查看完整版本: [-- [分享]介绍首靓歌比你听,好听要顶啊.. --]

蓝调粤语 -> Music-音乐讨论区 -> [分享]介绍首靓歌比你听,好听要顶啊.. [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

<<   1   2  >>  Pages: ( 2 total )

garnett 2006-10-11 15:32
http://bhd1.15150.com/music8/2006_6_16/298_129048_135850.mp3               歌名:心碎   ☆ 易欣   ☆ brTNwRze  
人潮渐散去 痴心已粉碎 K#k/t"r  
这里故事仍然望有再继续 f:M^q ;  
缘分在这里 盼望能再追 +=/j +S`  
不知不觉 心冷空虚 y`j_]qvt  
Pyuul4(  
匆匆转身去 我默然允许 p*PzfSLN  
独剩低心痛自我默默承受了罪 a8TtItN  
啊~~~~~~~~ #;8)UNc)}  
Y%/RGYKh  
她已伤我心 不理我是谁 v9 \n=Z  
回望已别去 栖身冰冷中 (RI)<zaK ;  
为何漠然离开 心如何替待 *w;?&)8%  
缘分已尽了不再追 6],?Y+_;)L  
-,/7u3  
痛失悲伤里 F9LKO3Rh#u  
人潮渐散去 痴心已粉碎 - G>J  
这里故事仍然望有再继续 t<te{yt%  
缘分在这里 盼望能再追 z9 0JZA  
不知不觉 心冷空虚 ovN3.0tAI  
#)}BY"C%  
匆匆转身去 我默然允许 $Z;8@O3  
独剩低心痛自我默默承受了罪 c(1tOQk.  
ye~~~啊~~~~~~~~ K\ Wzh;  
g#i~^4-1  
她已伤我心 不理我是谁 gE#|eiu  
回望已别去 栖身冰冷中 #r9\.NA!  
为何漠然离开 心如何替待 f&$Bjq  
缘分已尽了不再追 v FL$wr  
}-:B`:K&  
痛失悲伤里 (^W}uDPCB  
<N<0?GQ  
她已伤我心 不理我是谁 z$1 |D{  
回望已别去 栖身冰冷中 FV9{u[3m  
为何漠然离开 心如何替待 IwYfs]-  
缘分已尽了不再追 3~fi#{  
T%.Y so{  
痛失悲伤里(更加心碎) I._ A  
8qkQ*uJP  
她已伤我心 不理我是谁 ,JI]Eij^  
回望已别去 栖身冰冷中 ~Q=;L>Qd  
为何漠然离开 心如何替待 lrc%GU):  
缘分已尽了不再追 T[OI/ WuK  
更加心碎 o`,}b1lh  
她已伤我心 不理我是谁 Re~6 '  
回望已别去 栖身冰冷中 V_ (Ly8"1;  
为何漠然离开 心如何替待 mD> J,E  
缘分已尽了不再追 "tl{HM5u  
l'm|**  
我一生爱你,我至爱的丁丁!!! `<>#;%  
永远爱你的 海 ,l AZ4  
 gwIR3u  

DJKK1012 2006-10-11 15:36
哇!!!作歌示爱感浪漫! q3scz  
听闻霆峰都系感先搞掂柏芝噶

garnett 2006-10-11 15:39
甘你听左未啊,去听下拉,衰鬼.哈哈

DJKK1012 2006-10-11 15:45
Quote:
下面引用第 2 楼garnett2006-10-11 15:39发表的“”: ? 76jz>;b  
甘你听左未啊,去听下拉,衰鬼.哈哈
P_&2HA,I  
移家未方便听住啊,HONEY~~ }p8a'3@Z  
今晚听!听完一定复你贴~~呵呵

garnett 2006-10-11 15:50
你地中吾中意听DJ果D咖

DJKK1012 2006-10-11 15:51
Quote:
下面引用第 5 楼garnett2006-10-11 15:50发表的“”: ?LvZEiJ  
8#7z5:_  
LMF个类就LIKE

