查看完整版本: [-- 聽晚會識個四川姑娘仔!!! - 各位比啲勇氣怕羞仔;0 --]

蓝调粤语 -> 恋爱方程式 -> 聽晚會識個四川姑娘仔!!! - 各位比啲勇氣怕羞仔;0 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

gy77gy77 2010-09-26 22:12
上堂學國乳...係miss啲親戚...嚟香港玩幾日喎!! _p\6 29`  
#EJhAJ  
聽講是未拍過拖的好女仔...朕驚見到人又怕羞病發作 0y)}.'  
未見個唔知靚唔靚女架呢!?!?不過娶妻求熟女...好過一支公落去

ManHand 2010-09-26 22:56
可惜不能为你壮胆

gy77gy77 2010-09-26 22:59
Quote:
引用第1楼ManHand2010-09-26 22:56发表的: R<=zCE`:  
可惜不能为你壮胆
u6bXv(  
!H}vu]R  
係喎...聽日覆您票價/同有咩位!!

┢┦aΡpy^___^ 2010-09-26 23:41
吾使壯膽啦,幫你壯行

xjb 2010-09-27 08:00
Quote:
引用第0楼gy77gy772010-09-26 22:12发表的: (1NA  
上堂學國乳...係miss啲親戚...嚟香港玩幾日喎!! [Ts"OPb% ~  
Co3:*nbRv  
聽講是未拍過拖的好女仔...朕驚見到人又怕羞病發作 17OH]  
未見個唔知靚唔靚女架呢!?!?不過娶妻求熟女...好過一支公落去
4~N[%>zJ  
}[email protected]/>Sl&  
S*,rGCt'T  
~fo6*g:f1  
xQ'2BAEa  
四川妹啊?都几正嘎!仲要系未拍过拖,容乜易俾7爷你呃到距啊? \[email protected],B +)  
($~RoQ=0S  
v= N!SaK{  
[email protected] \p0(  

芝麻糊 2010-09-27 08:07
四川?辣妹子! g{P%s'%*  
首先,七仔既成份身家准备为建设四川而做好准备 P8 ?Fm`  
第二,七仔唔可以有任何行差塔错,如果唔系,你将会死无全尸

moonwalk 2010-09-27 09:03
川妹子够辣吖 7仔你食唔食得麻辣嘢噶? 7仔要做好东道主实行西部大开发 援川建设 作出贡献  

xjb 2010-09-27 09:54
Quote:
引用第6楼moonwalk2010-09-27 09:03发表的: t&(PN%icD  
川妹子够辣吖 7仔你食唔食得麻辣嘢噶? 7仔要做好东道主实行西部大开发 援川建设 作出贡献  
]7rj/l$ u  
8zBWIi  
oy;K_ 9\  
e0$=!QlPr  
我个人认为,你呢个"西部大开发"系咪有D咸湿意味系度呢? =dx1/4bZl|  
ykFJ%sw3X  
yZWoN&  
1u|Rl:Q  

xjb 2010-09-27 09:56
Quote:
引用第5楼芝麻糊2010-09-27 08:07发表的: ~M(5Ho  
四川?辣妹子! "C*B,D*}:  
首先,七仔既成份身家准备为建设四川而做好准备 w` DW(hXJ  
第二,七仔唔可以有任何行差塔错,如果唔系,你将会死无全尸
[email protected]|*/mL  
G\a8B#hg  
)nd\7|5#  
SnYLdwgl  
U`]T~9I  
稳外地妹甘高风险既咩? 84{Q\c  
/By)"  

芝麻糊 2010-09-27 10:52
Quote:
引用第8楼xjb2010-09-27 09:56发表的: =GXu 5 8  
Ia'ZV7'  
)$Z=t-q  
wWXD\{Hk  
2+Wzf)tB  
`4 y]Z)  
.......
^xZ [email protected]  
$v b ,P(  
c   c  
系啊,好高危架 HQ9X7[3  
.{S8f#p9T  
事实证明左,外地人系会俾本地人为求目的不择手段,所以人地可以生存到

xjb 2010-09-27 16:23
Quote:
引用第9楼芝麻糊2010-09-27 10:52发表的: {ccIxL /~  
<A.W 8b7D  
1JEnnqu  
^W7X(LQ*+  
系啊,好高危架 =\{\g7  
**>/}.%?K  
.......
1w"8~Z:UXV  
g`>og^7g  
_Zc%[email protected]}  
gf+d!c(/  
dC1V-x10ju  
甘我仲使稳老婆既? y3<Y?M4  
[email protected]#<:a  
广州本地D女仔又唔理我,但又唔沟得外地既女仔? <*[email protected]N>  
LC0d/hM  
天啊,我可以点做啊? |*mL1#bB  
LG]3hz9^9  

moonwalk 2010-09-27 17:07
Quote:
引用第7楼xjb2010-09-27 09:54发表的: eb|i 3.  
l\$ +7|W  
ZlKw_Sq:  
W9zE{)Sc~  
iK_c.b  
我个人认为,你呢个"西部大开发"系咪有D咸湿意味系度呢? MK}-< &v  
.......
NV r0M?`4  
H0"=Vs,n  
"gW7<ilw  
你想歪咗 中Y政府都实行西部大开发好耐了

moonwalk 2010-09-27 17:12
7仔好艳福啊 啲四川妹子最中意向你呢啲香港老板投怀送抱的了 记得尽兴啊7仔 为你打气啊 12 12 121 ~~~

waterboy584 2010-09-27 21:18
等见完面返黎汇报下情况

mhwing2 2010-09-27 21:53
记得番来回报情况啊

gy77gy77 2010-09-27 23:42
今日公司開會開到太夜...佢又要準備朋友明天的婚禮 giavJ|  
見唔到面...佢29日就走了 %zo= K}u  
唔知約約到佢29日朝早食個早餐 l+y-Fo@  
34|a:5c  
睇嚟我都係要計續一支公了 AN9[G  
5 ZfP  
anyway多謝大家嘅關心

kitty888 2010-09-28 07:41
Quote:
引用第15楼gy77gy772010-09-27 23:42发表的: ^O%9yEo  
今日公司開會開到太夜...佢又要準備朋友明天的婚禮 `Xo 4q3  
見唔到面...佢29日就走了 X Y+y}D %  
唔知約約到佢29日朝早食個早餐 ?$%%Mp(  
RB3 zHk%  
睇嚟我都係要計續一支公了 yqSY9EX7  
.......
gX} g  
食个早點都几好,起码有朝气勃勃吖!

琳γ^ō^γ琳 2010-09-28 16:02
咦..........唔错啵..有艳遇啵...加油

Mc.大儍儍 2010-09-28 16:40
等我去搞掂.. v:d9o.h  

moonwalk 2010-09-28 16:48
以为今次7仔会被四川婆搞掂添  

gy77gy77 2010-09-28 21:44
結論:約不到

Kelvin...^_^... 2010-09-29 09:45
哈哈, 做咩5追港女?

Mc.大醜醜 2010-11-07 02:17
7c::Qf[|  
}aZr ou3E  
算喇 7仔。。

gy77gy77 2010-11-09 00:14
她從未在七生活中出現...就消失了

幸福瞬間 2010-11-09 12:58
Quote:
引用第23楼gy77gy772010-11-09 12:14 AM发表的: L<)Z>@fR  
她從未在七生活中出現...就消失了
cQ,9Rnfl,  
;o >WXw  
或者係好事呢~~~下次努力囉~~

查看完整版本: [-- 聽晚會識個四川姑娘仔!!! - 各位比啲勇氣怕羞仔;0 --] [-- top --]