查看完整版本: [-- 痛苦的回憶 - 回憶 --]

蓝调粤语 -> 恋爱方程式 -> 痛苦的回憶 - 回憶 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

甩裤 2010-06-11 13:51
輕輕的打開了那記錄這我和你相識、相知、相愛、到最後離開的日記本時,心不由的抽動了一下,過去了半年,我和你時還是如昨日發生的一樣、歷歷在目。 >i_ #q$o  
你話我地做唔成戀人,因為我對你這份感情唔夠認真,做朋友吧!點解當初你唔講清楚,傷害我一次又一次,當我決定放棄嘅時候,你又話我捨唔得你,我心軟咗,應城咗你。但是。唔到半個月,你話:“我發覺我真的愛唔上你,可能當初我只是依賴你,對不起。”呢個時候,我心灰意冷,或者、朋友都講得岩,呢種女人要唔要都罷。咁傷害咗你,一句對唔住就能離補得翻? 3oOr*N3R  
可能對佢,我太過執著了,是時候放下喇!合上那本日記本,決定把這段感情塵封在回憶中。。。

Kelvin...^_^... 2010-06-12 03:15
知道了,放下吧

hjdrzhou 2010-06-12 13:16

紅蓮零 2010-06-13 16:49
我支持你1請放下吧

小加菲 2010-06-13 17:51
明知痛苦就咪鬼回憶啦!

oweneto 2010-06-25 12:48
时间是世界上最好既药物,当回忆不再痛苦,证明已经放低!

Mc.大儍儍 2010-06-25 19:28
该舍则舍 .a@12J(I  

gy77gy77 2010-08-02 22:03
回憶當然是痛苦架啦

zjbsb 2010-08-19 21:45
我过来专门睇四楼签名图嘅啫.

okcyboy 2010-08-19 21:46
初恋无限好

waterboy584 2010-08-20 19:01
吾要得吾要得

查看完整版本: [-- 痛苦的回憶 - 回憶 --] [-- top --]