查看完整版本: [-- 懺悔!我有罪!! --]

蓝调粤语 -> 恋爱方程式 -> 懺悔!我有罪!! [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

本人雖然其貌不揚~~但系憑著少許幽默風趣博得幾位女士嘅歡心,一而再再而三地發生了唔應該發生的關係,最終我都過唔到自己個關,所以決定懸崖立馬,無謂再害人啦,專心地工作。。。希望佢地覺得無乜嘢咪算咯!!

xjb 2009-09-27 16:11
一而再再而三地發生了唔應該發生的關係? a=M/0N{!  
ISg-?h/  
甘你即系"赵完松"姐?你都算衰啦你!

芝麻糊 2009-09-27 16:46
Quote:
引用第1楼xjb2009-09-27 16:11发表的: GB}!7W"  
一而再再而三地發生了唔應該發生的關係? z4JhLef%  
r}-vOPn`E  
甘你即系"赵完松"姐?你都算衰啦你!
+7r?vo1  
afd.v$63  
m3=Cg$n  
唉,个女仔真系惨,要去唱缠绵游戏

彩雲追月 2009-09-27 18:02
忏悔定晒命先?

山风流水 2009-09-27 18:17
藏头露尾

xjb 2009-09-27 18:31
Quote:
引用第2楼芝麻糊2009-09-27 16:46发表的: >f(M5v(D\  
p%IVWeZnx  
8}?w %FsN#  
D;6C2>U~L  
唉,个女仔真系惨,要去唱缠绵游戏
`_(N(dm  
L | #"Yn  
n,Q^M$mS0  
5系唱"梦醒时分"咩?

bennypower 2009-09-27 19:00
神會寬恕你的。因為樓主你以後將會學我一樣會得到相應的報應。兄弟咋一齊過吧

wsp548wsp 2009-09-27 20:38
整件俾我啊 无晒料啊!!

Kelvin...^_^... 2009-09-27 22:21
你也太過分了,竟然和這麽多女性發生關係。 D'Uv7Mis  
D{M& >.  

累斗累 2009-09-28 12:40
Quote:
引用第0楼匿名2009-09-27 13:49发表的: SeBl*V  
本人雖然其貌不揚~~但系憑著少許幽默風趣博得幾位女士嘅歡心,一而再再而三地發生了唔應該發生的關係,最終我都過唔到自己個關,所以決定懸崖立馬,無謂再害人啦,專心地工作。。。希望佢地覺得無乜嘢咪算咯!!
_7,4C?  
6nW]Q^N}  
oPrK{flm  
2cko GafG{  
所以決定懸崖立馬,無謂再害人啦 }a!c  
O]G3l0  
MsP`w3b  
楼主是不是已经去了出家?

gy77gy77 2009-09-28 15:46
我都想發生啲唔應該發生的關係

龍④爺 2009-09-29 21:29
女人同男人唔同。一段感情开始咗就是开始咗。早伤同迟伤都是一样甘伤。 sNsWz.DLT#  
你也唔好以为你系度害人。或者人地对你都是玩玩下噶姐。 _o?[0E  
依家呢一个年代。女人一样可以好花心。

xjb 2009-09-30 08:16
Quote:
引用第11楼龍④爺2009-09-29 21:29发表的: W! )B%.Q  
女人同男人唔同。一段感情开始咗就是开始咗。早伤同迟伤都是一样甘伤。 @}hdMVi  
你也唔好以为你系度害人。或者人地对你都是玩玩下噶姐。 %!OA/7XbG  
依家呢一个年代。女人一样可以好花心。
]" .SW5b_  
1a'0cSH  
K#[ z5  
4爷果然见解精辟  

Mc.大儍儍 2009-09-30 13:40
有几多风流有几多折堕 SD]rYIu+  
      不是不报 只是时辰未到 x k&# fW^r  

wiky711 2009-10-04 20:58
绝对同意楼上的讲法,有几耐风流就有几耐折堕

查看完整版本: [-- 懺悔!我有罪!! --] [-- top --]