查看完整版本: [-- 究竟我点样先至得到女友个V呢? - V --]

蓝调粤语 -> 恋爱方程式 -> 究竟我点样先至得到女友个V呢? - V [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

ruanjiamin 2010-09-02 21:52
究竟我点样先至得到女友个V呢? X3!btxa% t  
.J%}ROm  
首先,我女友系果种传统、谨慎、害羞的女仔,所以23岁仲系处,而我都系处。 ,`P,))  
我地拍拖两年几啦,我真系好想ML嘎,不过我觉得如果霸王硬上弓,佢肯定嬲死我,所以我地一直都很发乎情,子乎礼。 S@Yb)">ZQ  
终于,我请了假同佢要去旅游,要住两晚旅店的。而之前几次女友到我家睡,我忍住无同佢ML,就系听佢话去旅游果阵先至ML,但系前几晚,我们煲电话粥时,佢竟然突然表态话旅游都唔比!我问理由,佢话:“唔比就唔比!” 2OAh7'8<  
我知道佢当初话怕有左,我猛甘话:我带套嘎,无野,但系佢一味话:唔制! [ LL"86D  
}qc[ysDK]  
天啊,女人啊! @xtcjB9  
我等甘耐就为左旅游,但系佢加阵反悔,甘点半?? W2%(a0p  
我唔通到时真系要落药咩?

芝麻糊 2010-09-03 16:50
有一次,我问我以前既学生:衰仔,你而家拍拖啊?快d从实招来,有冇曳曳 '.^JN@  
距问我点先算系曳曳,然后我好直白甘讲左出黎,距同我讲:冇,我可以好老实甘同你讲,我冇曳,一个女仔,跟左我,如果距乜嘢都俾晒我既,甘分手之后距剩返d乜嘢?  {O"dj;RU  
睇到距既答案,我觉得好欣慰

zhg2010 2010-09-03 18:12
Quote:
引用第1楼芝麻糊2010-09-03 16:50发表的: Y< M }'t  
甘分手之后距剩返d乜嘢?  x'  
I~mw\K{.3M  
[hiOFmMJZ-  
依家仲有D甘有同情心嘅人啊,哈哈 :!#-k  
如果系钟意就注册啦,到时你想点都得啦

waterboy584 2010-09-03 23:06
更你咪同拒去登记结婚咯,登记左一定罗到

xjb 2010-09-07 15:26
快D结婚,就可以快D洞房啦 dvxH:,  
, n EeI&  
{fS/ZG"5<t  
2s(K4~ee  

Mc.大醜醜 2010-09-07 17:06
因想ML而结婚..哈哈.

蓝调枫 2010-09-09 01:04
Quote:
引用第1楼芝麻糊2010-09-03 16:50发表的: 7aU*7!U  
有一次,我问我以前既学生:衰仔,你而家拍拖啊?快d从实招来,有冇曳曳 swJwy~  
距问我点先算系曳曳,然后我好直白甘讲左出黎,距同我讲:冇,我可以好老实甘同你讲,我冇曳,一个女仔,跟左我,如果距乜嘢都俾晒我既,甘分手之后距剩返d乜嘢? 00 $W>Gr  
睇到距既答案,我觉得好欣慰
1f~D Uku=  
dFS+O; zE\  
我有同感! 其实如果为佐搞野先同女友出去玩! 讲真,同召妓无乜两样! 点解甘讲? 第一、你为佐同佢ML先期待同佢出去玩,即召妓时讲价一样。甘有乜法子唔令佢出尔反尔呢?第二、好想ML的话,你得一个方法。我女友成日用来对付我的.“结婚”问你怕未?第三、女仔其实都几讨厌,男朋友成日吵住要ML的! 我女友话有D被当系妓女的感觉! 特别系处的,因为佢地本来就已经抗拒的了! 唉! 比你就比你,唔比你的话你吵住要都无用!除非。。。。。。哈哈!(以上发表仅代表我个人意见,唔岩听还请各位男士唔好闹)

chilam0116 2010-09-12 15:18
灌醉距............迷奸距...............