kelly 2006-10-11 16:01
哦~~~~~首歌 OK 啦, 係粤语, 多謝你. 個男仔D粤语好唔掂 #{ `(;83  
pmQ9i A@=  
距唱 :     缘返在这里   她已伤我生   缘返已停了不再追 A5?[j QT0  
應該係 : 缘分在这里   她已伤我心   缘分已尽了不再追

garnett 2006-10-11 16:07
哈哈,甘都比你发现度,D歌词都吾知边个写,我COPY翻黎咖.你地又有咩靓歌,介绍下拉

kelly 2006-10-11 17:27
Quote:
下面引用第 5 楼garnett2006-10-11 15:50发表的“”: Xv=n+uo  
4HkOg)a  
DJ a7OD%yQ  
我有係英文版喎 KARAOKA c5]^jUB6  
你中吾中意听 BEE GEES

宾宾囝囝 2006-10-11 17:38
广东话,真系要加强喔..... u]"oGJj1  
I.q nA  
其实距仲有几首都几好听噶.... B{c,/{=O  
mm:\a-8j  
例如:不顾一切爱你-原创;别再说你还爱着我-原创....都系易欣噶.....

宾宾囝囝 2006-10-11 17:39
仲有啊:你的选择....

kelly 2006-10-11 17:47
Quote:
下面引用第 11 楼指天蕉2006-10-11 17:39发表的“”: k gWF@"_  
仲有啊:你的选择....
K~v"%sG{`  
原创~~~ 不顾一切爱你, 下辈子不要做男人, 你的选择......OK 啦 *4]I#N  
我唔鐘意佢囖

kelly 2006-10-11 17:51
好好戀愛–方力申、鄧麗欣 )}n`MRDB  
思覺失調– 劉浩龍 OYy%aA}h  
{gK i15t  
你知唔知, 天外飛仙 - (國語) 主題曲, 乜野名

DJKK1012 2006-10-11 17:59
Quote:
下面引用第 13 楼kelly2006-10-11 17:51发表的“”: !Edc]rg7  
好好戀愛–方力申、鄧麗欣 ZZzf+F)T  
思覺失調– 劉浩龍 GfL}f9  
i&{8a3B  
\7*9l%  
哇,好好戀愛唱到烂晒了哦 _@jl9<t=_  
啊浩龍只新歌沧海遗珠正啊 rc 9 \  
仲有THE CARDIGENS"LOVE'S FOOL"

加利囝 2006-10-11 18:02
Quote:
下面引用第 14 楼djkk10122006-10-11 17:59发表的“”: 8WfF: R;  
tezsoR!.ak  
哇,好好戀愛唱到烂晒了哦 &tHT6,Xv(  
啊浩龍只新歌沧海遗珠正啊 5JIa?i>B  
仲有THE CARDIGENS"LOVE'S FOOL"
JU/K\S2%,  
OUnt?[U\  
'hf-)\Ylf  
好好戀愛唱到烂晒了哦???真的假的?我还在听呢

kelly 2006-10-11 18:04
Quote:
下面引用第 15 楼加利囝2006-10-11 18:02发表的“”: o @~XX@5l  
b3<<4Vf  
o24` 5Jdh  
l3b$b%0'  
y<8)mw  

DJKK1012 2006-10-11 18:06
Quote:
下面引用第 15 楼加利囝2006-10-11 18:02发表的“”: fPZBm&`C  
!+JSguy  
ShF ][v1L  
vA;ml$  
6 V*@ {  
OUT拉你~~呵呵

加利囝 2006-10-11 18:06
Quote:
下面引用第 16 楼kelly2006-10-11 18:04发表的“”: xJJ lVP  
bhnm<RZ  
)p(5$AR7  
系米s.h.e唱噶?系就叫:一眼万年

