查看完整版本: [-- 想拍拖但又稳唔到!~~真失败 --]

蓝调粤语 -> 恋爱方程式 -> 想拍拖但又稳唔到!~~真失败 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

伟成 2010-08-08 23:16
同上任女友已经分手左一年了,现在已经觉得放得晒啦,但系想稳翻个但系又稳唔到,见到街上一个二个都手拖手啦,而我呢?仲系一个人。哎······真失败

vincent-z 2010-08-08 23:24
主动出击嘅`

coolwing520 2010-08-10 14:09
既然缘份未到,你咪继续珍惜你单身既自由喏!人往往就系咁样噶啦.......有既时候就觉得困身,无既时候就觉得寂寞!最紧要你识享受你每一个时期最美好既感觉!

gy77gy77 2010-08-10 22:03
ME TOO

shutao 2010-08-12 23:32
我同你都系沟唔到女噶可怜虫......

钧仔 2010-09-06 00:54
乜拍拖真系甘重要噶咩? l ld,&N8  
我都有5年几无拍过拖咯``但系我觉得单身仲轻松啦``5洗烦咁多野!  ja!K2^  
虽然有时夜晚觉得好寂寞想稳个人倾诉下无!哎``习惯就好。

xjb 2010-09-07 15:29
楼上果位甘耐无拍拖都顶得顺啊?好想知道你想出火既话可以点解决呢?5通靠"5姑娘"啊? +\Uq=@  
n92*:Y  

Mc.大醜醜 2010-09-07 17:07
- -...我都三年囖...

chilam0116 2010-09-12 15:19
去稳个男人拍拖

bennypower 2010-09-27 13:13
咋都两三年无拍拖,除了拍拖还有很多事情做的,缘分岂可强求??

xjb 2010-09-27 16:59
Quote:
引用第9楼bennypower2010-09-27 13:13发表的: oyw*Z_9~  
咋都两三年无拍拖,除了拍拖还有很多事情做的,缘分岂可强求??
)}!Z^ND*  
Sjb[v  
例如有D咩可以做?

查看完整版本: [-- 想拍拖但又稳唔到!~~真失败 --] [-- top --]