查看完整版本: [-- 一首好舊嘅歌,幾巖E+嘅心情.... --]

蓝调粤语 -> 恋爱方程式 -> 一首好舊嘅歌,幾巖E+嘅心情.... [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

道心仲魔 2010-08-14 19:45
还要我强装着若无其事 LS_QoS  
我不喜欢这种感觉 7u}r^+6_o  
还是无力
=kCpCpET  
自尊在暧昧里发挥 好气 0GG;o[<  
我讨厌我自己 x Dr^&rC  
总是搞不定你 &\(YmY  
难道他比我的心对你还要细腻 Uex b>|  
r94BEC 2  
我讨厌我自己 /2U.,vw  
总是搞不定你 Y{S/A*X  
难道他比我的心对你还要细腻 m[7a~-3:J  
当我看到你的窗口透着他的身影 E7D^6G&i  
终于我知道爱随时可以被代替 f2Slsl;  
我讨厌我自己 C1nQZtF R  
总在楼下等你 UnMDdJ\  
在我装不知情你却紧紧拥在他怀里 &=UzF  
当我从照后镜看到你们的情景 ov+qYBuFw  
我开始学习放弃 \:#b9t{B-  
tDwXb>  
一首好舊嘅歌,唔知點解,幾巖E+嘅心情................ -`gC?yff:  
LnL<WI*Pq  
kjmF-\  
有阵时,明明心里面有好多疑问.....但係   竟然連問嘅资格都冇.... !6}Cs3.  
-WYJ1B0v  
其實如果唔係睇到佢嘅Q簽名,或者我會好過好多............ ~cez+VQe  
.Q#E b %%  
星期一........係人都會諗到,佢約你出去.......會發生甚麼事....... M6I1`Lpf  
du qu}*Jw  
而我呢...........只可以睇住噶簽名.........自己一個係度心痛........... qI"mW@G~H  
(sl~n_<ds8  
彼此大家都不是誰的誰............

gy77gy77 2010-08-16 21:42
咩哥嚟架

chilam0116 2010-09-12 15:21
无听过...............

神经刀 2011-01-05 13:14
密野名字啊??

zipi 2011-01-13 13:36
我明你感受~!同是天涯沦落人啊。。。。

sammi20 2011-02-26 16:50
咩哥嚟架

21181990 2011-03-02 03:11
我讨厌我自己 NcwZ_*sqj  

mc120 2011-03-02 08:27
我讨厌我自己--吴建豪

道心仲魔 2011-03-03 09:29
Quote:
引用第5楼sammi202011-02-26 16:50发表的: Nd%,V  
咩哥嚟架
3.xsCcmP  
:-69 ,e  
9]xOu Cb  
/MosE,7l  
我讨厌我自己---吴建豪 }c:s+P+/  
[yW0U:m  
X8GIRL)lJ  
。。。。。。。很老的歌了···

傻哥 2011-04-15 18:12
好无奈下咯

查看完整版本: [-- 一首好舊嘅歌,幾巖E+嘅心情.... --] [-- top --]