查看完整版本: [-- 若果情人出轨,你接受精神出轨定肉体出轨? - 二拣一,拒绝不答! --]

蓝调粤语 -> 恋爱方程式 -> 若果情人出轨,你接受精神出轨定肉体出轨? - 二拣一,拒绝不答! [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

思前恋后 2010-02-04 15:18
若果情人出轨,你接受精神出轨定肉体出轨?   G-"#3{~2  
二拣一,拒绝不答!

芝麻糊 2010-02-04 17:13
出轨者死无全尸 YL[n85l>1  
L<dJWxf?D  

tsm2000 2010-02-04 20:13
精神.因肉体是实实在在的。

ManHand 2010-02-04 22:56
你...之前系水区问完问题,,依加系哩个区问问埋咁多哩D问题...唔知点讲你好

Kelvin...^_^... 2010-02-10 01:47
Quote:
引用第1楼芝麻糊2010-02-04 01:13发表的: 'r 0kX||  
出轨者死无全尸 BG&XCn5g|  
=Ts5\1sc>  
on^m2pQ *p  
_Jt  
-ZVCb@%  
你也太凶了吧. {3LAK[ C  
Tf*DFyr  

toomyou 2010-02-11 16:22
精神..肉體的話..我會覺得好唔幹凈..

┢┦aΡpy^___^ 2010-02-21 18:32
多年前,我选择左88........................

xjb 2010-02-21 19:45
两样都接受5到

gy77gy77 2010-02-22 12:42
兩樣都選唔落...2根本就包含埋1!!

怪叔叔 2010-02-25 18:34
只能讲,出轨,noway

3e3e 2010-02-25 23:56
呢个问题等同于 Q1[3C(  
G2y`yg  
究竟男人包二奶衰D定叫鸡衰D?

18286232 2014-08-28 02:33
多余 精神唔出轨先 点会肉体出轨 这指女人

a179173601 2014-09-21 18:38
我觉得一样都唔得

david7 2014-10-29 21:33
有分别咩?

david7 2014-10-29 21:44
同埋想补充下,如果你老婆或者女朋友知道你出轨或是叫鸡,边种严重D,你们懂的。

查看完整版本: [-- 若果情人出轨,你接受精神出轨定肉体出轨? - 二拣一,拒绝不答! --] [-- top --]