查看完整版本: [-- 问个问题 --]

蓝调粤语 -> 恋爱方程式 -> 问个问题 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

magicair 2010-05-22 09:23
如果你同一个女仔表白佐,而距又没应承,又没拒绝,净系话比D时间距捻下,甘跟住你会点做?默默甘等待定系继续有所行动?

Kelvin...^_^... 2010-05-22 12:24
加强攻势,夺她欢心

無敵肥牛 2010-07-11 00:03
唉,我都試過,不過中間發生咗D事, ? AfThJc  
有另外一個男生在等佢,  : (UK'i  
喺一次唱K我送佢翻屋K個時我最後都忍捂住問咗佢, z'l$;9(y  
佢的答案喺,佢愛自己多D..... u(vZOf]jL  
一爾再,再爾三的答案,我開始麻木了........

傻哥 2010-07-11 11:47
你应该来个欲擒故纵!!!!!唔得就翻来搵我!!!

sky263459753 2010-07-19 23:44
我觉得应该继续行动,果个女仔应该想睇下你有无诚意,如果默默感等待嘅话,时间会冲淡一切的,很容易会不了了知

xjb 2010-07-20 16:49
其实距无拒绝你,就已经算系成功左嘎啦!5通你要距当面应承你咩,女仔始终有点儿矜持既! _k:8ib2TQ  
! }Xoqamm  
稳日约距去街,乘机拖实手距只手!

djmengboy 2010-08-08 14:26
其实呢个问题,你自己多霖下,你都知道怎做, 梗系要继续努力,同埋你要俾距有安全感,

coolwing520 2010-08-10 14:11
咁样证明你并唔系距唯一的选择..............你要记住人拣你,你拣人啊!睇清楚再行动

xuanlike 2010-08-13 16:57
抛弃距啦```又不是没女人了

chilam0116 2010-09-12 15:22
强奸距................打错字------------强攻距

查看完整版本: [-- 问个问题 --] [-- top --]