查看完整版本: [-- 「爆E超蓮」Iris1敵13破彈而出 --]

蓝调粤语 -> Variety-综艺、资讯讨论区 -> 「爆E超蓮」Iris1敵13破彈而出 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

<<   1   2   3   4   5  >>  Pages: ( 63 total )

咖啡愛奶茶 2010-07-20 20:59
  「爆E超蓮」Iris1敵13破彈而出 *V+fRN4 W  
2010.07.20 B W1O1zIh\  
亞視用以力撼港姐的o靚模水運會節目預錄時「火藥味」十足!「妄攝五女」與冬甩成員展開身材大混戰,「爆E超蓮」Iris以導彈型上圍成功炸冧所有對手,冬甩則飛缽仔糕頑抗。 7wiu%zfa:=  
亞視精心炮製、用來硬撼無線港姐的拋胸節目《青春無敵Free D水運會》,昨日正式錄影,雖然人氣o靚模楊梓瑤甩底,但由Debby、Cat、Iris、Kinki及Norain組成的「妄攝五女」,以及由Rainbow、Caroline、Vilian、Ar Yu、Irene及Sweet組成的冬甩,一樣展開精彩絕倫的身材火併戰,眾人穿上比堅尼,與冬甩師妹Aki、亞視代表張加慧、譚杏藍、姜皓文和袁文傑等大玩水上遊戲,場面火辣。 3?<vnpN=5d  
{rr\hl-$  
「爆E超蓮」Iris身材全場最出眾,成功撼贏其他參賽者。 Ds$;{wl#x  
+d. Bf  
Cat孭着Iris在水中漫步。 H$HhB 8z3  
論頭威,「妄攝五女」贏足成條街,皆因成員「爆E超蓮」Iris的E Cup上圍力壓群「峰」,玩遊戲期間更是動盪非常,就連其他成員都力撐:「我哋贏晒要多謝Iris,有眼嘅都見到佢係全場最勁。」而「妄攝五女」受訪時更大灑鹽花搶鏡:「要鬥快整啲水出嚟。(即係咩?)總之唔可以講啦!」 DtX{0p<T3  
NIGFu{S  
袁文傑抱起Caroline,而姜皓文則托高Rainbow合照,其後不慎將Rainbow掟落水。 5 [*jfOz  
3J{'|3x  
r,\(Y@I  
猛男抱起Ar Yu,險些觸及重要部位。 A #{*A  
青春搭夠不認輸 GH!#"Sl8Z  
眼見「妄攝五女」如此出位,冬甩的大家姐Rainbow亦不認輸,力撐冬甩有優勝之處:「我哋夠青春,Irene係童顏【www.canton8.com不良信息过滤】,Caroline同Ar Yu身材都好好!」至於Vilian及師妹Aki玩遊戲時竟一度出現缽仔糕移位兼大半個外露的尷尬情況,與「妄攝五女」可謂各有各搶鏡。至於慘遭12位o靚模搶盡焦點的亞視代表張加慧及譚杏藍,則否認輸給外援,更揚言:「我哋有壯男!」 2^:nlM{u  
P=GM7  
Vilian(左)一度出現「缽仔糕」移位外露。 36z{TWF  
p <NgT1"{  
Cat(左起)、Iris和Norain在水中玩得甚開懷。 n ~)%ou  
「爆E超蓮」Profile #=c%:{O{4R  
姓名:鍾永慧(Iris) k3w#^ "i  
綽號:爆E超蓮 ^YV[1~O  
年齡:22歲 bjZ?WZr  
三圍:35E、24、34 j(hC't-   
身高:5呎4吋 F ry5v?22  
學歷:London College of Fashion攻讀時裝 1U!CD-%(  
作品:《Inside》寫真集 a'r\e2/e?H  
影視組 )XWL'':bF  
scmb DaOn  
Kinki、Debby、、Aki、張加慧、譚杏藍、Ar Yu、Caroline、Rainbow、Norain、Vilian、Iris、Cat、Sweet、Irene ?M);wBe(  
14位參賽者齊齊以比堅尼大晒冷。[/post]

victory9327 2010-07-20 21:08
更多国产岛国系列点击进入在线观看 'I1^70bB  
+oRwXO3W  
更多国产岛国系列点击进入在线观看

waterboy584 2010-07-20 21:09
咩黎加???

sea01 2010-07-20 21:15

andyq 2010-07-20 21:25
乜料啊??

Alvin 2010-07-20 21:30
边个来噶?

口upup 2010-07-20 21:34
体体先~~~

aryee 2010-07-20 21:40
唔知是乜!!

ddog 2010-07-20 21:40
唔知是乜!!

billring 2010-07-20 21:43
睇睇先知

samok 2010-07-20 21:44
睇睇先得

assholing 2010-07-20 21:49
有咩睇啊

ryan110 2010-07-20 21:51
咩来噶。。。

>′sa苽。 2010-07-20 21:59
乜料啊??

xiaoxiaojun 2010-07-20 22:13
不错呀,支持!!!支持!!!!!!

k12378 2010-07-20 22:18
何生肯派米了?

leeweic 2010-07-20 22:29
咩黎架...

13760605928 2010-07-20 22:30
5知咩意思

ckgan 2010-07-20 22:33
乜嘢来h加

cecgto 2010-07-20 22:33
乜料啊??

gz-lwk 2010-07-20 22:38
顶她对肺~~~~~

monque520 2010-07-20 22:40
咩黎架?回复睇下先,居然上头版

fasion 2010-07-20 22:40
咩来噶。。。

你条草 2010-07-20 22:42
好凶猛的样子(⊙o⊙)哦

c1289h 2010-07-20 22:43
大力支持!!!1

lys142380 2010-07-20 22:45
cxvcxcv

dong1976 2010-07-20 22:49
是什么来的?

qq395174468 2010-07-20 22:52
有野睇

lengyu1663 2010-07-20 22:57
系埋坚噶。。。。。

cartmen 2010-07-20 23:05
咩来噶,睇唔明嚄

1945fly 2010-07-20 23:08
顶她对肺~~~~~

table1314 2010-07-20 23:12
本部分内容设定了隐藏,需要回复后才能看到

panasonicvs3 2010-07-20 23:15
顶~~ >GV = %  
又要回复~~

kay406887448 2010-07-20 23:16

ken0099 2010-07-20 23:17
个个咸湿佬都要回

billchen015 2010-07-20 23:17
ding

l-james24 2010-07-20 23:22
乜家科啊??

lechael 2010-07-20 23:28

fishli 2010-07-20 23:32
睇下先得

啊1 2010-07-20 23:56
又要会 回就回啦

二十一少 2010-07-21 00:01
系乜来噶~~~逼人灌水嗟

海賊王 2010-07-21 00:05
超蓮?难道系传说中的何超蓮

bxian 2010-07-21 00:08
劲啊~~~

zhongvivian 2010-07-21 00:08
睇睇先.................

fsanson 2010-07-21 00:18

alanken 2010-07-21 00:28
咩黎嘅?睇下先

sdqfeng 2010-07-21 00:36
什么来的? 94CHxv  
回复来看看

zjzzxh 2010-07-21 00:43
有野睇就一定要回

cp80 2010-07-21 00:44
又要回复```

xmmloop 2010-07-21 01:05
咩黎加???

查看完整版本: [-- 「爆E超蓮」Iris1敵13破彈而出 --] [-- top --]