查看完整版本: [-- 我系一個人渣 --]

蓝调粤语 -> 恋爱方程式 -> 我系一個人渣 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

如果人渣要槍斃嘅話,我身上起碼過百粒子彈窿,我虐待過寵物(我只貓)將佢達咗一下,行路都拐下拐下。之後我好想彌補,但系唔知點,彌補,买佢鍾意食嘅貓糧?後來佢死咗我好傷心,喊咗3日,系我親手埋嘅,我一直都好后悔,后悔我对佢嘅伤害,我無資格做佢主人,我无資格養寵物,曾經有幾次想去領養寵物,但系我諗,我有資格咩?我真系唔系人,我真系好憎我自己,既然可以做出D咁禽獸嘅行為!

Kelvin...^_^... 2009-10-01 10:10
閙得好, 閙得妙!!! [QZ~~(R  
%o"Rcw|  
9uS7G*  
 +rT(  
時間久了,事情就慢慢淡了. Ox~'w0c,f  
#dpt=  
樓主, 已經過去了, 怪自己也沒用。 q5vs;,_ |  
Yip9K[  

山风流水 2009-10-01 10:34
又一个 藏头露尾的

無盡的愛 2009-10-01 11:31
纯炒作……猫系有九条命架……打不死的……我只猫经常表演“高台跳水”嘅啦……两三层楼佢都唔惊……

Quote:
引用第3楼無盡的愛2009-10-01 11:31发表的: cLU*Tx\  
纯炒作……猫系有九条命架……打不死的……我只猫经常表演“高台跳水”嘅啦……两三层楼佢都唔惊……
-$)Et|  
V`M,d~:Pr"  
,xz^ k/.  
猫有九条命,但系依然有受到痛楚嘅神经线

彩雲追月 2009-10-01 18:59
你系咪有咩情绪发泄唔到,虐待小动物泄愤?

nike024105 2009-10-01 20:51
睇开D拉!! cA%U   
Zd(d]M_x  
点都好~事情过左去就让佢过去拉!

bennypower 2009-10-02 02:17
我以前成日搓我只小犬~搓○按扁,但小犬很enjoy

累斗累 2009-10-03 03:10
我最憎恨果D悟<<<尊重生命,珍惜生命>>>噶人 0X?fDz}jd  
"r V4[MVxt  
动物,昆虫都有生命 3b 3cNYP  
E )hinH  
希望你以后尊重距地

saint文少 2009-10-03 08:32
昨天开双飞腿暴打我家的肥狗一顿

gy77gy77 2009-10-03 17:24
Quote:
引用第9楼saint文少2009-10-03 08:32发表的: YhT1P fl  
昨天开双飞腿暴打我家的肥狗一顿
DP_Pqn8p&M  
arLl8G[  
人渣文

wiky711 2009-10-04 20:48
好小问题姐,生命应该尊重,你既然知道自己错了改就ok了,死只猫就咁多愁善感!

查看完整版本: [-- 我系一個人渣 --] [-- top --]