加利囝 2006-10-11 18:07
Quote:
下面引用第 17 楼djkk10122006-10-11 18:06发表的“”: C>:F4"0  
#HJF==  
OUT拉你~~呵呵
@HMt}zD  
out咩啊...今日我先稳返黎明D旧歌出来听呢

mr.jies 2006-10-11 18:12
唉~~~~~~~ QKE$>G  
    好鬼难听啊,原谅我咁直。。。。。。。。。。。

kelly 2006-10-11 18:13
Quote:
下面引用第 18 楼加利囝2006-10-11 18:06发表的“”: pIC CjA?3@  
;6e#W!  
g4oFUyk{  
我E+就 DOWN 左佢…唔該晒加利仔

戰神1號 2006-10-11 18:16
好吾好聽都頂

kelly 2006-10-11 18:25
Quote:
下面引用第 18 楼加利囝2006-10-11 18:06发表的“”: {QM;% f  
h<Yn0(.  
x +q"%9.c  
我E+在线试听… F$ZWQ9&5U0  
明天翻學途中有靓歌听, 唔該晒

加利囝 2006-10-11 18:26
Quote:
下面引用第 23 楼kelly2006-10-11 18:25发表的“”: 2^ ^;Q:  
5y(irbk7  
我E+在线试听… = EyxM  
明天翻學途中有靓歌听, 唔該晒
= <O{t#]  
你讲佐两次吾该晒啦..

kelly 2006-10-11 18:37
Quote:
下面引用第 24 楼加利囝2006-10-11 18:26发表的“”: [9BlP  
U"%k4]:A  
你讲佐两次吾该晒啦..
CBnD)1b\  
hehe......多一次, 唔該晒 l YH={jJ  
呢D叫做: 二不离三呀,

jin 2006-10-11 18:38
廖碧儿 分手 你不是好情人 蔡卓妍

free9527 2006-10-11 18:58
下来听下先啊!!!好既再回你贴!

free9527 2006-10-11 18:59
都几正下哦!!!中意啊!!多谢楼主啊!!

素人健一㊣ 2006-10-11 19:08
究竟好唔好听啊???

garnett 2006-10-11 19:09
哈哈.无介绍错呢,下次稳到D好野再益大家.多谢支持

free9527 2006-10-11 19:13
果然是好歌!!多谢啊!

garnett 2006-10-11 19:16
你地果然系同路中人啊!

DJKK1012 2006-10-11 19:19
听左了,正余前面D贴所讲,D粤语实在不敢恭维

kelly 2006-10-11 19:23
Quote:
下面引用第 32 楼garnett2006-10-11 19:16发表的“”: &0(2Z^Z>fw  
你地果然系同路中人啊!
%bDd  
佢哋根本听唔出果D~~~~~ 6Wc eDY  
缘返在这里   她已伤我生   缘返已停了不再追 `3pe\s  
缘分在这里   她已伤我心   缘分已尽了不再追

cddefg123 2006-10-12 09:53
开演唱会咩?甘多歌~~~

Mr.Jerry 2006-10-12 11:03
好像一个本身是讲国语的人唱广东歌甘噶~粤语5掂啊

wallpapers 2006-12-14 06:14
聽聽看還不錯喔

ka22 2006-12-14 23:34
Thanks for sharing!! Great choice!!

chuong 2006-12-15 10:20
thankyou

jay4345 2006-12-19 01:32
thanks for sharing

chuong 2006-12-22 05:39
thanks

rockycmh 2007-01-09 17:11
嗰男仔嘅粤语好唔掂!

ckchung 2007-01-27 11:23
i like it very much, any how thanks a lot.

j.m-er 2007-02-02 23:55
好正啊 下载先 谢谢楼主! 哈哈

kok6822 2007-05-22 11:22
thanks

guyi6066 2007-09-18 22:03
唔错

leezanwai 2007-09-18 22:17
廣東話唔准啊,叫拒練一練再唱啦

g625631118 2007-10-09 18:49
乜呢个人5系唱国语嘎咩~距粤语唱得好一般啊~不过D歌词几号FEEL

0766hjw 2007-10-24 12:55
甘浪漫`~我听完真系好想再恋爱一次添

benfeather 2007-10-29 00:51
支持呀。继续努力!!

查看完整版本: [-- [分享]介绍首靓歌比你听,好听要顶啊.. --] [-- top --]