查看完整版本: [-- [轉載][4CD合輯《卡通王國》][粵語][MP3][287MB] - 專輯介紹:打開隨意門返去童年嘅卡通世界搵返我哋失散咗嘅童趣呀! --]

蓝调粤语 -> Music-音乐讨论区 -> [轉載][4CD合輯《卡通王國》][粵語][MP3][287MB] - 專輯介紹:打開隨意門返去童年嘅卡通世界搵返我哋失散咗嘅童趣呀! [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

<<   1   2   3   4   5  >>  Pages: ( 16 total )

嗰個人 2010-08-29 19:28
專輯名稱:卡通王國 uP veAK}h  
歌手姓名:合輯 O %?d0K  
製作發行:環球唱片 W4o$J4IX{  
發行日期:2010年8月20日 0*}%v:uN9  
專輯語言:粵語 k874tD  
x6={)tj  
專輯介紹:打開隨意門返去童年嘅卡通世界搵返我哋失散咗嘅童趣呀! !`?*zf  
[agp06 $D?  
CD 1 "OO"Ab{t  
01. 足球小將《足球小將》 - 張衛健 l9Sx'<  
02. 美少女戰士《美少女戰士》 - 王馨平,湯寶如,周慧敏 $M 1/74  
03. IQ博士《IQ博士》 - 梅艷芳 cq \()uF'c  
04. 現代足球小將《現代足球小將》 - 李克勤 p8a \> {  
05. 夥頭仔昆布《夥頭仔昆布》 - 草蜢 1dahVc1W  
06. 藍精靈《藍精靈》 - 小太陽兒童合唱團 Y1Qg|U o  
07. 數數小精靈《寵物小精靈》 - 陳浩民 _0( Bx?[h  
08. 龍珠《龍珠Z》 - 張崇基,張崇德 *P}v82C N  
09. 黃金戰士《黃金戰士》 - 胡渭康 UuvI?D  
10. 你讓我找到未來《高智能方程式》 - 草蜢 LU4k/  
11. 新世紀福音戰士《新世紀福音戰士》 - 楊千嬅 9>na3ISh  
12. 跅跅步哈姆太郎《哈姆太郎》 - 2R +Pm yFJH  
13. 寶貝甜心《媽媽是小學四年生》 - 湯寶如 (r+#}z}  
14. 忍者《忍者小靈精》 - 小太陽兒童合唱團 ?Wz rv&E2  
15. 時代節奏《童夢》 - 劉錫明 (R)(%I1Oz  
?E:L6,a  
CD 2 C|W\qXCqu  
01. 夢中天使《長腿叔叔》 - 唐韋琪 ^%pM$3ov  
02. 我系小忌廉《我系小忌廉》 - 戴蘊慧 *iVCHQ~  
03. 多拉A夢《多拉A夢》 - 陳慧琳 OfSHZ;,  
04. 問題天天都多《櫻桃小丸子》 - 歐倩怡 <"Cacf g  
05. 小甜甜《小甜甜》 - 路家敏 WYklS<B[  
06. 人人愛愉快《得意快獸仔》 - 楊千嬅 ]5}C@W@_  
07. 皇家雙妹嘜《皇家雙妹嘜》 - 歐倩怡 251^>x.R  
08. 美少女變身《美少女戰士R》- 陳琪 x O~t  
09. 愛心一百次《飛天小女豬事丁》 - 戴恩玲 4#^?-6  
10. 命運鬥士《鎧甲聖鬥士》 - 張衛健 \$] V#@F  
11. 神秘的花園《神秘的花園》 - 何詠琳  ,Bg)p_B  
12. 情誼心中印《龍貓》 - 江欣燕 UBy< vwnU  
13. 超人小子《超人小子》 - 黎瑞恩 1EvK\  
14. 每點愛都記住《娛樂金魚眼》 - 車沅沅 1^4z/<ZWm  
15. 降魔者《仙魔大戰》 - 劉彩玉 ni$S@0  
D-<9kBZs  
CD 3 0+P<1ui  
01. 超人的主題曲《超人迪加》 - 陳奕迅 U ,wJ8  
02. 城市獵人《城市獵人》 - 劉德華 ZH<:YOQ  
03. 宇宙大帝《宇宙大帝》 - 張國榮 7jL3mI;n%;  
04. 千年女王《千年女王》 - 露雲娜 . w_oWmD  
05. 魔法咕嚕咕嚕《咕嚕咕嚕魔法陣》 - 滕麗名 `pzXh0}|  
06. 聖鬥士星矢《聖鬥士星矢》 - 譚耀文 uYv"5U]MFv  
07. ....... k [p7)e c  
本部分内容设定了隐藏,需要回复后才能看到
E8=8OX/{Y  
====================

