查看完整版本: [-- 爱情已死 --]

蓝调粤语 -> 恋爱方程式 -> 爱情已死 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

merlin113 2009-12-23 02:49
犹如张智霖既《爱情已死》一样 ){nOM$W  
今日我为差唔多逝去既爱情祈祷,祈求有所转机 wD\viu q0  
oimM)Yo  
林返起以前既日子 +]3kcm7B  
我已经唔想再讲任何一样野了 HBdZE7.x)3  
因为再讲已经无晒意义,只系废话 AMw#_8Y  
,qT^e8E+  
有个大我几十年既朋友寻晚知道我既爱情准备消逝既时候,佢摇头直接话系佢走宝,我话佢响度安慰紧我,我唔需要安慰,佢话无,佢好清楚我既为人。佢话依个女仔迟早会因为离开我而吃亏。 W?F Q  
或者拉 [u $X.=(  
但系今日我同我女友打电话,我希望可以尽最后既说话来挽救我地既感情,可惜佢话唔对我地既感情抱任何希望。 6e;POW  
知道佢既林法,我绝望到谷底,倾计过程我不断保持返好冷静既态度同佢倾,希望令佢情绪平复D,可以好好咁将我地既问题慢慢倾返好,可惜已经无用。 VMee"'08  
S8j!?$`  
我静静鸡罗左我爸D烟,吃返我已经戒左一年既烟。 }@y(-7t  
我十指紧扣,祈祷 y+aKk6(_W  
好想喊........... &o;d  
已经无眼泪 th1;Ym+Ze  
只能够无眼泪咁抽泣左几下 @!Z1*a.  
w+wg)$i  
我响度林 "5!T-Z+F  
或者佢唔会再珍惜依段感情了,佢可能觉得佢离开会开心D,其实走唔走宝唔系我地第三者可以判断到,而系佢本人主观觉得佢离开系件好事就系好事。 kR+7JUq]  
83adnm  
最紧要系佢觉得幸福就得了 A_\`Gj!s%  
~.<QC<dN  
我林我都系时候要讲出最唔愿意既两个字“分手” M!/!*,~  
但系如果对于佢来讲系好事既话,我就走 &RHZ7T  
但愿佢以后会非常幸福,搵到佢心目中既男人

山风流水 2009-12-23 03:05
“佢摇头直接话系佢走宝” CA0XcLiFt  
#l4T/`u'9!  
咁样讲、害死好多人 O6G'!h\F  
/m"/#; ^l  
<A)M^,#o  
分手快乐吧

Kelvin...^_^... 2009-12-23 03:12
人总会有伤心的时候。

sanvely 2009-12-23 05:04
有缘冇份。

芝麻糊 2009-12-23 09:30
既然已死,早死早超生

Mc.大儍儍 2009-12-23 11:34
已经死到谷底了.. dz9 U.:C  

芝麻糊 2009-12-23 16:40
Quote:
引用第5楼Mc.大儍儍2009-12-23 11:34发表的: C!5A,|DX  
已经死到谷底了.. ;3cbXc@]  

b]4dmc*N+  
+Ua|0>?  
#,d~t  
死到谷底咪好咯,彻彻底底咪可以搵过第二个,重新有个新开始罗,好事黎既好事黎既

山顶 2009-12-23 21:25
女变咗心,勉强挽留都系假象!都系分手快乐!搵过第二春

Mc.大醜醜 2010-01-23 00:54
谁都知双手可紧扣不依不舍的背后 CjQO5  
这个信念有多温柔从害怕会被拥有

huanqing998 2010-02-02 21:10
最痛苦莫过于,明明知道对方喜欢自己,但就是不愿打开心门。

芝麻糊 2010-02-02 21:24
Quote:
引用第9楼huanqing9982010-02-02 21:10发表的: lhN@ ,q  
最痛苦莫过于,明明知道对方喜欢自己,但就是不愿打开心门。
YvU%OO-+,  
:X;G]B .  
v03cQw\"WE  
为何你明明动了情,却又不靠近

3e3e 2010-02-26 00:03
边个无比人hurt过啊? EU?qLj':  
无一例外 Y P2VSK2Q  
同样地 g<:Lcg"u  
你都系无一例外地稳到另外一个好好既

michaelkwan 2010-02-27 05:22
有D嘢喺無辦法噶啦!

kingkony2005 2010-04-26 15:01
戒烟系好事,我想戒都戒唔掉,有事业你想乜都有。

gp01a 2010-08-02 18:24
时间系最好嘅疗伤机器!慢慢就适应咖啦!

查看完整版本: [-- 爱情已死 --] [-- top --]