查看完整版本: [-- 最后一日 - 一于嚟捧下场,係咁易发张贴啦 --]

蓝调粤语 -> 恋爱方程式 -> 最后一日 - 一于嚟捧下场,係咁易发张贴啦 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

蕃茄+沙糖 2010-02-09 01:42
嚟咗蓝调四年 XE;' K`%  
 {yxLL-5c  
呢个区嘅第一张贴竟然係我係呢个区嘅最后一张 "SC]G22  
Nk$|nn9#'  
以前一直唔明白点解呢个区咁旺 F}B2nL &  
Q:ql~qew  
咁多人有感情问题 x_(K%0+Ca  
(r1"!~d@  
原来只係以前嘅自己一直未真真正正爱过 --vJR/-  
g/i.b&  
直到E+爱过 ;h d%w mE  
Yqt~h  
亦都切底痛过 D~2n8h"2ye  
=,s5>2  
先明白点解咁多人会出现係呢度 J!QIMA4{  
!G'wC0  
但已经好可惜 I5Rd~-="G  
$?OQtz@  
一次嘅经历 h6 :|RGF  
1 a%1C`d  
已经另到我唔可能再出现係呢度 gU@R   
c48I-{?  
不过点都好 IY@N  
2H ~E~6G  
希望大家最后都可以揾到属于自己嘅幸福啦

山风流水 2010-02-09 01:52
捧下你场

蕃茄+沙糖 2010-02-09 01:57
Quote:
引用第1楼山风流水2010-02-09 01:52发表的: 6 $ IXER  
捧下你场
ejgg.G ^  
F1M@$S ,  
THX

Mc.大儍儍 2010-02-09 02:09
今晚我的幸福也随着一封电子邮件而消失无影无踪 fEVuH]  

花無缺和尚 2010-02-09 09:02
Quote:
引用第0楼蕃茄+沙糖2010-02-08 13:42发表的: GK&yP%Z3  
嚟咗蓝调四年 l g8~` 96  
'Fonn  
呢个区嘅第一张贴竟然係我係呢个区嘅最后一张 {_q2kk  
T{)!>)  
以前一直唔明白点解呢个区咁旺 +B8Ut{l  
.......
A:D\!5=  
嘅然樹都枯朽,就不必可惜,前面又是一片森林等住你咯!

Mc.大醜醜 2010-02-09 09:27
不要不要...

蕃茄+沙糖 2010-02-09 11:55
Quote:
引用第4楼花無缺和尚2010-02-09 09:02发表的: Z(<ul<?r  
vaQ,l6z .h  
嘅然樹都枯朽,就不必可惜,前面又是一片森林等住你咯!
Q1jyetk~I  
5vpf;  
PN'8"8`{  
可悲嘅係 t[Q^Xp  
plf<O5'  
我先係呢棵树

花無缺和尚 2010-02-09 13:47
Quote:
引用第6楼蕃茄+沙糖2010-02-08 23:55发表的: ~'U;).C   
b~Ruhi[E  
- a=yi d  
{c J6Lq&  
可悲嘅係 0)/214^&  
JJ+<?CeHD  
.......
a>kD G <.A  
甘靚棵樹又點会枯朽呢?

Kelvin...^_^... 2010-02-10 01:53
第二个会为你治疗. T9$U./69-L  
lvN{R{7 >  

芝麻糊 2010-02-10 09:10
走吧走吧,人总要学着自己长大~ 4ku/3/ 6  
e"2QV vB  
=;`YtOL  
kzmt'/L8  
&Ch)SD  
_kd |:,  
不过如果我系你,我就会留返系度笃眼笃鼻啦

肥牛肉 2010-02-10 12:26
成長必經,漫漫人生嘅小片段, ##5/%#eZ  
輕輕放下繼續上路! " 4`%NA  
好多人支持妳噶!

gy77gy77 2010-02-22 12:35
發生了什麼樹...咁感觸

xjb 2010-02-22 16:17
咩事甘感触啊?

kitty888 2010-02-25 00:47
等住你夢醒的一日,原來是发咗一场春夢

查看完整版本: [-- 最后一日 - 一于嚟捧下场,係咁易发张贴啦 --] [-- top --]