ilby1 2010-08-30 04:54
多谢分享

namco 2010-08-30 05:13
cool thank you... :)

sexeric 2010-08-30 05:13
好怀念!!开心。。

garnett 2010-08-30 05:14
看看。。。好多都听过,都好中意,多谢楼主

jokypoon 2010-08-30 05:24
好多都听过,都好中意,多谢分享

edwinzeng 2010-08-30 09:21
好多都听过,都好中意,多谢楼主 K-<^ $VWh  

colorados 2010-08-31 18:23
好怀念!!开心。。

dong1976 2010-08-31 19:07
用什么软件下载?

soliar 2010-09-01 00:56
正想找,真好,谢谢啦,下来听听

kk5627 2010-09-01 01:04
想找,真好,谢谢啦,下来听听

shatao888 2010-09-01 01:30
怀恋吖

57197114 2010-09-01 18:16
哇,我挚爱啊

alextin90 2010-09-01 22:08
CCCCCCCCCCCCc

103484849 2010-09-02 10:40
good!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kennywind 2010-09-02 10:55
多谢,收藏了!

kobe0668 2010-09-02 11:29
这张abulm好啊

night03445 2010-09-04 20:26
cool thank you...

a-yuan 2010-09-04 20:47
多谢楼主噶无私奉献!

lym1019 2010-09-04 20:53
咩嚟架

aryee 2010-09-04 20:58
正呀,多谢晒!!!

jim95788 2010-09-04 21:02
经典啊~~点解CD4冇咗下文嘅。。。难道要回复?

david8833 2010-09-06 14:09
好怀念

农村小孩子 2010-09-06 19:49
好经典,下载来比小朋友听下先,多谢分享

water_man 2010-09-08 08:49
喜欢,谢谢!

jerryco 2010-09-09 21:40
thank you very much

kboymax 2010-09-09 22:22
多谢楼主 禁好架资源啊啊啊啊!!!!!

rickygiggs 2010-09-09 22:31
LZ非常好 我喜欢

peterpen 2010-09-10 11:49
谢谢楼主的分享!

sai3211 2010-09-12 10:10
甘要睇下啦

julianwugdbt 2010-09-12 11:34
瞧瞧都好

mark83616 2010-09-12 19:11
下唔下载得到加

黄晶莹 2010-09-14 21:40
好怀念!!开心。。

binman 2010-09-16 19:04
经典啊..好值得怀念的东西啊

lxlian 2010-09-16 19:53
多谢晒

dicky_lai 2010-09-18 14:37
hai neng xiazai ma

qiufei05 2010-09-22 16:41
全部好经典,多谢晒哦

sisi84 2010-09-23 19:18
经典啊!一定要听啊!

meng14710 2010-09-25 21:14
好耐冇听呢D歌了……

神经刀 2010-09-26 10:57
好钟意!多谢晒

aaabbb 2010-09-26 11:02
多谢分享

cai222888 2010-09-26 11:05
支持下先

alex342 2010-09-26 16:18
睇睇先,多谢分享

30305010 2010-09-27 20:42
正野哦~~~~

kurama84 2010-09-28 22:21
童年是美好的

kgwa 2010-09-28 22:35
多谢分享

chenny 2010-10-14 20:01
多谢分享

carlos26 2010-10-15 21:58
thank you very much

last1973 2010-10-15 22:07
我挚爱啊 |6J ?8y  

silver_trish 2010-11-08 00:47
我好似有大部分了。。。。

查看完整版本: [-- [轉載][4CD合輯《卡通王國》][粵語][MP3][287MB] - 專輯介紹:打開隨意門返去童年嘅卡通世界搵返我哋失散咗嘅童趣呀! --] [-- top --]