查看完整版本: [-- 天氣:晴 陽光普照的下午 心情:由痛苦轉為開心 --]

蓝调粤语 -> 恋爱方程式 -> 天氣:晴 陽光普照的下午 心情:由痛苦轉為開心 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

bennypower 2009-09-21 03:27
下午起身嘅時候頭痛,冧住落街買盒散利痛吃。點知行到去藥房,發現唔痛了哦。既然都出咗嚟不如行下街咯,跟手就搭上東站嘅巴士走咗去宜家家私睇家私了,唔知係未週末宜家好Q多人,好多小朋友咋住個雪糕周圍行,我怕,怕距一野隊埋個雪糕埋來我條褲度就死了。見到咁多人就唔想睇家私..直接走咗去負一層度睇下有咩買,岩落到去就睇中套酒杯。平時同朋友去酒吧飲嘢時候發現酒吧果D裝色酒嘅杯好得意,見有得埋就買咗套反去飲酒用。唔貴20蚊/6只。 j88H3bi0  
;'nu9FU*O  
因為冇吃嘢好肚餓冧住去宜家二層嘅鋪頭吃嘢。哇~靠,人頭洶湧,我都費事逼入去,買單坐鐵去天河城。去到吉之島,wuwu......又係一堆人連車仔都冇曬。入到去冧下今晚吃乜好,靈機一閃,邪惡地嘻嘻。跟住就走去急凍柜度執咗三文魚、八爪魚、之類嘅日本料理。跟住買左幾支冰酒,再去買麵包、煙肉、生菜、青瓜、番茄,最後就執D水果啊,執咗D整糖水嘅材料,我見成個笠都滿曬,當然去排隊買單了。今日吉之島真好生意,條龍長到不得了~ G $?VYC8;  
N 4Dyec\  
很辛苦地咩D嘢反左home太口渴馬上倒咗杯嘢飲,成個人舒服曬。以下D圖片就係今晚的晚餐~  |,.glL  
VDscZt)y8  
4).q+{#k  
W$,c]/u|  
B&tl6?7h  
wKwireOs  
L!5%;!>.P  
bj7v<G|Y  
{+Eq{8m`  
pTcm2-J  
我D刀工不是十分好切三文魚比較肉酸。~嘻嘻~唔講嘢開始食嘢,晚黑仲有糖水。抽獎抽咗個磨豆器。整百合紅豆沙食,哈哈

Kelvin...^_^... 2009-09-21 05:26
japanese style.... hjiU{@q  
% '>S9Ja3  
我都想吃啊

山风流水 2009-09-21 05:34
红肉配红酒啵

新鮮豬手 2009-09-21 07:07
呢餐飯真系夠曬色水

bennypower 2009-09-21 11:18
Quote:
引用第2楼山风流水2009-09-20 21:34发表的: ?8Cxt|o>  
红肉配红酒啵
YZ\$b=-  
~\hA-l36  
飲紅酒通常我用紅酒杯,杯嘢係冰酒來~

花無缺和尚 2009-09-21 11:29
貌似都幾新鲜喔,仲有D職業水准 飲得杯落.............!

gy77gy77 2009-09-21 20:58
腥死人了

彩雲追月 2009-09-22 02:46
三文鱼,食得几开胃。

kennywind 2009-09-23 18:25
咁就系晚餐呀~~我以為頭盤.......

honeyhuang 2009-11-08 19:45
好正 啊

傻哥 2009-11-08 19:52
Quote:
引用第5楼花無缺和尚2009-09-21 11:29发表的: Gyy:.]>&  
貌似都幾新鲜喔,仲有D職業水准 飲得杯落.............!
-O~WHi5}  
'. atbl  
bEbO){Fe  
宁愿破戒都要薱翻杯喔

ManHand 2009-11-08 21:14
好想食阿```不过我肠胃唔多好。食咩都肚痛

查看完整版本: [-- 天氣:晴 陽光普照的下午 心情:由痛苦轉為開心 --] [-- top --]