vonry 2010-09-13 10:35
呢D野顺其自然啦,气氛够,情到浓时就好自然会发生噶。不使为左ML故意去做咩事架

xjb 2010-09-13 11:51
Quote:
引用第6楼蓝调枫2010-09-09 01:04发表的: DsP+#PX  
W"~G]a+  
i|2Q}$3t2  
我有同感! 其实如果为佐搞野先同女友出去玩! 讲真,同召妓无乜两样! 点解甘讲? 第一、你为佐同佢ML先期待同佢出去玩,即召妓时讲价一样。甘有乜法子唔令佢出尔反尔呢?第二、好想ML的话,你得一个方法。我女友成日用来对付我的.“结婚”问你怕未?第三、女仔其实都几讨厌,男朋友成日吵住要ML的! 我女友话有D被当系妓女的感觉! 特别系处的,因为佢地本来就已经抗拒的了! 唉! 比你就比你,唔比你的话你吵住要都无用!除非。。。。。。哈哈!(以上发表仅代表我个人意见,唔岩听还请各位男士唔好闹)
/*8"S mte  
2B*9]AHny  
KBOxr5w  
除非咩啊?讲埋落去 jd$lu^>I  
g~`UC  
z43H]  

mhwing2 2010-09-23 13:42
如果系甘你不以去叫"机"啦

gy77gy77 2010-09-23 21:59
一於搵個草叢

dccec 2010-10-03 15:16
其实lz系谈恋爱定系想ML噶??

xjb 2010-10-03 15:48
Quote:
引用第12楼dccec2010-10-03 15:16发表的: L0Xb^vx}m  
其实lz系谈恋爱定系想ML噶??
P1)9OE  
o-49o5:1  
qd(`~a  
谈恋爱同ML可以分开既咩? z0doL b^!  
iN=-N=  
,7<5dIdZ  
呢D野都系"你中有我,我中有你"嘎啦 ;}1*M !  
29}(l#S}m  
h_fA  
# M%-q8  

蓝调枫 2010-10-04 01:57
Quote:
引用第9楼xjb2010-09-13 11:51发表的: x2(hp  
A]Qg X5\sa  
FG'F]f c%  
A6pPx1-&  
除非咩啊?讲埋落去 6-j><'  
w}X<]u  
.......
A^*0{F?,)  
K-Y;[+#g1o  
娶佢咯!

coolwing520 2010-10-20 17:32
你要明白,想得到一个女仔既V唔系问就得到结果的,女仔面皮好薄即使距想比你距把口都不一定会讲!建议你准备一下个旅游计划,晚上活动环节搞得浪漫少少,自己积极主动咁去做啦!呢D野系你自己一步一步咁摸索先回成功既....... 7CWz)LT  
{p=`"H>  
Ps:祝你早日摆脱青头仔命运啦!

一步一步来 \m bm$E+X  
JPR o<jt=  
首先可以先激吻 <My4 )3  
$!H;,Jxv  
过1个月 就激吻+用手摸 aHuZzYQ*"j  
L9W'TvTwo  
过几个月就 激吻+用手+前戏动作 M&wf4)*%0+  
k><k|P[|  
等你个gf都可以feel到想做 *S%~0=  
~M _ @_  
再过几个月再问佢 答案就好唔同啦 !?#B*JGFS  
@FO= 0_;y  
当年我第一个男朋友就系咁tum我入搭既

xjb 2010-10-30 11:03
Quote:
引用第16楼无名氏2010-10-29 20:54发表的: "MM)AY*b  
一步一步来 v P;  
.FYxVF.  
首先可以先激吻 = hL;Q@inb  
rr~O6Db  
过1个月 就激吻+用手摸 "Te[R%aP  
.......
a=@]Ov/  
 -]n\|U<  
) 09>#!*  
uW;[FTcqy$  
讲到甘详细?我仲以为你系男仔添 2 8>  
`X)y5*##wq  
'vCl@x$  
~/C9VR&  
inQ1 $   
甘究竟过左几耐你先肯俾距呢?

ManHand 2010-10-30 11:36
Quote:
引用第17楼xjb2010-10-30 11:03发表的: Y(mnGaVn  
%/;*Ewwb  
@qUgp*+{  
VcX89c4\  
T:/mk`>  
讲到甘详细?我仲以为你系男仔添 tW-wO[2  
.......
db*yA@2Lg  
哈,我都想知係几时

silver_trish 2010-10-30 23:45
Quote:
引用第17楼xjb2010-10-30 11:03发表的: WQiIS0BJ *  
dp}s]`x+  
N++ ;}j  
R,8 W7 3  
L$t.$[~L  
讲到甘详细?我仲以为你系男仔添 )Szn,  
.......
S\M+*:7  
1年左右啦~

メ一笑而过 2010-11-08 00:36
LZ"心术不正"啊.. EQ [K  
你一味就系想ML... %p;; aZG  
思想有D唔好.. MX 7 Y1  
不过里D都系人之常情...

mrjohn 2010-11-08 15:44
人都係有性需求嗰

jiejielqiqi 2011-01-19 00:14
中意一个人,捂等于要一定要同距ML既....开心一齐米好咯,... ZHM NG~!  
7S/ \;DF  
可能系我天真地琳法,捂好笑..

查看完整版本: [-- 究竟我点样先至得到女友个V呢? - V --] [-- top --]