查看完整版本: [-- 我真系吾知道点做。难道关心人都有错 --]

蓝调粤语 -> 恋爱方程式 -> 我真系吾知道点做。难道关心人都有错 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

外卖仔 2009-12-26 17:58
。。悲哀 &$`P,i 1)  
_Kl_61k  
玩游戏仲开心过同我一齐。每次见到。同D男系度打情骂悄。我就好嬲。我真是米好小气 Oo5w?+t  
%4et&zRC  
佢要咩。我都买比佢。P仔。手提电脑。相机。点解仲要甘对我 J^SdH&%Z  
J;.wXS_U8  
我系米吾够好。。我系米选择错误。我系米一开始就错。我系米犯贱 4|riKo)  
49GkPy#]L=  
{.C!i{|  

山风流水 2009-12-26 18:17
你真有钱

ManHand 2009-12-26 20:10
咁样嬲既 话,系正常噶啦。。 LUM@#3&  
^(f"v e#7v  
你直接同佢讲咯

外卖仔 2009-12-26 23:08
讲都无用。逼到我快颠啦。。

merlin113 2009-12-27 00:15
只有一个方法:“撇佢” {<R2UI5m5  
既然咁唔心足,仲留响你身边把屁啊?! r76 J N  
$W!!wN=B  
我之前同你有差唔多既经历,你自己衡量下咯

Kelvin...^_^... 2009-12-27 12:01
Quote:
引用第1楼山风流水2009-12-26 02:17发表的: }\\KYyjY  
你真有钱
pe]A5\4c  
glM$R&/  
E4|jOz^j4\  
你收埋也不小.

xjb 2009-12-28 13:44
飞左距啦,呢D女只当你系提款机乍

山顶 2009-12-29 15:20
真系有钱同真系犯贱!咁都唔撇佢,做坏个市!抵死!快D换画啦!

Mc.大醜醜 2009-12-30 00:15
额。五会系劲舞团那个脑残游戏吧?

v6hacker 2009-12-31 13:37
提款机,一路走好

77310 2010-01-05 21:33
对方是唔是狮子座吖?

funyros 2010-01-18 20:19
算啦 lQ" p !  
飞左距啦。。。

孤儿仔 2010-01-21 20:55
有钱你不如去捐款,洗响哩D女身上唔值得啊.

evo.z 2010-01-29 14:19
巨哩哋係有钱有感情渣~唔好咁傻啦,早哋撇咗巨啦~

查看完整版本: [-- 我真系吾知道点做。难道关心人都有错 --] [-- top --]