查看完整版本: [-- 又离放毒 大家要小心哦 (绝对系同一个人 吾信可以上我空间体下当中噶变化) --]

蓝调粤语 -> 蓝调俱乐部 -> 又离放毒 大家要小心哦 (绝对系同一个人 吾信可以上我空间体下当中噶变化) [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

dkny2000k 2010-07-04 19:23
毛内毛上传新相咯 吾知大家还记得我吗? "_1)CDqP  
Bc5+ss  
由于大家都话涨涨相都吾一样噶关系 `yiC=$*[  
所以我张我QQ空间发上离 等你地自己去认证下 wT,R0~V0  
系吾系同一个人 ps:男大都会有18变噶
!t#F/C  
http://601251675.qzone.qq.com/

Mc.大醜醜 2010-07-05 03:48
- -,相片有不一样甘噶`...五知真人系点噶呢..

幸福瞬間 2010-07-05 15:28
Susi呀~~~~你整架~~

dkny2000k 2010-07-06 05:08
Quote:
引用第1楼Mc.大醜醜2010-07-05 03:48发表的: '_V2!?+RU+  
- -,相片有不一样甘噶`...五知真人系点噶呢..
-{ H0g]  
系同一个人啊   ;UxP Kpl  
只不过造型改左好几次姐 ONe# r KJ_  
体真D你就清楚D啦

ManHand 2010-07-06 08:20
又iphone又NOKIA 又厨师又发型师~哇

明白我心 2010-07-06 19:46
做京剧变脸的吧,张张不同噶大佬

dkny2000k 2010-07-09 04:12
绝对系本人同一个人   毛欺骗噶成分 wYmM"60  
吾信可以上我本人QQ空间体下 对比一下 ?O8ViB?2  
只不过系男大都会有18变

錺_錺① 2010-07-20 14:10
Quote:
引用第4楼ManHand2010-07-06 08:20发表的: ]bK=FIK2  
又iphone又NOKIA 又厨师又发型师~哇
(_"*NY0  
你系边个版架?做咩我无见过你既??? T7#W0^tj  
07[_.i.l  
uB]b}"+l  
差D以为你系肥佬ben~~

v6hacker 2010-07-20 19:51
寿尸好正甘啵!!!

gy77gy77 2010-07-21 22:15
好厲害嘅髮型

查看完整版本: [-- 又离放毒 大家要小心哦 (绝对系同一个人 吾信可以上我空间体下当中噶变化) --] [-- top --]