查看完整版本: [-- 有个疑惑葛问题想请教大家 --]

蓝调粤语 -> 恋爱方程式 -> 有个疑惑葛问题想请教大家 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

a183688158 2010-04-20 22:27
点样先可以把已经有男朋友的陌生女生变成自已的女朋友?本人十分疑惑,特意请教大家。[p:5]

Kelvin...^_^... 2010-04-21 00:42
哪么靠自己啊

傻哥 2010-04-21 17:53
杀咗佢男朋友!

a183688158 2010-04-22 10:44
偏激啊

kyolsp 2010-04-22 16:34
真系。世上甘多女人。问世间情为何物。哈哈。

oweneto 2010-06-26 10:50
何必要拆散人地呢?如果对方系情比金坚,根本拆唔散

alleniverson 2010-06-27 01:59
呢个叫做 第三者... Z#u{th  
发挥楼主长处吧

forever 2010-06-30 10:25
树林大左,真系咩雀都有噶

不灭的陈 2010-08-02 07:38
顶顶``新手报道赚积分........凑字数,应该够了

gy77gy77 2010-08-12 21:50
教埋朕啦

feng0001 2010-08-27 22:11
翘墙角。。。。。。。。。。。 c86?-u')  
只要锄头挥得好,没有墙角翘不倒!

月华夜 2010-09-01 23:10
5楼天真咗喔,没有完美的人,何来完美的爱情捏? E2}X[EoBF  
楼主想沟女而沟女定系想结婚而沟女啊?

蓝调枫 2010-09-09 01:15
点解个个都禁离题的!楼主系咪点翘,唔系问点睇播..........

chilam0116 2010-09-12 15:17
2个字赠你:贱人

蓝调 2010-11-29 22:42
挖....挖...我挖

查看完整版本: [-- 有个疑惑葛问题想请教大家 --] [-- top --]