油啦~~~支持你

累斗累 2009-09-21 21:22
Quote:
引用第4楼蝦子餅2009-09-17 12:07发表的: $!p2Kf>/Q  
活得開心咪得咯..... ;mD!8<~z.  
<x<qO=lq  
系你既始終都系你既.....
u#u/uS"  
rcLF:gd] E  
|Om][z  
qD"~5vtLqQ  
反正以后做人醒目D就系啦

xuanlike 2010-05-26 09:11
男人当然是以事业为重,当你有钱有权有势的时候 肿会使惊稳唔到女人?

zdb1115 2010-06-22 20:25
社会如此吧!

查看完整版本: [-- 我觉得做人都系要现实D比较好 --] [-- top --]