查看完整版本: [-- 我衰唔衰? --]

蓝调粤语 -> 恋爱方程式 -> 我衰唔衰? [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

♂风♂ 2010-11-28 13:01
我同一个女仔拖左两年,几日前哎交然后讲分手,讲分手噶时候个女仔打我,跟住就喊,然后不断甘同我讲对五住,比次机会据,我啊时候惊据D甘噶情绪唔知道会做D乜嘢出黎,所以同据讲冷静一个月先再讲啦................我啊个时候已经肯定要分手噶啦,之后我D朋友都知道,有个女性朋友安慰我,然后成日陪我,跟住啊晚饮左D酒,我同据咩嘢左,宜家我同呢个女仔想一起,但我未够一个月..........我系米好衰?对之前啊个衰,对宜家啊个都衰

Kelvin...^_^... 2010-11-28 14:42
好明显你中意第2件啦,我没有什么, 可能女仔会闹7你。

waterboy584 2010-11-28 17:38
真系衰

龍④爺 2010-11-28 20:10
肯定唔衰啦。~

xjb 2010-11-29 16:26
有咩衰姐?

lvan709394 2010-11-29 17:37
人之常情。。女人真系好难明你对距好时距唔得闲睬你。。你伤心难过后想放低。。距就又死缠你。。。向你低威。。但系过去咗概嘢搵唔翻了。。所以话讲到分手。。无论边个对错。。男人都系担任负心人。。女人都系受伤害噶个角色

44444444 2010-11-29 18:05
果断好衰,唔使解释!!哎!!

gy77gy77 2010-11-29 22:10
有食唔食...罪大惡極!! ,KU%"{6  
樓住做得很好

love200573 2011-01-05 16:31
如果楼主真系同第一个玩完   咁就冇问题喇

hero0060 2011-01-10 16:27
衰到极点!不过睇你今年几岁啦。如果你十几岁就无咩所谓的。

nicebadtz 2011-01-16 04:27
爱情没有对或错!大家喜欢就一起,不喜欢就分开

edison5926 2011-01-26 15:37
衰衰衰衰衰

傻哥 2011-03-01 14:34
爱的世界里没有谁对不起谁,只有谁不懂得珍惜谁!!!

查看完整版本: [-- 我衰唔衰? --] [-- top --]