查看完整版本: [-- 大家对于"食醋"噶标准? --]

蓝调粤语 -> 恋爱方程式 -> 大家对于"食醋"噶标准? [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

饱肚滋味 2010-02-18 21:12
每个人噶度数都吾同,吾知大家噶标准系乜野噶深度呢? rQb=/@-  
!CGpE=V  
`:>N.9'o  
(我个人可能有D变态,女友同男仔倾得熟D,我都会咖)

xjb 2010-02-19 12:32
每个人都5希望自己既另一半同其他异性行得好埋嘎啦

ManHand 2010-02-19 16:19
我好易吃醋

芝麻糊 2010-02-20 10:32
我从来都唔系大方既人

Kelvin...^_^... 2010-02-20 23:49
男女一样架。 V2!0),]B  
D#AqZS>B  

Mc.大醜醜 2010-03-12 12:47
醋,系添加防腐劑的一樣食品,所以不要吃太多.. zXM,cV/s   
gW,hI>  
大方D..對自己都好D..

77750090 2010-03-14 03:19
呢滴我觉得真系要睇人,如果呢个人识得霖,识得睇场面个话,就唔会咁容易吃醋!

longzhizi 2010-03-15 09:19
我系比较容易吃醋既。

lujiawei 2010-03-20 17:42
好多男都吾中意自己条女同其他男仔太熟..

porson 2010-03-23 23:07
两个人系埋一齐就要相信对方,做男人要胸襟广阔,大量D,唔好搞到小男人甘,少少事都睇唔过眼,拒有异性朋友你都可以有红颜知己呀,我觉得无咩大问题

kp230321 2010-05-23 01:51
唔得既喔... PJcfiRa'jQ  
一有异性眼神接触或者语言交流... d\ 8v VZ  
即分手...唔洗讲o野... f-G)pHm  
讲甘多做咩...托啊... 37$ ^ie)  
甘多o爹就整套叶问拳过距叹下... s(nT7x+W  
唔系咩啊...

kennywind 2010-06-17 17:50
系“呷醋”,跟我讀一次“呷醋”~ Z (7kwhP[`  
然後講翻,難道你拍拖之后冇同其他女仔講過嘢?

Mc.大儍儍 2010-06-22 14:07
已經不知是什麼滋味了 $8)XN-%(  

查看完整版本: [-- 大家对于"食醋"噶标准? --] [-- top --]