查看完整版本: [-- 林通了 --]

蓝调粤语 -> 恋爱方程式 -> 林通了 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

唔该晒甘多位

xjb 2010-09-08 18:17
既然你心入边都有条刺.索性分手啦,费事以后嗌交,你又稳番呢件事黎讲啊 ^(:na6C  
"eI">`!g  
但你要知道,你稳既下一条女,都未必系处喔 .o8p C  
sEx\7 tK  
所以我建议你改变下自己心态好过啦

linzhitang 2010-09-08 20:26
我其实都想,但唔轮到我唔林,,,好烦恼

y2k_heineken 2010-09-08 21:38
介紹我識 我幫你試探你條女 套真心話

gy77gy77 2010-09-08 23:06
咩年代呀?!? b+BX >$  
鐘意就鐘意...比得您就比得人!!! vY,]f^F"  
只要唔係同時間就唔係問題...咁您係咪丫!!

happygao2007 2010-09-08 23:27
咩年代呀?!?

Kelvin...^_^... 2010-09-08 23:38
其实是你思想守旧。

waterboy584 2010-09-08 23:40
你心中始终有条刺

蓝调枫 2010-09-09 00:40
甘就要睇你女朋友系点林啦!其实处唔处依家野!都唔多重要!因为你系外面沟10条女可能有9个都已经唔系处了!重要噶系睇下佢到底仲有无挂住某人,到底爱唔爱你姐!其实答案都好明显啦!唔爱你点会话你知啊!呃你一世唔得呀?“佢话你知睬单车的时候穿佐你都吹佢唔胀噶!”唔好烦了!问清楚佢罗!既然佢都禁坦白咯!

littlebone 2010-09-09 01:02
无聊,处女情结缘于自卑,自信心不足,你谂下你可以做D乜嘢令你女友更爱你,更离唔开你好过啦

芝麻糊 2010-09-10 00:13
你系咪处架? +R31YR8C0  
如果你唔系:扑街啦你,你可以唔系处,条女就唔可以啊?发神经,你凭乜嘢啊? w Qp{ z  
如果你系:恭喜你啊,距有经验过你,对你黎讲仲好啦

花無缺和尚 2010-09-10 11:03
呢度好多柱男喔......................

花無缺和尚 2010-09-10 11:07
Quote:
引用第4楼gy77gy772010-09-08 11:06发表的: q5~fU$ ,  
咩年代呀?!? GZ"J6/0-|  
鐘意就鐘意...比得您就比得人!!! sT"{ e7;F;  
只要唔係同時間就唔係問題...咁您係咪丫!!
U,$^| Iz  
甘就朝秦暮楚,綠楊移作两家春啦!

花無缺和尚 2010-09-10 11:08
Quote:
引用第10楼芝麻糊2010-09-09 12:13发表的: K 7d]p0d'  
你系咪处架? HLDg_ On8  
如果你唔系:扑街啦你,你可以唔系处,条女就唔可以啊?发神经,你凭乜嘢啊? )TgjaR9G  
如果你系:恭喜你啊,距有经验过你,对你黎讲仲好啦
[Uu!:SZ  
应該係吖,见到靓女即變柱男呀!

錺_錺① 2010-09-10 14:16
Quote:
引用第13楼花無缺和尚2010-09-10 11:08发表的: \9dC z;  
:+|os"  
应該係吖,见到靓女即變柱男呀!
$`/J V?Z  
和尚叔叔好“话梅”

ManHand 2010-09-10 15:48
咩年代阿,有咩好谂... }\!38{&  
唔放再谂啦,做人唔好咁执着

花無缺和尚 2010-09-11 03:28
Quote:
引用第14楼錺_錺①2010-09-10 02:16发表的: `;!v<@:i2  
'y.'Xj:l  
和尚叔叔好“话梅”
iw^(3FcP@C  
芳仔呀,叔叔好背架,話我知乜嘢叫''話梅''呢?

Mc.大儍儍 2010-09-11 09:44
我是纯情小处男 9:tKRN_D  

农村小孩子 2010-09-11 10:36
想稳条处女,你唔读小学开始稳。忽忽地、

查看完整版本: [-- 林通了 --] [-- top --]